קודו אודיו - הבעת תודה על שירות יוצא דופן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ושבוע טוב לכולם,

אני בד"כ לא רץ לכתוב ביקורות על יבואנים ועל נותני שירות, אבל כשאני מרגיש צורך חשוב לי כן לכתוב ורציתי לשתף.

לפני מספר חודשים החלטתי לשדרג את הפטיפון PROJECT המצוין והקודם שהיה לי, ולהתחדש בפטיפון חדש,
רכשתי מיגאל מסטריאוסקופ פטיפון חדש (כמובן של פרוג'קט), חשוב לי להדגיש שמיגאל אני רוכש שנים ותמיד חוזר אליו בעקבות המחיר והשירות!

רכשתי את הפטיפון ושמתי לב לתופעה קטנה אבל קצת מפריעה שלעיתים הליפטר יורד אבל לאט, נתתי לזה צ'אנס כדי לראות האם עם הזמן זה יסתדר (עניין של BREAK IN) ומשראיתי שזה לא מסתדר פניתי ליגאל, שכמובן אמר לי "אל תדאג" ובמקרה הזה נתן לי לעבוד מול היבואן בליווי שלו, מאחר וידע שמדובר ביבואן טוב ובאופן לא טריוויאלי נתן לי את הטלפון של רועי הבעלים של קודו.

יצרתי קשר עם רועי שהיה מהשנייה הראשונה אדיב בצורה יוצאת דופן! רועי אמר לי כבר בשיחה הראשונה לאחר שתיארתי את התופעה, "אל תדאג" פיתרון תקבל בכל מקרה. רועי ביקש ובצדק שאתן לזה עוד קצת זמן לראות האם יש שינוי ושאשלח לו סרטון של התופעה ע"מ להעביר לפרוג'קט (ליצרן), שלחתי לו סרטון וכאשר אמרתי לו שאני לא כ"כ רוצה תיקון, הוא כבר אמר לי, אל תדאג לא תקבל תיקון ואני מבטיח שתהיה מרוצה, וזה מה שהיה הכי חשוב לו, לאורך כל הטיפול בי!

ראיתי שהתופעה לא מסתדרת ויצרתי שוב קשר עם רועי, ולא עברה יותר מחצי דקה מרגע מרגע התחלת השיחה, ורועי אמר לי
אני צריך לקבל משלוח של פטיפונים חדשים ותקבל חדש במקום שלך!

ואכן זה מה שהיה, חשוב להדגיש שרועי נתן לי להתכתב איתו בווטסאפ האישי שלו ועדכן אותי לאורך הדרך מתי המשלוח מגיע ומשתחרר מהמכס.

בנוסף שאלתי במידת האפשר אם אוכל לבחור צבע אחר, ורועי אמר לי "איזו שאלה" תבחר איזה צבע ותוכל להחליף ראש גם אם תרצה.

חשוב להדגיש שיגאל היה לאורך כל הדרך בתמונה וליגאל שירות מצוין, אבל במקרה הזה למעשה לא היה צורך בגיבוי של יגאל מאחר ומדובר ביבואן עם רמת שירות שלא נתקלים בה בכל יום.

ביום שישי האחרון נפגשתי עם רועי ומכיוון שאני מהמרכז ורועי מזכרון רועי עשה מאמצים לפגוש אותי במרכז (בתל אביב) ועוד התנצל שלא הגיע לראשון לציון (היכן שאני גר).

בנימה זו רציתי להביע תודה לרועי מקודו אודיו ולומר שהשילוב המנצח של מוצר איכותי ושירות יוצא דופן הוא משהו שלא נתקלים בו כל יום והוא שילוב מנצח ומצאתי לפרגן ולומר תודה רבה! וכמובן להמליץ מכל הלב!

בברכה,

שלומי גכט

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”