עזרה בבקשה
שלום יש לי אקסבוקס 360 דגם גספר(הדגם השמן) עשיתי לו לפני כשבוע הארדיסק עם הסבה לפריצת rgh מאז יש לי תקיעות באמצע המשחק.
לפני שעשיתי את הפריצה האקסבוקס היה פרוץ לדיסקים ולא היתה לי בעייה של תקיעות אף פעם.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הבעיה ממה זה יכול להיות
שילמתי 800 שקל וזה מבאס שזה ככה אי אפשר לשחק בצורה הזאת
אשמח לעזרה
בתודה מראש
לפני שעשיתי את הפריצה האקסבוקס היה פרוץ לדיסקים ולא היתה לי בעייה של תקיעות אף פעם.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הבעיה ממה זה יכול להיות
שילמתי 800 שקל וזה מבאס שזה ככה אי אפשר לשחק בצורה הזאת
אשמח לעזרה
בתודה מראש
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אם זה לא משחק ספציפי, חד משמעית הבעיה בפריצה.rayban כתב:לא
זה קורה בהרבה משחקים בד"כ שאני מדליק את הקונסולה לאחר שהיתה מכובה הרבה זמן אז בהתחלה קופא לי המשחק ואחרי שעשיתי ריסטרט לקונסולה היא עובדת בסדר ללא תקיעות
ולפעמים זה קורה לאחר זמן .
·...
אם שילמת כסף כה רב על הפריצה, זה שעשה לך אותה חייב לתת לך עליה האחריות מלאה לשנה ולפתור לך את הנושא.
בעלות הזו, הוא היה צריך לעשות את זה לא פחות ממושלם.
גש אליו לפתרון, אחרת אתה תמשיך לסבול, זה לא משהו שאמור לקרות בכלל.
חזרתי אליו והוא אמר לי שיתקן לי את הבעיה רק הוא צריך לדעת איפה זה נתקע שיחקתי בחנות איזה חצי שעה וכמובן לא נתקע המשחק ככה זה שאתה מגיע לרופא אתה נהיה בריא
אמר שימשיך לבדוק הוא ניסה איזה יומיים להריץ את המשחקים ולא נתקע לו כלום
אמר לי שיכול להיות שיש בעיה עם הספק כוח שלי (בחנות הוא הריץ את המשחקים עם השנאי שלו )
ולהגיד לך את האמת בדקתי את השנאי הוא עושה מין רעשים של קצר כאשר אני מחבר אותו לחשמל שלו
האם זה הגיוני שהמשחק נתקע בגלל הספק כוח ? לא בא לי להשקיע עוד איזה 300 שקל על כלום
טוב חפרתי מתנצל מראש
בתודה מראש
אמר לי שיכול להיות שיש בעיה עם הספק כוח שלי (בחנות הוא הריץ את המשחקים עם השנאי שלו )
ולהגיד לך את האמת בדקתי את השנאי הוא עושה מין רעשים של קצר כאשר אני מחבר אותו לחשמל שלו
האם זה הגיוני שהמשחק נתקע בגלל הספק כוח ? לא בא לי להשקיע עוד איזה 300 שקל על כלום
טוב חפרתי מתנצל מראש
בתודה מראש
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא מאמין שזו הבעיה.rayban כתב:חזרתי אליו והוא אמר לי שיתקן לי את הבעיה רק הוא צריך לדעת איפה זה נתקע שיחקתי בחנות איזה חצי שעה וכמובן לא נתקע המשחק ככה זה שאתה מגיע לרופא אתה נהיה בריא
טוב חפרתי מתנצל מראש
בתודה מראש...
אבל גם אם אתה טוען שיש בו משהו, וגם הוא חושד כך - שיחליף לך את השנאי.
גם השנאי תחת אחריות אם זה לא היה ברור.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

סליחה, הנחתי שרכשת אצלו את המכשיר (שכחתי שביצעת רק פריצה)rayban כתב:לא הבנתי מה הקשר אחריות על הספק כוח עשיתי הסבת rgh +hdd
ככה שאין לי אחריות על הספק כוח של האקסבוקס
יש מצב שהקונסולה נתקעת בגלל הספק כוח?...
יתכן שיש קשר בין הספק לבין התקיעות.
אולי תוכל להשאיל ממנו ספק ליום או יומיים לבדיקה?
הוא ישמח למכור לך אותו בסוף הבדיקה הרי...