שלום. קניתי את אלסידי הנ"ל של שארפ ואני מעונין במעט עזרה בנושאים שונים.
דבר ראשון שרציתי לשאול. כיווני הטלוויזיה. נגיד בניגודיות, להגדיל את היגודיות למקסימום ? אחרת מה הטעם בניגודיות גבוהה של המכשיר אם היא לא בשימוש.
חדות - שמתי לב שככל שאני מגדיל אותה התמונה יורדת יותר לפרטים הממש קטנים אבל יש מעט פיקסליזציה בעקבות זאת.
בכלל אני אשמח לקבל כל טיפ בנושא הכיוונים של התמונה.
בנוסף. איזה חיבורים לחבר למה ? ממיר של יס לאיזה חיבור ? די וי די לאיזה חיבור ?
איזה חיבור נחשב לאיכותי ביותר ?
ושאלה אחרונה... יציאת הקומפוננט שלי איננה יציאה של ירוק צהוב אדום או איזה צבעים שזה לא כולל אלא של כבל כמו של מסך של מחשב ובעצם משמש כמתאם לקומפוננט. ככה זה בכל טלויזיה ? זה פוגע באיכות של הקומפוננט ?
מה זה לעזאזאל DVI ו HDMI ? ניסיתי לקרוא כמעט כל הודעה שהייתה אבל מסתבר שאף אחד לא מסביר מה זה, אם זו טכנולוגיה בשימוש בכלל ואם כן אז איך...
בקיצור רבותיי כמו שאתם שמים לב אני קצת בור בכל העניין ואשמח מאוד לקבל את עזרתכם
בתודה מראש!
Sharp LCD LC32BV8e. צריך קצת עזרה.
-
spritey176
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
spritey176
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ליאור. תודה על המאמר. האמת היא שקראתי אותו בתרם שאלתי (ניסיתי כבר כמה ימים למצוא פתרונות לכל הבעיות והשאלות בתרם שאלתי מה שאומר שחרשתי את הפורומים ואת המאמרים) ובגלל שלא הבנתי מן המאמר מה הכי מתאים למה ומה נחשב ליותר איכותי, אלא רק איך בנויים האותות בכל סוג חיבור, מצאתי לנכון כן לשאול.
אשמח לתשובה מעט יותר ברורה (ופחות מקצועית) של 1\2 כן\לא, מאשר תוכן המאמר כי מעט הסתבכתי איתו.
וכמובן גם אשמח מאוד להתייחסות לשאר תוכן ההודעה ולשאלות האחרות.
אז סליחה ותודה רבה =)
אשמח לתשובה מעט יותר ברורה (ופחות מקצועית) של 1\2 כן\לא, מאשר תוכן המאמר כי מעט הסתבכתי איתו.
וכמובן גם אשמח מאוד להתייחסות לשאר תוכן ההודעה ולשאלות האחרות.
אז סליחה ותודה רבה =)