בקשה להמלצה על רסיבר ראשון שיוזמן מאמזון מבין הדגמים הרשומים
זה אמור להיות הרסיבר הראשון שלי בחיים, חוץ מחפירה של כמה עשרות ימים פה בפורום ובאינטרנט אין לי שום ניסיון בנושא, הגעתי ל-4 דגמים שנראה (לי) שיתאימו לצרכים שלי:
sony str dn1060
onkyo txnr646
yamaha rxv679
denon avrx1200w
הבחירה נעשתה לפי המפרטים שלהם ולא משמיעה...
הרמקולים שאני מעוניין לחבר הם JAMO A-102 HC5 (שמעתי אותם, נשמעים טוב...)
הבקשה שלי שתתנו דעה מה התמורה הטובה ביותר לכסף, והאם הרמקולים מתאימים לכל הרסיברים שציינתי.
אני גם רוצה להוסיף שרכשתי טלויזיה סוני שאמורה לעבוד בסנכרון טוב עם הרסיבר של סוני אז אולי יש לו יתרון בקטע הזה.
sony str dn1060
onkyo txnr646
yamaha rxv679
denon avrx1200w
הבחירה נעשתה לפי המפרטים שלהם ולא משמיעה...
הרמקולים שאני מעוניין לחבר הם JAMO A-102 HC5 (שמעתי אותם, נשמעים טוב...)
הבקשה שלי שתתנו דעה מה התמורה הטובה ביותר לכסף, והאם הרמקולים מתאימים לכל הרסיברים שציינתי.
אני גם רוצה להוסיף שרכשתי טלויזיה סוני שאמורה לעבוד בסנכרון טוב עם הרסיבר של סוני אז אולי יש לו יתרון בקטע הזה.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אין שום "בעיה" אם אף אחד מהאופצוית.
אני איששית הייתי הולך על הדנון בגלל מערכת הכיול, אבל זה אני. אם אין לך אפשרות לשמוע אותם אז זה לא משנה מה תבחר, לא תקבל סאונד רע באף אחד מהם.
כל עוד יש מערכת כיול אתה בסדר.
אני איששית הייתי הולך על הדנון בגלל מערכת הכיול, אבל זה אני. אם אין לך אפשרות לשמוע אותם אז זה לא משנה מה תבחר, לא תקבל סאונד רע באף אחד מהם.
כל עוד יש מערכת כיול אתה בסדר.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לדעתי בסוני ובאונקיו יש 2 יציאות HDMI (רלוונטי אם אתה מתכנן להוסיף מקרן למרות שתמיד אפשר להשתמש במפצל)
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
הדנון הוא לא בר השוואה כי כל השאר הם דיגמי רמת ביניים.
אישית הייתי יורד מהאונקיו כי האמון שלי בהם קצת התערער בדגמים האחרונים.
אז או הסוני או או הימהה מה שנשמע לך יותר טוב
אישית הייתי יורד מהאונקיו כי האמון שלי בהם קצת התערער בדגמים האחרונים.
אז או הסוני או או הימהה מה שנשמע לך יותר טוב
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
סליחה שאני "מתלבש" על השרשור, אבל אני גם מתכנן להזמין רסיבר חדש מאמזון. אני בתקציב של עד 3000 שח ולכן חשבתי על האונקיו 646 אבל אני מפחד מהביקורות על המערכת כיול שלו. יש משהו עדיף בתקציב הזה? 2 יציאות HDMI זה חובה. יחובר לרמקולים Monitor Audio. רוצה גם תמיכה ב Dolby Atmos ולכן אף אחד המדגמים מעלה אינו מתאים.
תודה
תודה
מודה לכם מאוד לכם על התגובות והמידע.
@itay25783, גם הדנון וגם האונקיו עם דולבי אטמוס מבדיקה באתר היצרן, לי אישית פחות חשובה הפונקציה הזאת.
of1978, אמרת שהדנון הוא לא בר השוואה לשאר, מה פיספסתי? הדנון הוא ברמה נמוכה מהם? אם כן אשמח אם תאיר את עיניי למה יש באחרים שלדנון אין. האמת שבא לי על הסוני בגלל הנוחות של התאימות לטלויזיה, אני מחפש סיבות לרדת ממנו, כרגע הדנון במקום השני אצלי, גם בגלל מערכת הכיול ש-ngold7 הזכיר
oris74, אין לי צורך כל כך ביציאת HDMI נוספת.
·
@itay25783, גם הדנון וגם האונקיו עם דולבי אטמוס מבדיקה באתר היצרן, לי אישית פחות חשובה הפונקציה הזאת.
of1978, אמרת שהדנון הוא לא בר השוואה לשאר, מה פיספסתי? הדנון הוא ברמה נמוכה מהם? אם כן אשמח אם תאיר את עיניי למה יש באחרים שלדנון אין. האמת שבא לי על הסוני בגלל הנוחות של התאימות לטלויזיה, אני מחפש סיבות לרדת ממנו, כרגע הדנון במקום השני אצלי, גם בגלל מערכת הכיול ש-ngold7 הזכיר
oris74, אין לי צורך כל כך ביציאת HDMI נוספת.
·
נערך לאחרונה על ידי resh ב 21/03/2016 6:59, נערך פעם 1 בסך הכל.