פלאזמה סמסונג 60 אינץ מהשופרסל VS לד סוני 50 אינץ KDL-50W828
שלום לכולם,
לאחר הדיון האחרון שפתחתי בפורום והמלצתכם על הדגם (פלזמה 60 אינץ של חברת סמסונג H6500)
בשופרסל עקב מחירו 3999ש"ח החלטתי ללכת ולקנות אותו היום בצהריים.
במעבר בחנות החשמל הסמוכה לשופרסל(שבכלל נכנסתי לקנות מכונת קפה)
הוצע לי מסך 50 אינץ לד של סוני דגם KDL-50W828 מתצוגה במחיר של 4250 עם התקנה ושלוש שנים אחריות של ניופאן+
2 זוגות משקפי תלת מימד אקטיביות.
ברור לי שמדובר על 10 אינץ הבדל בין המסכים, השאלה היא מרחק הצפייה שלי הוא כ2.5 מטר בסלון, האם כל כך נחוץ 60 אינץ? או ש 50 אינץ יכולים להספיק?
ועד כמה זה סיכון מחושב, לרכוש בכלל מסך מתצוגה?
האם הדגם של המסך של סוני אכן מומלץ?כי לא מצאתי כלל ביקורות בארץ עליו.
בקיצור, מה אתם הייתם עושים?
תודה!
לאחר הדיון האחרון שפתחתי בפורום והמלצתכם על הדגם (פלזמה 60 אינץ של חברת סמסונג H6500)
בשופרסל עקב מחירו 3999ש"ח החלטתי ללכת ולקנות אותו היום בצהריים.
במעבר בחנות החשמל הסמוכה לשופרסל(שבכלל נכנסתי לקנות מכונת קפה)
הוצע לי מסך 50 אינץ לד של סוני דגם KDL-50W828 מתצוגה במחיר של 4250 עם התקנה ושלוש שנים אחריות של ניופאן+
2 זוגות משקפי תלת מימד אקטיביות.
ברור לי שמדובר על 10 אינץ הבדל בין המסכים, השאלה היא מרחק הצפייה שלי הוא כ2.5 מטר בסלון, האם כל כך נחוץ 60 אינץ? או ש 50 אינץ יכולים להספיק?
ועד כמה זה סיכון מחושב, לרכוש בכלל מסך מתצוגה?
האם הדגם של המסך של סוני אכן מומלץ?כי לא מצאתי כלל ביקורות בארץ עליו.
בקיצור, מה אתם הייתם עושים?
תודה!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני הייתי הולך על הסמסונג משתי סיבות:
1. הגודל כן קובע... 10 אינץ זה הבדל גדול ולמרות מרחק הצפייה שלך ש"מתאים" גם ל 50 - החוויה ב 60 הרבה יותר טובה
2. לא הייתי קונה מסך מתצוגה - תחשוב שהמסך הזה עבד 6 ימים בשבוע רוב היום - זו שחיקה רצינית (זה לא כמו לקנות מכונת כביסה מתצוגה או אפילו ציוד אודיו)
1. הגודל כן קובע... 10 אינץ זה הבדל גדול ולמרות מרחק הצפייה שלך ש"מתאים" גם ל 50 - החוויה ב 60 הרבה יותר טובה
2. לא הייתי קונה מסך מתצוגה - תחשוב שהמסך הזה עבד 6 ימים בשבוע רוב היום - זו שחיקה רצינית (זה לא כמו לקנות מכונת כביסה מתצוגה או אפילו ציוד אודיו)
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
הגודל מאוד קובע... 10" זה הבדל מטורף.
פלאזמה זו טכנולוגיה שעברה מהעולם.
אתה קונה זול ומקבל זול...
זול וזוגלובק שניהם מתחילים ב ז' ובשתי המקרים תקבל את הנקניק בסוף.
אם אתה קצר בתקציב נסה לבדוק דגמים של פנסוניק או שארפ.
האמינות של הפלזמות של סמסונג היא מתחת לכל ביקורת... חבל על הכסף שלך.
פלאזמה זו טכנולוגיה שעברה מהעולם.
אתה קונה זול ומקבל זול...
זול וזוגלובק שניהם מתחילים ב ז' ובשתי המקרים תקבל את הנקניק בסוף.
אם אתה קצר בתקציב נסה לבדוק דגמים של פנסוניק או שארפ.
האמינות של הפלזמות של סמסונג היא מתחת לכל ביקורת... חבל על הכסף שלך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
1. H6500 זה נגן בלורי של סמסונג. הדגם שנמכר בשופרסל בזמנו הוא 60h5000.
2. למרחק צפיה של 2.5 מטר גם 50 זה בסדר. כמובן שבתוכן hd מסך 60 יתן חוויה טובה יותר.
3. הפלאזמה תהיה עדיפה בשחורים/קונטראסט ומסך הled עדיף בבהירות. לכן חשוב מה תנאי הצפיה.
4. אמינות הפלאזמות מנסיוני היא לא פחותה מכל מסך אחר. אצלי ואצל משפחתי וחברי יש לפחות 5 מסכי פלאזמה של סמסונג בין 3 ל 6 שנים וכולם מתפקדים מצויין וללא תקלות.
בעניין צריבות וצבירות יש להיזהר בפלאזמות. אם יש ילדים בבית שיכולים להשאיר מסך דולק עם תמונה סטאטית עדיף ללכת על מסך led.
2. למרחק צפיה של 2.5 מטר גם 50 זה בסדר. כמובן שבתוכן hd מסך 60 יתן חוויה טובה יותר.
3. הפלאזמה תהיה עדיפה בשחורים/קונטראסט ומסך הled עדיף בבהירות. לכן חשוב מה תנאי הצפיה.
4. אמינות הפלאזמות מנסיוני היא לא פחותה מכל מסך אחר. אצלי ואצל משפחתי וחברי יש לפחות 5 מסכי פלאזמה של סמסונג בין 3 ל 6 שנים וכולם מתפקדים מצויין וללא תקלות.
בעניין צריבות וצבירות יש להיזהר בפלאזמות. אם יש ילדים בבית שיכולים להשאיר מסך דולק עם תמונה סטאטית עדיף ללכת על מסך led.
זה שפלאזמה עברה מהעולם זה בעיקר בגלל המשקל ,עלויות השילוח והייצור. לא בגלל נחיתות.
מזמן כבר אין בעיות צריבה בפלזמות. יש להן מנגנונים במיוחד למנוע את זה.
הטכנולוגיה אולי עתיקה אבל עדיין נותנת בחלק מהמקרים תמונה עדיפה מהרבה מסכי לד שתמצא בשוק במחיר כפול.
מזמן כבר אין בעיות צריבה בפלזמות. יש להן מנגנונים במיוחד למנוע את זה.
הטכנולוגיה אולי עתיקה אבל עדיין נותנת בחלק מהמקרים תמונה עדיפה מהרבה מסכי לד שתמצא בשוק במחיר כפול.