יש איפה לקנות בארץ מסך 106-120" DRAPER קבוע עם מסגרת שחורה?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מהפעם האחרונה שבדקתי יש אפשרות לרכוש ויש גם יבואן מסודר (לא סותר את זה שחנויות ועוסקים יכולים לייבא בעצמם).
לא בלתי סביר שלא תראה אתר שמוכר מסך כזה היות שמסכי הקרנה (בעיקר קבועים) הם מוצרים שהיקף הצריכה שלהם בארץ הוא מצומצם למדי, אפשר אפילו לומר נישתי.
בנוסף על כך יש וריאציות מאוד גדולות בין המסכים והדגמים השונים של כל חברה ככה שלהעלות עמוד מוצר לכל וריאציה זה מסובך במיוחד ולכן הנטיה להמנע מכך מובנת ומקבולת (ביצוע בצורת עמוד בודד עם אפשרויות לשינוי המאפיינים במוצר יוצר בעיה בכניסה למנועי השוואת מחירים).
ולעניין היותר מהותי - על מה 8,500 ש"ח ?
היה לי Draper, אחלה חברה מכל הבחינות אבל לשלם 8,500 ש"ח על מסך קבוע שלהם לדעתי זה לא כדאי נוכח האלטרנטיבות ומחירן.
לא בלתי סביר שלא תראה אתר שמוכר מסך כזה היות שמסכי הקרנה (בעיקר קבועים) הם מוצרים שהיקף הצריכה שלהם בארץ הוא מצומצם למדי, אפשר אפילו לומר נישתי.
בנוסף על כך יש וריאציות מאוד גדולות בין המסכים והדגמים השונים של כל חברה ככה שלהעלות עמוד מוצר לכל וריאציה זה מסובך במיוחד ולכן הנטיה להמנע מכך מובנת ומקבולת (ביצוע בצורת עמוד בודד עם אפשרויות לשינוי המאפיינים במוצר יוצר בעיה בכניסה למנועי השוואת מחירים).
ולעניין היותר מהותי - על מה 8,500 ש"ח ?
היה לי Draper, אחלה חברה מכל הבחינות אבל לשלם 8,500 ש"ח על מסך קבוע שלהם לדעתי זה לא כדאי נוכח האלטרנטיבות ומחירן.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

מסכים תקציביים זה ADEO, Grandview ויש גם את המסכים שחברת Connector מייבאת ששכחתי את שם היצרן שלהם.biodome כתב:@MarioMan
איזה אלטרנטיבות יש למסך קבוע איכותי בארצנו ללא יבוא עצמי?...
מעבר לזה יש בארץ גם מסכים של Vutec אבל זה עולה יותר מהנ"ל (עדיין פחות מה-8,500 שקיבלת על ה-Draper).
Da-Lite יעלה לך כמו Draper ואפילו יותר למיטב זכרוני.
אני לא הייתי פוסל ייבוא של מסך הקרנה מחו"ל - עשיתי זאת כבר 3 פעמים (מסך ידני, קבוע והאחרון חשמלי, כל אחד עלה פי 2 מהקודם לו).
בשונה ממקרנים וטלויזיות שאלו מוצרים אלקטרונים רגישים להובלה, מסך הקרנה הוא מוצר שהסיכוי שינזק במשלוח הוא כמעט ולא קיים ובמקרה שלנו עוד מדובר במסך קבוע ככה שאפילו מנגנון שיכול להתקלקל אין פה.
המסך האחרון שלי, חשמלי של SeymourAV נרכש מהיצרן עצמו בארה"ב ללא כל קושי - מדובר ביצרן שמוצריו נותנים תמורה גבוהה למחיר, וגם עלות המשלוח שלהם הגיונית (כמוני גם חבר פורום נוסף רכש מסך חשמלי מהם, וגם החבר יואב (istarmini) רכש מהם מסך קבוע ושיתף חוות דעת דומה). שווה בדיקה.
לי עצמי אין בעיה ליבא אבל זה לא בשבילי וחלק מהצעה של קנית והרכבת קולנוע ביתי ובית חכם.
נתקלתי רק במסכים קבועים של מרכז הסאונד
חברות avline, bsm, jeason
בכל שאר האתרים לא שבכלל מצויין חברות.
grandview אני רואה רק נגללים.
עכשיו שאמרת ADEO מצאתי גם את זה
http://www.mabat-kol.co.il/Default.asp? ... 8&ProId=98
נתקלתי רק במסכים קבועים של מרכז הסאונד
חברות avline, bsm, jeason
בכל שאר האתרים לא שבכלל מצויין חברות.
grandview אני רואה רק נגללים.
עכשיו שאמרת ADEO מצאתי גם את זה
http://www.mabat-kol.co.il/Default.asp? ... 8&ProId=98
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

מאיזו חברה הגיעה ההצעה הזו?
בכל אופן כמו שכתבתי - מסכי הקרנה (בעיקר קבועים) אין לך מה לחפש באתרי אינטרנט בארץ לדעתי. מה שקיים באינטרנט לא משקף את המצב בשטח לא מבחינת המחיר ובטח שלא מבחינת ההיצע.
ממליץ לפנות לאחת החנויות המתמחות לקבל הצעת מחיר למסך בסוג ובגודל המבוקשים (אגב כדי לקחת בחשבון את העובדה שמכוון שזה חלק מהצעת מחיר לבית מלא אז לפעמים כדי לשמור על הרווחיות המבוקשת ועדיין להשאר תחרותיים נותנים הנחה על מרכיב א' ואת מרכיב ב' משאירים במחיר המומלץ לצרכן או אפילו מעלים את מחירו).
בכל אופן כמו שכתבתי - מסכי הקרנה (בעיקר קבועים) אין לך מה לחפש באתרי אינטרנט בארץ לדעתי. מה שקיים באינטרנט לא משקף את המצב בשטח לא מבחינת המחיר ובטח שלא מבחינת ההיצע.
ממליץ לפנות לאחת החנויות המתמחות לקבל הצעת מחיר למסך בסוג ובגודל המבוקשים (אגב כדי לקחת בחשבון את העובדה שמכוון שזה חלק מהצעת מחיר לבית מלא אז לפעמים כדי לשמור על הרווחיות המבוקשת ועדיין להשאר תחרותיים נותנים הנחה על מרכיב א' ואת מרכיב ב' משאירים במחיר המומלץ לצרכן או אפילו מעלים את מחירו).
בינתיים נראה לי בכלל שמה שהם שמו בהצעה זה ה-Adeo כי השתמשו בתמונה עם בדיוק אותה דוגמנית.
כל ההצעה הזו היתה בושה וחרפה, 140,000 שח על שטויות (ועוד בלי טלוויזיות ומגברים).
למשל דחפו לבן אדם שלא יבדיל בין רמקול מדבקה לרמקול איכותי רמקולים מדפיים של Paradigm ב-13K לזוג, שהולכים לשבת בתוך ארון... 7150 שח על כבלים של HDMI מפצלי חשמל ומתאמים.. יש 4 טלווזיות בבית - קיצור, שחיטה לא כשרה.
זה החברה שעושה לו כל הבית החכם והרשת בבית, הוא מתעקש להמשיך איתם, אני עובד כרגע על מזעור נזקים.
כל ההצעה הזו היתה בושה וחרפה, 140,000 שח על שטויות (ועוד בלי טלוויזיות ומגברים).
למשל דחפו לבן אדם שלא יבדיל בין רמקול מדבקה לרמקול איכותי רמקולים מדפיים של Paradigm ב-13K לזוג, שהולכים לשבת בתוך ארון... 7150 שח על כבלים של HDMI מפצלי חשמל ומתאמים.. יש 4 טלווזיות בבית - קיצור, שחיטה לא כשרה.
זה החברה שעושה לו כל הבית החכם והרשת בבית, הוא מתעקש להמשיך איתם, אני עובד כרגע על מזעור נזקים.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

לא יודע מאיזו חברה הגיעה ההצעה אבל צריך לזכור שלמרות שהמחיר גבוה יותר מרכישה עצמאית דרך חנות מתמחה, יש ערך מוסף לחלק מהחברות בענף הזה וזה השירות.
לגבי כבלים ומתאמים צריך להבדיל - מתאמים יכולים להיות עסק לא זול - למשל אקסטנדרים ב-HDBaseT, או מטריצות HDMI ככה שאם יש כמה כאלה לבית אחד אפשר להגיע לכמה אלפים.
מנגד, באמת יש חברות שאסטרטגיית המכירה שלהן זה דבר ראשון להשחיל את הלקוח בעשרות\מאות מטרים של כבלים בתעריף שחיטה פר מטר.
בקיצור, כל מקרה לגופו.
לגבי כבלים ומתאמים צריך להבדיל - מתאמים יכולים להיות עסק לא זול - למשל אקסטנדרים ב-HDBaseT, או מטריצות HDMI ככה שאם יש כמה כאלה לבית אחד אפשר להגיע לכמה אלפים.
מנגד, באמת יש חברות שאסטרטגיית המכירה שלהן זה דבר ראשון להשחיל את הלקוח בעשרות\מאות מטרים של כבלים בתעריף שחיטה פר מטר.
בקיצור, כל מקרה לגופו.
סמוך עלי שהכבלים היו בעיקר כבלי HDMI "איכותיים" שהרי זה בזבוז.
הערתי לו על והוא הוריד את המחיר ל-3800 שח, כנראה עדיין ב-2000 שח מעבר למה שצריך.
אל תדאג גם בכבלים בקירות שחטו אותו (ועוד דחפו לו CAT7 לבן אדם שבקושי יודע להפעיל מחשב).
אבל כן הערך המוסף שם זה השירות, זה לא שההתקנה זולה (20K +מע"מ רק לאודיו ורשת), אבל כאשר על המוצרים לוקחים רווח של 100% מעל מחיר השוק אני מתחיל לתהות אם זה באמת שווה את זה.
קיצר אני הראתי לו שרק באודיו אם הוא קונה חלק מהדברים בעצמו הוא יכול לחסוך בערך 28,000 שח. עכשיו זה כבר שיקול שלו איך להתנהל מולם.
הערתי לו על והוא הוריד את המחיר ל-3800 שח, כנראה עדיין ב-2000 שח מעבר למה שצריך.
אל תדאג גם בכבלים בקירות שחטו אותו (ועוד דחפו לו CAT7 לבן אדם שבקושי יודע להפעיל מחשב).
אבל כן הערך המוסף שם זה השירות, זה לא שההתקנה זולה (20K +מע"מ רק לאודיו ורשת), אבל כאשר על המוצרים לוקחים רווח של 100% מעל מחיר השוק אני מתחיל לתהות אם זה באמת שווה את זה.
קיצר אני הראתי לו שרק באודיו אם הוא קונה חלק מהדברים בעצמו הוא יכול לחסוך בערך 28,000 שח. עכשיו זה כבר שיקול שלו איך להתנהל מולם.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

שמע, CAT7 זה הגיוני למדי - אף אחד לא רוצה להכנס לפרויקט כזה מורכב ויקר ו-5 שנים אחרי זה לגלות שעכשיו כשעוברים ל-10GbE התשתית הקיימת לא מתאימה וצריך להעביר CAT7 (אפשר להעביר גם על CAT6, אבל מוגבל יותר במרחק).
לגבי שווה או לא שווה - סובייקטיבי. צריך לזכור שלא כל העבודות בענף מבוצעות באותה איכות.
ודבר אחרון - צריך לזכור שמי שמוכר פרויקט כזה הרעיון הוא שהוא מעין one stop shop ומספק (ומכך גם נותן שירות ואחריות) את הכל מ-א' ועד ת' ככה שכן, זה עולה יותר מאשר לקנות כל דבר בנפרד בחנות.
לפעמים הפרמיה הגיונית למדי ולפעמים ממש לא - תלוי מה המחיר וכמה כסף לאותו לקוח השקט הזה שווה.
לגבי שווה או לא שווה - סובייקטיבי. צריך לזכור שלא כל העבודות בענף מבוצעות באותה איכות.
ודבר אחרון - צריך לזכור שמי שמוכר פרויקט כזה הרעיון הוא שהוא מעין one stop shop ומספק (ומכך גם נותן שירות ואחריות) את הכל מ-א' ועד ת' ככה שכן, זה עולה יותר מאשר לקנות כל דבר בנפרד בחנות.
לפעמים הפרמיה הגיונית למדי ולפעמים ממש לא - תלוי מה המחיר וכמה כסף לאותו לקוח השקט הזה שווה.
אגב עכשיו ראיתי עוד חלק בהצעה שלהם שמשום מה הפרידו משאר האודיו, כל החלקים של ה-Creston לאודיו/וידיאו.. מיותר לציין שהמטריצות וה-HDbaseT כמובן עולים עוד כמה עשרות אלפי שקלים.. כמעט 90K.. כמובן שגם כאן התקנה 15K..
ביחד עם הבית החכם נראה לי שלקחו להם על התקנה בלבד 50K + מע"מ.
ביחד עם הבית החכם נראה לי שלקחו להם על התקנה בלבד 50K + מע"מ.