מגברים Pioneer A-50 / A-70
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
למישהו יצא להכיר את המגברים הללו? הכוונה לדגמים חדשים, לא לישנים הנושאים את אותו מספר דגם. אלה מגברים דיגיטליים בגודל מלא, דבר די נדיר ככל הידוע לי ומעניין אותי לדעת איך הם בהשוואה למתחרים עכשוויים המתוכננים ופועלים בשיטה הוותיקה יותר...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
יש כמה חוות דעת על מבחני האזנה כאלה ואחרים על מגברי קלאס D , חלק היו מרוצים , ואלו שהיו פסימיים נראה שזה רק מתחושות ולא מאיזה בעיה אמיתי עם ההגברה הזו . עדיין אין לטכנולוגיה הזו פופולאריות כל כך טובה אצל חובבי התחום .
אבל למעשה ההגברה הדיגיטאלית עושה את העבודה בצורה טובה מאוד ועוברת יפה מאוד את כל הבדיקות .
אמנם לא קשור לתקציב שלך , אבל פעם לקחתי איזה מגבר סיני דיגטאלי , והשוואתי אותו למגבר סטיראו טרנסיסטורי של דנון ,
ניסיתי בכח למצוא חסרונות באיזה שיר , מצאתי קצת ,
בדקתי עם הדנון ולמעשה גם איתו היתה אותה בעיה ,
כנראה בגלל הקלטה לא הכי איכותית או איזה בעיית אקוסטיקה . חוץ מזה ניגן מצוין וללא חסרון מורגש מהדנון .
לגבי הפיוניר , זה קצת בעיה לאבחן אותו ,
כי פיוניר לא מגלה ממש איך בנתה את ההגברה הדיגיטאלית , אבל קרוב לוודאי נעשה טוב מאוד .
אבל למעשה ההגברה הדיגיטאלית עושה את העבודה בצורה טובה מאוד ועוברת יפה מאוד את כל הבדיקות .
אמנם לא קשור לתקציב שלך , אבל פעם לקחתי איזה מגבר סיני דיגטאלי , והשוואתי אותו למגבר סטיראו טרנסיסטורי של דנון ,
ניסיתי בכח למצוא חסרונות באיזה שיר , מצאתי קצת ,
בדקתי עם הדנון ולמעשה גם איתו היתה אותה בעיה ,
כנראה בגלל הקלטה לא הכי איכותית או איזה בעיית אקוסטיקה . חוץ מזה ניגן מצוין וללא חסרון מורגש מהדנון .
לגבי הפיוניר , זה קצת בעיה לאבחן אותו ,
כי פיוניר לא מגלה ממש איך בנתה את ההגברה הדיגיטאלית , אבל קרוב לוודאי נעשה טוב מאוד .
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תודה. בעיקר מעניין אותי איך פטיפון יישמע דרך מגבר כזה, מאחר שהדגמים האלה כוללים PHONO מובנה... אות מפטיפון שמוגבר דיגיטלית (??) נשמע הזוי... גם אם דרגת ה-PHONO עצמה אנלוגית, כמובן. או שמא גם היא דיגיטלית?
.Anything can be done, but it's only done if it's done