מעונין לחבר מסך למחשב
שלום
אני רוצה לחבר מסך טלויזיה של פנסוניק panasonic viera TH-L32X50M ומחשב ז"א שיראו במסך מה שרואים במחשב אבל ..בצורה אלחוטית , מדובר על שני חדרים נפרדים לא במרחק גדול אבל מצד שני לא שאפשר להעביר חוט
מה האפשרויות שלי למשהו שעובד טוב ויעיל?
תודה רבה
וסליחה אם זה לא במקום פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה ופה הכי נראה
אני רוצה לחבר מסך טלויזיה של פנסוניק panasonic viera TH-L32X50M ומחשב ז"א שיראו במסך מה שרואים במחשב אבל ..בצורה אלחוטית , מדובר על שני חדרים נפרדים לא במרחק גדול אבל מצד שני לא שאפשר להעביר חוט
מה האפשרויות שלי למשהו שעובד טוב ויעיל?
תודה רבה
וסליחה אם זה לא במקום פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה ופה הכי נראה
נערך לאחרונה על ידי I7210I ב 17/03/2016 19:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סטרימר זה מכשיר נפרד שמתחבר לטלויזיה ומאפשר לך להזרים תכנים מהאינטרנט ו\או ממחשבים אחרים בבית דרך הרשת הביתית. זה לא מפצל ולא שום דבר בסגנון.
קיימים מוצרים שמאפשרים חיבור אלחוטי בHDMI בין מחשב לטלויזיה, אבל הם לא זולים ולא ברור לי מה תהיה איכות התמונה ואמינות העבודה של זה.
אישית אני לא מכיר אותם, ולא יודע עד כמה טוב (או לא טוב) הם עובדים. תנסה להריץ חיפוש אחר WIRELESS HDMI.
בכל אופן, גם אני מציע למשוך כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה או לשים סטרימר ליד הטלויזיה.
קיימים מוצרים שמאפשרים חיבור אלחוטי בHDMI בין מחשב לטלויזיה, אבל הם לא זולים ולא ברור לי מה תהיה איכות התמונה ואמינות העבודה של זה.
אישית אני לא מכיר אותם, ולא יודע עד כמה טוב (או לא טוב) הם עובדים. תנסה להריץ חיפוש אחר WIRELESS HDMI.
בכל אופן, גם אני מציע למשוך כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה או לשים סטרימר ליד הטלויזיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כל עוד זה קובץ פיסי שיש במחשב (כמו סרט, סדרה, סרטון וכו') לא תהיה בעיה להזרים עם סטרימר תכנים מהמחשב.
פורום HTPC חומרה וסטרימרים
פורום HTPC חומרה וסטרימרים