Gotham עונה 3 .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
FOX הודיעו באופן רשמי על חידוש הסידרה לעונה 3.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עדיין מחכה להמשך העונה השנייה שעצרה באמצע..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
התחילה מחדש לפני מספר שבועות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אחלה סדרה. ממתין בכיף לעונה השלישית.
היא כיפית מבחינת העלילה וצורת הסיפור הקלילה אבל אני גם מאד נהנה מהצילום שלה. לא משנה כרגע אם זה צילום אמיתי או עריכת מחשב וכו', אבל משהו בניגודיות שיש בכל סצינה והקומפוזיצייה של הצבעים וכו' פשוט מרשים אותי כל פרק מחדש. השימוש בצבעים המתאימים לפי הדמויות והמשחק עם הניגודיות וכו' פשוט תענוג לעיניים.
(אבל בגדול, הסדרה מומלצת לדעתי רק למי שמכיר ואוהב את העולם של באטמן-גוטהאם)
היא כיפית מבחינת העלילה וצורת הסיפור הקלילה אבל אני גם מאד נהנה מהצילום שלה. לא משנה כרגע אם זה צילום אמיתי או עריכת מחשב וכו', אבל משהו בניגודיות שיש בכל סצינה והקומפוזיצייה של הצבעים וכו' פשוט מרשים אותי כל פרק מחדש. השימוש בצבעים המתאימים לפי הדמויות והמשחק עם הניגודיות וכו' פשוט תענוג לעיניים.
(אבל בגדול, הסדרה מומלצת לדעתי רק למי שמכיר ואוהב את העולם של באטמן-גוטהאם)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
דווקא מי שמכיר את העולם הזה יכול להתאכזב, כי יש פה את כל הנבלים הגדולים מהעולם הזה (מעין ג'וקר, Poison Ivy, Riddler, Firefly, Azrael ועוד) וכולם מנוצחים ע"י המשטרה (או ספציפית ע" הבלש גורדון) ולא ע"י באטמן שפה עדיין מגולם ע"י ילד, מה שדי הופך את הדמות שלו לשולית ומיותרת.
אני אישית צופה מכח האינרציה. העונה הראשונה הייתה בינונית מינוס, בשניה היה שיפור, מקווה שימשיכו במגמה הזו אחרת כנראה שאפרוש בענה השלישת אפשהו.
ד"א, היום הפרק הראשון.
אני אישית צופה מכח האינרציה. העונה הראשונה הייתה בינונית מינוס, בשניה היה שיפור, מקווה שימשיכו במגמה הזו אחרת כנראה שאפרוש בענה השלישת אפשהו.
ד"א, היום הפרק הראשון.