חיבור המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה
אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ישנה, שכשאני אפעיל משהו במחשב הנייד יראו את זה בטלוויזיה.
למחשב הנייד יש יציאת HDMI, לטלוויזיה אין יציאה כזאת.
לטלוויזיה הישנה והעבה יש יציאת RCA
הבנתי שצריך ממיר מיוחד לזה, אבל אני לא יודע איזה ממיר אני צריך שיתאים להמרה הזאת שאני מבקש
אשמח לקבל קישור לממיר שאני מבקש, אני מעוניין לקנות אותו בארץ ולא מחו"ל.
תודה
למחשב הנייד יש יציאת HDMI, לטלוויזיה אין יציאה כזאת.
לטלוויזיה הישנה והעבה יש יציאת RCA
הבנתי שצריך ממיר מיוחד לזה, אבל אני לא יודע איזה ממיר אני צריך שיתאים להמרה הזאת שאני מבקש
אשמח לקבל קישור לממיר שאני מבקש, אני מעוניין לקנות אותו בארץ ולא מחו"ל.
תודה
·ציפיתי שיהיו תגובות מתחכמות כמו שלך, לא מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשהmp3lll כתב:עדיף לרכוש טלוזיה חדשה....
ביקשתי משהו אחר, במקום להתחכם תעזור במה שביקשתי, ואל תעשה ספאם. ביינתים שלחתי דיווח על התגובת ספאם שלך למנהלים.
תודה
·לא אכפת לי לקנות ממיר ביינתים, עד שאקנה טלוויזיה. אני רוצה לצפות קצת בכמה דברים.mp3lll כתב:לא ברור על מה אתה כועס, ממיר מ HDMI ל RCA במקרה הטוב יעבוד רע והאיכות בהתאם.
למה להתעסק עם זה מראש?...
כל מה שאני שואל זה איך נקרא הממיר הזה, דוגמא עם קישור למוצר כזה, כי הבנתי שיש 2 ממירים כאלה שכל אחד עושה פעולה הפוכה, ואני לא בטוח איזה מהם זה מה שאני מחפש.
·כנראה שהבנתי אותו לא נכון, אבל התגובה שלך זה ספאם טהור, הוא לפחות ענהavigdork כתב:@mp3lll
תיזהר מדיווח נוסף.....
אז אתה מקבל דיווח
במקום לעזור אתה מתעסק בשטויות? חתיכת משועמם
תענו כבר על השאלה, ביקשתי יפה בסך הכל.
למה אתם כותבים שטויות ומתווכחים איתי על למה אני צריך במקום פשוט לעזור לבן אדם?
http://www.tronic.co.il/2231
האם ממיר כזה אני צריך כדי שהמחשב הנייד יוצג על הטלויזיה?
מצאתי גם ממיר של RCA ל HDMI, אני לא מבין את ההבדלים ואיזה אני צריך.
האם ממיר כזה אני צריך כדי שהמחשב הנייד יוצג על הטלויזיה?
מצאתי גם ממיר של RCA ל HDMI, אני לא מבין את ההבדלים ואיזה אני צריך.
·אין להם במלאי,mp3lll כתב:כן, ממיר כזה אתה צריך, אני לא לוקח אחריות על הקניה שלך אם זה לא יעבוד....
מצאתי את זה
http://www.imatrix.co.il/product.asp?af ... 96&pid=700
כנראה אותו ממיר,
למה שזה לא יעבוד? זה חייב לעבוד מה סתומרת
כל הקטע זה שאתמול התקנתי קודי, וממש התלהבתי מזה, אז חשבתי לחבר את זה לטלויזיה ביינתים. במקום לקנות סטרימר ובמקום לקנות טלוויזיה חכמה.
גם אם זה יעבוד, ברור לך שהאיכות תהיה נחותה ביותר.roro123 כתב:·אין להם במלאי,......
מצאתי את זה
http://www.imatrix.co.il/product.asp?af ... 96&pid=700
כנראה אותו ממיר,
למה שזה לא יעבוד? זה חייב לעבוד מה סתומרת
כל הקטע זה שאתמול התקנתי קודי, וממש התלהבתי מזה, אז חשבתי לחבר את זה לטלויזיה ביינתים. במקום לקנות סטרימר ובמקום לקנות טלוויזיה חכמה....
אתה מתחבר עם כבל וידאו קומפוזיט (שנחשב לצורת החיבור הכי פחות איכותית) ו-RCA סטריאו לטלויזית CRT ישנה.
עדיף לחסוך את ה-100-200 ש"ח שעולה המתאם הזה, שאח"כ יזרק סתם באיזו שהיא פינה ולקנות במקום זה מסך, אפילו קטן ובסיסי עם כניסות HDMI (ובכלל לא חייב SMART) ב-1200 ש"ח, שיתן תמורה גבוהה בהרבה.
·תודה, אבל מסך רגיל של מחשב בגודל נורמלי יתחיל מ500 בערך, וזה גודל שמבייש צפייה בטלוויזיה בסרטים וכו'. המסכים הם בערך 24 אינץ , ואם נחשוב עוד נבין שגם אין לו רמקולים בד."כ , ואם כבר לחסוך ולקנות מסך אז כבר עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות טלוויזיה גדולה יותר, עם רמקולים והכל. אני לא הולך לקנות מסך של מחשב זה טיפשי. להוציא 100 שקל על מתאם זה נראה לי משתלם, האיכוות תהיה *** , אבל גם ככה כל השנים שלי התרגלתי לאיכות כזאת - ובהמשך אקנה טלוויזיה במחיר מלא .Lee כתב:גם אם זה יעבוד, ברור לך שהאיכות תהיה נחותה ביותר.......
אתה מתחבר עם כבל וידאו קומפוזיט (שנחשב לצורת החיבור הכי פחות איכותית) ו-RCA סטריאו לטלויזית CRT ישנה.
עדיף לחסוך את ה-100-200 ש"ח שעולה המתאם הזה, שאח"כ יזרק סתם באיזו שהיא פינה ולקנות במקום זה מסך, אפילו קטן ובסיסי עם כניסות HDMI (ובכלל לא חייב SMART) ב-1200 ש"ח, שיתן תמורה גבוהה בהרבה....