הנה הסבר מאיר עיניים על בעיית האנטיביוטיקה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
- Kobikob
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
תודה רבה על הסרטון זיו!
בהחלט מעניין.
אני שומע מדי פעם על אנשים שלוקחים אנטיביוטיקה כאילו זה אקמול. הזוי.
בהחלט מעניין.
אני שומע מדי פעם על אנשים שלוקחים אנטיביוטיקה כאילו זה אקמול. הזוי.
We need something to hold on to
- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
בכלל, זה ערוץ יוטיוב נהדר. מצליח להסביר סוגיות סבוכות בצורה פשוטה ואלגנטית להפליא
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
את הבעיה בתעשיית המזון אני מבין ומקבל, אבל בבני אדם? מה אתה מציע, להפסיק להשתמש באנטיביוטיקה ולתת למיליוני אנשים למות או לסבול?
לי היה חודש שלם כאב גרון וליחה קשה, הרופאה שלי החליטה לא לתת לא אנטיביוטיקה והמחלה הלכה ופרחה. אחרי חודש של סבל בלי תוצאות מטיפולים אחרים שהיא רשמה לי, פשוט דרשתי אנטיביוטיקה מהרופאה והבעיה נפתרה די מהר. אז כן, אני מבין שאולי קצת מגזימים במתן אנטיביוטיקה, אבל גם להפחיד אנשים משימוש בה זה לא הפיתרון. שיחנכו את הרופאים, הם אלו שאמורים לעשות את ההבחנה מתי לרשום אותה ומתי לא, לא אנשים מהשורה ללא ידע רפואי.
לי היה חודש שלם כאב גרון וליחה קשה, הרופאה שלי החליטה לא לתת לא אנטיביוטיקה והמחלה הלכה ופרחה. אחרי חודש של סבל בלי תוצאות מטיפולים אחרים שהיא רשמה לי, פשוט דרשתי אנטיביוטיקה מהרופאה והבעיה נפתרה די מהר. אז כן, אני מבין שאולי קצת מגזימים במתן אנטיביוטיקה, אבל גם להפחיד אנשים משימוש בה זה לא הפיתרון. שיחנכו את הרופאים, הם אלו שאמורים לעשות את ההבחנה מתי לרשום אותה ומתי לא, לא אנשים מהשורה ללא ידע רפואי.