בקרוב ערוץ 189 בYES יורד משידור
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כסף, חוזה, אחוזי צפיה.. המון גורמים שמשפיעים על הבחירות שלהם לגבי כל ערוץ וערוץ. אם ממחר אף אחד לא יראה Discovery, סביר להניח שאחרי תקופה גם הוא ירד. הכל עניין של עלות מול תועלת.
אני מבין שאתה מדבר על FineLiving שמשודר גם בהוט, הגיוני שאולי זה עניין של הסכמים בחוזה.
אני מבין שאתה מדבר על FineLiving שמשודר גם בהוט, הגיוני שאולי זה עניין של הסכמים בחוזה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
·IamEzio כתב:כסף, חוזה, אחוזי צפיה.. המון גורמים שמשפיעים על הבחירות שלהם לגבי כל ערוץ וערוץ. אם ממחר אף אחד לא יראה Discovery, סביר להניח שאחרי תקופה גם הוא ירד. הכל עניין של עלות מול תועלת.
אני מבין שאתה מדבר על FineLiving שמשודר גם בהוט, הגיוני שאולי זה עניין של הסכמים בחוזה....
בהודעה שאני קיבלתי בממיר של יס, גם לא רשום שהם רוצים לשדר במקום הערוץ הזה ערוץ אחר והם מציעים למי שצופה בערוץ הזה אחרי שהוא יוצא מהם לצפות בערוץ 190.
כנראה כי ב YES מעדיפים לחסוך כסף כדי גם לשדר כמו שHOT רוצה לשדר תכנים של 4K.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כתוב שימשיכו לשדר ערוצי לייפסטייל ויהיו עדכונים בקרוב קצת לא ברור האמת מה קורה עם ערוץ 9HD ואגב לפי הבנתי אמור להיות שינוי בערוצים 15-20 ביס בזמן הקרוב...
- בנישוורץ123
-
- טרול

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@avier
·
גם ערוץ MGM יורד
·
גם ערוץ MGM יורד
·בנישוורץ123 כתב:@avier
·
גם ערוץ MGM יורד...
באיזה תאריך?
והאם גם של גרסת ה HD?
- orelperez001
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
כנראה יס מתחילים להוריד ערוצים לא פופולארים שאין בהם אחוז גבוהה של צפייה.
אני מקווה שאת החיסכון בערוצים שהם מורידים יס ישקיעו באיכות הצפייה בערוצים הקיימים(לדעתי הם לא ישדרו בזמן הקרוב ב 4k)
אני מקווה שאת החיסכון בערוצים שהם מורידים יס ישקיעו באיכות הצפייה בערוצים הקיימים(לדעתי הם לא ישדרו בזמן הקרוב ב 4k)
- בנישוורץ123
-
- טרול

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@avier
·
הערוץ יורד גם בהוט וגם ביס
כן, גם גרסת הHD
זו ההודעה בעמוד הפייסבוק של הוט:
בתאריך 31/03/2016 ערוץ MGM וערוץ MGM HD יסיימו את שידוריהם בישראל וב HOT בהתאם להחלטת המפיקים.
HOT פועלת באופן שוטף להעשרת היצע התכנים בז'אנרים שונים שהנה מציעה ללקוחותיה, עם סיום שידורי הערוצים יעלה ערוץ בינלאומי חדש עם תכנים דומים לתכנים ששודרו בערוצים הללו. המשך יום נעים.
·
הערוץ יורד גם בהוט וגם ביס
כן, גם גרסת הHD
זו ההודעה בעמוד הפייסבוק של הוט:
בתאריך 31/03/2016 ערוץ MGM וערוץ MGM HD יסיימו את שידוריהם בישראל וב HOT בהתאם להחלטת המפיקים.
HOT פועלת באופן שוטף להעשרת היצע התכנים בז'אנרים שונים שהנה מציעה ללקוחותיה, עם סיום שידורי הערוצים יעלה ערוץ בינלאומי חדש עם תכנים דומים לתכנים ששודרו בערוצים הללו. המשך יום נעים.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מעניין האם יעלה ערוץ HD במקום....