חיבור Network Player למגבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #1 

אני מתחבט לאחרונה הרבה בשאלה האם חיבור Network Player כדוגמת ה - cambridgeaudio cxn, שגם כולל בתוכו DAC איכותי למגבר ק"ב, שיוציא רק PCM ב Pure Direct, יתן תוצאה דומה לחיבור מול מגבר סטראו, שגם כן יקבל כבר אות אנאלוגי, אבל הגברה שונה מן הסתם.

אני מנסה למצוא פתרון בו אני אוכל לנגן מוסיקה מהרשת דרך מגבר ק"ב אבל לשפר את איכות הסטראו.
אין לי כרגע pre-out מהמגבר ק"ב ולכן לא אוכל לחבר מגבר סטראו. וגם לו יכולתי, עדיין היתי צריך לחבר אל מגבר הסטראו נגן רשת
בנוסף אני מנסה לחסוך עלויות, אחרי שדרוג הרמקולים :) וגם מנסה לחסוך בריבוי מכשירים

כנראה שלא תהיה ברירה אלה להשעיל Network Player ולנסות בעצמי...
אבל מעניין אותי לדעת בנוסף האם למישהו יש ניסיון בתוצרה כזו כמו שתיארתי?

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

לי אין ניסיון כזה,אבל כן אומר שהניסיון שלי אומר שכל מקרה לגופו,יכול לתרום ויכול לפגוע!
חייבים לנסות
כיף חיים.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

royla כתב:לי אין ניסיון כזה,אבל כן אומר שהניסיון שלי אומר שכל מקרה לגופו,יכול לתרום ויכול לפגוע!
חייבים לנסות
...
·
אין ברירה אני אחכה בעצתך חודש שהרמקולים יפתחו קצת ויכוילו מחדש ואלווה נגן רשת לבדיקה ופשוט אנסה, מבטיח לעדכן :)

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

המוצר שהזכרת יקר ונותן הרבה. אם תצמצם את הדרישות אולי תוכל לקבל את מה שאתה צריך בפחות. לדוגמה אם כבר שדרגת את הרמקולים ויש לך מגבר קולנוע בייתי אולי תסתפק במשהו כמו סונוס קונקט שייאפשר לך להשמיע מוסיקה לרמקולים שלך דרך הרשת בהרבה פחות כסף
http://www.sonos.com/products/wireless- ... components
שלא לדבר על זה שאתה מתחיל תשתית של MULTIROOM...

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

offerbk1 כתב:המוצר שהזכרת יקר ונותן הרבה. אם תצמצם את הדרישות אולי תוכל לקבל את מה שאתה צריך בפחות. לדוגמה אם כבר שדרגת את הרמקולים ויש לך מגבר קולנוע בייתי אולי תסתפק במשהו כמו סונוס קונקט שייאפשר לך להשמיע מוסיקה לרמקולים שלך דרך הרשת בהרבה פחות כסף
http://www.sonos.com/products/wireless- ... components
שלא לדבר על זה שאתה מתחיל תשתית של MULTIROOM...
...
·

אני בהחלט לא פוסל, יש לי כרגע יכולת להזרים מוסיקה דרך DLNA לנגן Spotify ללא בעיה דרך ימהה RX-A 710 ומחשב שמחובר אליו + כונן שמחובר לראוטר
זה גם מאד נח וקל.
אני רוצה לשדרג את הסאונד ומאחר ואני לא יכול לחבר מגבר סטראו, אני תוהה לגבי העברת הניגון לנגן רשת איכותי ולחבר אותו למגבר דרך יציאת RCA רגילה ולהשתמש במגבר כהגברה בלבד.
ההנחה שנגן רשת ברמה גבוהה יוציא סאונד משובח יותר למגבר, מאשר המגבר עצמו
יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שסונוס בהחלט יעשה את העבודה או לא....
חייב לבדוק :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”