מרנץ 5010 - ייעוץ לגבי קנייה
חברים שלום,
הגיע הזמן להחליף את רסיבר המרנץ הישן שלי - ראיתי את דגם 5010 ונשמע טוב. חוץ מזה יש לו כל מה שאני מחפש (חוץ מתצוגה מינימלית מדי)
האם לדעתכם בטווח המחירים שלו יש רסיבר נוסף שכדאי לשקול לקנות?
תודה,
איל
הגיע הזמן להחליף את רסיבר המרנץ הישן שלי - ראיתי את דגם 5010 ונשמע טוב. חוץ מזה יש לו כל מה שאני מחפש (חוץ מתצוגה מינימלית מדי)
תודה,
איל
·EyalAmit כתב:חברים שלום,
תודה,
איל...
מניסיון שלי הכי טוב ללכת להקשיב, זו גם חוויה וגם תתחבר לחתימת צליל שאתה רוצה. לגבי פיצ'רים, ברמה הזו לכולם יש את אותו הדבר פחות או יותר, רק עניין של הגברה וחתימת צליל. בשביל זה צריך להקשיב
·EyalAmit כתב:חברים שלום,
תודה,
איל...
מה הדרישות בדיוק ואיזה רמקולים אתה הולך לחבר אליו?
אני (כצפוי) לא מסכים עם קודמי, אפשר להתרשם מכיול וכל מיני DSP אחרים, אבל להגברה עצמה אין שום חתימת צליל.
·evgenetic כתב:·......
מה הדרישות בדיוק ואיזה רמקולים אתה הולך לחבר אליו?
אני (כצפוי) לא מסכים עם קודמי, אפשר להתרשם מכיול וכל מיני DSP אחרים, אבל להגברה עצמה אין שום חתימת צליל....
אבל כל מגבר יש לו DAC ומרכיבים שונים, אז חתימת הצליל תשתנה, אלה אם הוא מכניס למגבר PCM ואז יש רק הגברה ואתה צודק
לDACים ומגברים טרנזיסטוריים מהעשור האחרון אין שום חתימת צליל.
אני לא הבנתי את הנקודה שלך על PCM - גם הפורמט הזה עובר דרך DAC ואחר כך מגבר, אבל זה לא משנה כי כבר מזמן למדו איך לבנות אותם כך שלא יפגעו באות אודיו בשום צורה שניתן להבחין עם האוזן.
אני לא הבנתי את הנקודה שלך על PCM - גם הפורמט הזה עובר דרך DAC ואחר כך מגבר, אבל זה לא משנה כי כבר מזמן למדו איך לבנות אותם כך שלא יפגעו באות אודיו בשום צורה שניתן להבחין עם האוזן.
·evgenetic כתב:לDACים ומגברים טרנזיסטוריים מהעשור האחרון אין שום חתימת צליל.
אני לא הבנתי את הנקודה שלך על PCM - גם הפורמט הזה עובר דרך DAC ואחר כך מגבר, אבל זה לא משנה כי כבר מזמן למדו איך לבנות אותם כך שלא יפגעו באות אודיו בשום צורה שניתן להבחין עם האוזן....
אז אתה אומר שאם אקח למבחן עיוור דנון, ימהה, אונקיו פיוניר ומרנץ, כולם ישמעו אותו הדבר אחרי סנכרון ווליום?
דבר נוסף למה PCM עובר דרך DAC איפה ה Digital ב PCM?
במצב direct כשכל הDSP והכיולים למינהם כבויים (כי הם בטוח מאד שונים בכל החברות שציינת לעומת דונן ומרנץ שצריכים להיות דומים מאד) - כן, אני משוכנע בכך. כמובן כשמדובר ברסיברים/מגברים מהעשור האחרון, לא משהו עתיק עם THD נוראי.
מנסים לארגן פה מבחן עיוור שאמור לבדוק את הנושא הזה בדיוק, אז תתרום את תמיכתך אם מעניין אותך לבדוק את דבר הזה בפועל: http://www.hometheater.co.il/vt250275.html
מנסים לארגן פה מבחן עיוור שאמור לבדוק את הנושא הזה בדיוק, אז תתרום את תמיכתך אם מעניין אותך לבדוק את דבר הזה בפועל: http://www.hometheater.co.il/vt250275.html
PCM זה אות דיגיטלי לכל דבר.דבר נוסף למה PCM עובר דרך DAC איפה ה Digital ב PCM?...
·evgenetic כתב:במצב direct כשכל הDSP והכיולים למינהם כבויים (כי הם בטוח מאד שונים בכל החברות שציינת לעומת דונן ומרנץ שצריכים להיות דומים מאד) - כן, אני משוכנע בכך. כמובן כשמדובר ברסיברים/מגברים מהעשור האחרון, לא משהו עתיק עם THD נוראי.
מנסים לארגן פה מבחן עיוור שאמור לבדוק את הנושא הזה בדיוק, אז תתרום את תמיכתך אם מעניין אותך לבדוק את דבר הזה בפועל: http://www.hometheater.co.il/vt250275.html...
מצב Direct או Pure Direct כמו שנקרא לפעמים, אין משחק של ה DAC המגבר אכן רק עושה הגברה ובמצב זה אכן לא אמור להיות הבדל, אני מדבר על מצב בו המגבר לא נמצא ב Direct Mode
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@EyalAmit
ערב טוב, אם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך לחנות מסויימת הם יתנו לך את המחיר הכי טוב שאפשר.
אני קניתי אצלו אחרי סקר שוק מקיף ותאמין לי ממש מקיף והוא נתן לי מחיר הכי טוב.
ערב טוב, אם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך לחנות מסויימת הם יתנו לך את המחיר הכי טוב שאפשר.
אני קניתי אצלו אחרי סקר שוק מקיף ותאמין לי ממש מקיף והוא נתן לי מחיר הכי טוב.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אכן סקר שוק ענק...גם אני ממליץ על ה5010.האיטלקי כתב:@EyalAmit
אני קניתי אצלו אחרי סקר שוק מקיף ותאמין לי ממש מקיף והוא נתן לי מחיר הכי טוב....
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@BUGY
פשששש אם אתה ממליץ עליו זה באמת צריך להיות רסיבר מכובד
פשששש אם אתה ממליץ עליו זה באמת צריך להיות רסיבר מכובד
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

50 50 נגיד..
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
·BUGY כתב:·מה זה משנה? הוא מעולה בסטריאו וגם בק"ב.........
מסכים לחלוטין, אני אישית גם רכשתי את ה-Marantz, אבל תוך כוונה להיענות משני העולמות.
אילו נטיעתי בסקלה הייתה לקולנוע הביתי הייתי הולך על ה-Pioneer, מאחר ונשמע יותר טוב בקולנוע, אך ה-Maranz בסטריאו נשמע הטוב ביותר