טלוויזיה קעורה לאד חכמה סמסונג 55 אינטש j6300
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
האם כדאי לרכוש את המכשיר הנ"ל זאת שאלה מאוד רחבה ולא ברורה.
מה הם הדרישות שלך מהמכשיר ומה התקציב?
מבלי להתייחס לעניין המכשיר עצמו, המערכת ה"חכמה" אצל כל היצרנים ללא יוצא מהכלל היא די גרועה. אני יכול להמליץ על השקעה של עוד כמה מאות שקלים ורכישת סטרימר חיצוני טוב שתיתן לך תמורה ויכולת מלאה... כולל קודי.
אני באופן אישי חדלתי מלהמליץ על סמסונג, בגלל אמינות נמוכה שחוויתי במספר מוצרים שלהם שהצטרפה לחוסר שקיפות של היצרן לגבי מפרט המוצר ע"ע רולטת הפנלים (אין לי בעיה עם הרולטה עצמה אלא מחוסר השקיפות) והסתרת העובדה שסדרה D בתלת מימד לא היתה FHD!.
יתכן והם השתפרו עם השנים... לא יודע! אני הזדמנות שניה לא נותן.
יש פה לא מעט המלצות על מותגים אחרים, קרא וחפש.
ודבר אחרון... עניין הקעורה, לדעתי גימיק מיותר.
מה הם הדרישות שלך מהמכשיר ומה התקציב?
מבלי להתייחס לעניין המכשיר עצמו, המערכת ה"חכמה" אצל כל היצרנים ללא יוצא מהכלל היא די גרועה. אני יכול להמליץ על השקעה של עוד כמה מאות שקלים ורכישת סטרימר חיצוני טוב שתיתן לך תמורה ויכולת מלאה... כולל קודי.
אני באופן אישי חדלתי מלהמליץ על סמסונג, בגלל אמינות נמוכה שחוויתי במספר מוצרים שלהם שהצטרפה לחוסר שקיפות של היצרן לגבי מפרט המוצר ע"ע רולטת הפנלים (אין לי בעיה עם הרולטה עצמה אלא מחוסר השקיפות) והסתרת העובדה שסדרה D בתלת מימד לא היתה FHD!.
יתכן והם השתפרו עם השנים... לא יודע! אני הזדמנות שניה לא נותן.
יש פה לא מעט המלצות על מותגים אחרים, קרא וחפש.
ודבר אחרון... עניין הקעורה, לדעתי גימיק מיותר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
המיניקס הוא פלטפורמת אנדואיד עליו מתקינים KODI
ניתן להתקין קודי בעברית, כמו כן בדר"כ ניתן לשנות את שפת הממשק של האנדרואיד כפי שעושים בכל מכשיר טלפון מבוסס אנדרואיד.
לגבי המכשיר ששאלת... לא מכיר.
מנסיוני הדל, כל המכשירים הזולים והלא מוכרים מלאים בבאגים ולא עובדים כמו שצריך.
רק החברות הגדולות והמוכרות מוציאות כל הזמן עדכונים ומטפלות בבאגים.
לכן עדיף לשלם יותר מאשר להיתקע עם מוצר גרוע.
ובשום מקרה לא לקנות מוצר של חברת אקסטרימר, שהיא חברה גדולה וידועה אבל המוצרים שלה והתמיכה שלה זוועה!
ניתן להתקין קודי בעברית, כמו כן בדר"כ ניתן לשנות את שפת הממשק של האנדרואיד כפי שעושים בכל מכשיר טלפון מבוסס אנדרואיד.
לגבי המכשיר ששאלת... לא מכיר.
מנסיוני הדל, כל המכשירים הזולים והלא מוכרים מלאים בבאגים ולא עובדים כמו שצריך.
רק החברות הגדולות והמוכרות מוציאות כל הזמן עדכונים ומטפלות בבאגים.
לכן עדיף לשלם יותר מאשר להיתקע עם מוצר גרוע.
ובשום מקרה לא לקנות מוצר של חברת אקסטרימר, שהיא חברה גדולה וידועה אבל המוצרים שלה והתמיכה שלה זוועה!