למי שמחפש סטרימר עם קודי + 4K60 + HDMI 2.0 + HDR + 3D ISO + HD Audio...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני אמנם כותב דברים 'בלי כיסוי', אך הייתי לוקח בערבון מוגבל את מה שהם מפרסמים לגבי הרצת ISO3D ו-4K60.
זה לא רק עניין חומרתי, אלא גם צריך תוכנה רצינית שתריץ את זה. ועם כל הכבוד, לפי הנתונים, החומרה כאן לא שונה מכל קופסאות אנדרואיד הנפוצות כיום.
אך אי אפשר לדעת עד שתהיה ביקורת רצינית שגם בודקת את הדברים האלה.
ד"א, הם מדברים שם לא רק על סאונד HD, אלא גם על True-HD ATMOS, DTS:X. כיום בקושי יש נגני בלו-ריי שתומכים בזה...
זה לא רק עניין חומרתי, אלא גם צריך תוכנה רצינית שתריץ את זה. ועם כל הכבוד, לפי הנתונים, החומרה כאן לא שונה מכל קופסאות אנדרואיד הנפוצות כיום.
ד"א, הם מדברים שם לא רק על סאונד HD, אלא גם על True-HD ATMOS, DTS:X. כיום בקושי יש נגני בלו-ריי שתומכים בזה...
היי קראתי את כל התגובות באשכול וכרגע אני בהתלבטות, האם ללכת לפי ההמלצות פה או שלדעתכם
3 Raspberry Pi (האחרון והחדש)
יעשה את העבודה כמו שצריך יחד עם OpenELEC?
מתכנן להריץ KODI, עם wizard של Avi Abeksis ושאיפה להריץ 1080p/720p בצורה טובה.
תודה.
3 Raspberry Pi (האחרון והחדש)
יעשה את העבודה כמו שצריך יחד עם OpenELEC?
מתכנן להריץ KODI, עם wizard של Avi Abeksis ושאיפה להריץ 1080p/720p בצורה טובה.
תודה.
·שי-כ כתב:אני אמנם כותב דברים 'בלי כיסוי', אך הייתי לוקח בערבון מוגבל את מה שהם מפרסמים לגבי הרצת ISO3D ו-4K60.
ד"א, הם מדברים שם לא רק על סאונד HD, אלא גם על True-HD ATMOS, DTS:X. כיום בקושי יש נגני בלו-ריי שתומכים בזה......
החומרה דווקא כן שונה מרוב קופסאות האנדרואיד הנפוצות - היא מבוססת על ערכת שבבים של HiSilicon.
התוכנה היא כמובן Kodi, עם תוספות מיוחדות לניצול מיטבי של החומרה היחודית.
מדובר בדגם שעומד לצאת לשוק בשבועות הקרובים, אבל לחברה כבר יש כמה מוצרים מבוססים בשוק, שקבלו ביקורות טובות במיוחד. זה הדגם הראשון שתומך ב-4K60, והמוצרים הקודמים הדגימו תמיכה ב-3D ISO ו-HD Audio:
https://www.avforums.com/review/himedia ... view.11678
http://www.avsforum.com/forum/39-networ ... hread.html
Batnun
.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

זה נראה שמדובר במשהו אחר ולא עוד קופסת אנדרואיד. הבנייה מזכירה את הסטרימרים הקלאסים. מעניין איזה פיתוח הם עשו ל KODI להריץ ISO3D.
בנוסף, מה שאנחנו קוראים ב'שפת רחוב' - "סאונד HD" מדבר על פורמטי DTS-HD ו- Dolby True HD. כאן מדובר על "סאונד UHD", כלומר תמיכה בפורמטי True-HD ATMOS ו- DTS:X. אמנם רק 7.1 ערוצים, ולא 9.1 כמו שזה אמור להיות.
אם זה באמת כך, מדובר על סטרימר פורץ דרך.
בנוסף, מה שאנחנו קוראים ב'שפת רחוב' - "סאונד HD" מדבר על פורמטי DTS-HD ו- Dolby True HD. כאן מדובר על "סאונד UHD", כלומר תמיכה בפורמטי True-HD ATMOS ו- DTS:X. אמנם רק 7.1 ערוצים, ולא 9.1 כמו שזה אמור להיות.
אם זה באמת כך, מדובר על סטרימר פורץ דרך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
ראיתי את הפוסט הזה לפני אבל לא התעמקתי יותר מדי.
לפי המפרט של המכשיר\מעבד, הדבר הזה הוא פשוט הסטרימר המושלם.
עם תמיכה בכל הפורמטים (גם וידאו וגם אודיו) שרק אפשר לדמיין, בתוספת HDR וגם Dolby Vision, יציאה עם HDMI 2.0a + HDCP 2.2 יאפשר שירותים בסגנון נטפליקס להזרים תכנים ב4K ועם HDR או DV.
גם החומרה, הליבה הגראפית מדור חדש ואמורה להיות הרבה יותר חזקה ומודרנית מה MALI 450 שהתרגלנו אליהם עד עכשיו.
הדבר היחיד שאני דואג לגביו הוא המחיר שלו. אני כמעט בטוח שהוא לא יעלה פחות מ-$200 וכנראה אף יותר מזה.
בכל אופן נראה מרשים מאד, והנה גם ביקורת שמצאתי באנגלית.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=265888
לפי המפרט של המכשיר\מעבד, הדבר הזה הוא פשוט הסטרימר המושלם.
עם תמיכה בכל הפורמטים (גם וידאו וגם אודיו) שרק אפשר לדמיין, בתוספת HDR וגם Dolby Vision, יציאה עם HDMI 2.0a + HDCP 2.2 יאפשר שירותים בסגנון נטפליקס להזרים תכנים ב4K ועם HDR או DV.
גם החומרה, הליבה הגראפית מדור חדש ואמורה להיות הרבה יותר חזקה ומודרנית מה MALI 450 שהתרגלנו אליהם עד עכשיו.
הדבר היחיד שאני דואג לגביו הוא המחיר שלו. אני כמעט בטוח שהוא לא יעלה פחות מ-$200 וכנראה אף יותר מזה.
בכל אופן נראה מרשים מאד, והנה גם ביקורת שמצאתי באנגלית.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=265888
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המעבד עליו מבוסס ה- Q10 Pro חסר תמיכה בעברית, אבל במידה והנגינה תבוצע דרך Kodi, שם תתקיים תמיכה. יש אפשרות לנגן את התכנים ללא Kodi ושם לא תתקיים תמיכה בעברית SRT.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
200$ לסטרימר איכותי לא נשמע לי יקר
·ziv_r כתב:המעבד עליו מבוסס ה- Q10 Pro חסר תמיכה בעברית, אבל במידה והנגינה תבוצע דרך Kodi, שם תתקיים תמיכה. יש אפשרות לנגן את התכנים ללא Kodi ושם לא תתקיים תמיכה בעברית SRT....
ובכן, זו הפעם הראשונה שאני שומע שצריך תמיכה בעברית ברמת מעבד...
לדעתי תמיכה בשפות מתבצעת על ידי מערכת ההפעלה (במקרה הזה אנדרואיד), והתוכנה הספציפית (במקרה הזה קודי).
Batnun
.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Batnun,
למעבד יש תוכנה מבית Hisilicon וניתן לנגן דרכה תכנים, לתוכנה זו אין תמיכה בעברית.
למעבד יש תוכנה מבית Hisilicon וניתן לנגן דרכה תכנים, לתוכנה זו אין תמיכה בעברית.
·ziv_r כתב:Batnun,
למעבד יש תוכנה מבית Hisilicon וניתן לנגן דרכה תכנים, לתוכנה זו אין תמיכה בעברית....
זה לא מה שאמרת, אבל לא משנה.
בכל מקרה, הסטרימר הזה מבוסס קודי (על גבי אנדרואיד), כך שזו התוכנה העיקרית שבה מבוצע הניגון.
Batnun
.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

השאלה אם יכולות ה 3D/4K המיוחדות למכשיר מתנגנות גם דרך ה KODI. אם לא זה בעיה.
לא קראתי את כל הביקורת, אך ממה שקראתי, הם ציינו שחלק מהתכנים הם לא הצליחו לנגן דרך KODI, אלא דרך נגן אחר על המכשיר, שהם לא ציינו.
לא קראתי את כל הביקורת, אך ממה שקראתי, הם ציינו שחלק מהתכנים הם לא הצליחו לנגן דרך KODI, אלא דרך נגן אחר על המכשיר, שהם לא ציינו.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
נראה מעניין
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Batnun,
זה דווקא בדיוק מה שכתבתי.
את התכנים שלא ניתן לנגן דרך Kodi, אפשר לנגן דרך התוכנה שנילווית לסטרימר ותוכנה זו שנילווית למעבד ה- Hisilicon על ידי היצרן - לא תומכת בעברית SRT. היצרן וידא עבורנו את הנושא.
את התכנים שלא ניתן לנגן דרך Kodi, אפשר לנגן דרך התוכנה שנילווית לסטרימר ותוכנה זו שנילווית למעבד ה- Hisilicon על ידי היצרן - לא תומכת בעברית SRT. היצרן וידא עבורנו את הנושא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
סביר להניח שעם הזמן תתווסף תמיכה בתכנים אלה גם לקודי, לא? אולי נקבל גם OE? או שזה לא יקרה?
חוץ מזה, לפי מה שרשום ברשת המחיר של החדש אמור להיות זהה לדגם היוצא, והוא $150. אז אולי צפויה לנו הפתעה.
חוץ מזה, לפי מה שרשום ברשת המחיר של החדש אמור להיות זהה לדגם היוצא, והוא $150. אז אולי צפויה לנו הפתעה.
נראה שזה בדיוק הכיוון:TheCoolest כתב:סביר להניח שעם הזמן תתווסף תמיכה בתכנים אלה גם לקודי, לא? אולי נקבל גם OE? או שזה לא יקרה?
חוץ מזה, לפי מה שרשום ברשת המחיר של החדש אמור להיות זהה לדגם היוצא, והוא $150. אז אולי צפויה לנו הפתעה....
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid ... pid2293501
Batnunfor now it is like in the previous generation needs to use the external player HIMEDIA, but we are at halfway: the hardware decoding work with the kodi 16 ( "vanilla" play market ) player (dvdplayer):
now the standard used by kodi 16, are supported all the decoding most common:
OMX.hisi.video.decoder.mpeg4
OMX.hisi.video.decoder.avc
OMX.hisi.video.decoder.hevc
so no problem for playback of H.265 4k 10bit!...
.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
·ziv_r כתב:Batnun,
את התכנים שלא ניתן לנגן דרך Kodi, אפשר לנגן דרך התוכנה שנילווית לסטרימר ותוכנה זו שנילווית למעבד ה- Hisilicon על ידי היצרן - לא תומכת בעברית SRT. היצרן וידא עבורנו את הנושא....
יש מצב שתפעילו "לחץ" על היצרן הזה ?
בתור אחד שבזמנו (אולי גם היום - אני לא עוקב) היתה לו השפעה לא מעטה על יצרני סטרימרים, אולי יש סיכוי שזה יעבוד והם יוסיפו תמיכה בעברית.
עם תמיכה בעברית זה באמת סטרימר מנצח.