המלצה על שואב אבק דייסון לבית

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
mcmcmc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה

שלום,

יש לנו בית של כ-170 מ"ר, בלי מדרגות. יש שני שטיחים די קטנים, ורוצים משהו שאפשר לשאוב אתו אבק על בסיס שבועי, משהו אמין וטוב. יש ילדים אלרגיים כך שעדיף משהו טוב.

מישהו המליץ לי על דייסון DC29 שהוא דגם די ישן. אין לי בעיה עם זה והוא זול. האם מישהו ממליץ עליו, או שעדיף דגם חדיש יותר (איזה)?

תודה

mcmcmc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אם אפשר, זה קצת דחוף לנו... נתקענו בלי כלום.

אין בע"ח, יש ארבעה ילדים, קצת ספות ושני שטיחונים.
נשמע לי שהחדש הזה האלחוטי קצת לא מספיק ל-170 מ"ר (26 דקות יספיקו?)
המליצו לי כאמור על הישן, DC29, אבל הוא ממש ישן. האם הוא עדיין טוב ? מישהו יכול לומר לי מה נראה לו שעדיף?

תודה

·

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

אני לא יודע מה החולשות של DC29 ספציפית, אבל כל דייסון יעשה את העבודה בצורה טובה, סה"כ מוציאים דגמים חדשים לרוב לא בגלל חידושים טכנולוגיים פורצי דרך אלא כדי לעורר צורך אצל לקוחות לחדש. כמו כן בקניה מיבואן רשמי אחריות 5 שנים אז אין מה לדאוג מהגיל. אפשרות נוספת להזמין מאמזון.

שים לב לדגם שתבחר בתוך סדרה כלשהי, ההבדל הלא חשוב יהיה בשם (origin, animal וכו') ובצבע, גוף זהה לגמרי והשוני החשוב בסט מברשות. origin מגיע עם מברשות בסיסיות בד"כ שטובות רק למרצפות, animal מגיע עם מברשת חובטת ומברשת חובטת קטנה לספות, מברשות אלה משחקות תפקיד קריטי על שטיחים, ספות וכל משטח בד. תבדוק את המברשות שמגיעות לא משנה על איזה דגם תחליט כי זה ההבדל המשמעותי.

mcmcmc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בהמשך

שליחה

תודה רבה.
אם הבנתי נכון, מאחר שיש לי מעט ספות ומעט שטיחונים, כדאי לקנות את הanimal.
מה עם allergy?

והאם יש טעם ללכת ולבדוק בחנות את המברשות, או שכל דגם המברשות של אנימל, נניח, פחות או יותר זהות?

soundster
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

יש לי את הDC52 animal complete

שליחה

במידה ועוד לא רכשת .. ההבדלים העיקריים הם באביזרים שאתה מקבל שהעיקרי שבהם הוא החובט שמגיע בדגם אנימל. בגדול תמיד יש לך אפשרות להוסיף את האביזרים האלה ולקנות אותם אולי במחיר יותר זול דרך הזמנות מחו״ל. אם לא קריטי לך החובט אז תקנה את הדגם הבסיסי ותוסיף אחר כך במידה ותצטרך. לי יש שטיחי שאגי ולכן לא ממש השתמשתי בו עד עכשיו - בעתיד אולי יהיו שטיחים אחרים שיהנו ממנו.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

יש טעם לבדוק מברשות בחנות, לא רק כי זה הבדל של כמה מאות שקלים בין דגמים זהים בכל השאר הפרמטרים, אלא גם כי לדעתי מברשת לא חובטת תהיה טובה רק למרצפות ואז השואב היקר שקנית פתאום לא עושה את העבודה. כדאי שתוודא לפני הקניה.

לא את כל המברשות אפשר לקנות בנפרד, ואלא שכן לא זולות בכלל, כדאי לקנות את הסט שצריכים על ההתחלה.

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”