מקרן מומלץ תקציב עד 15k אפשר גם מאמאזון
מדובר על משפחה עם שני ילדים ביסודי (כיתות א ו-ג).
אז ישמש בעיקר לסרטי ילדים ומשחקי וידיאו.
המליצו להם על האפסון 9200, אבל משוטטות פה אני רואה שאולי יש אופציות עדיפות, אולי הסוני 55 או פאנאסוניק 8000.
חשבתי גם אולי להציע להם את האפסון 6600 שיכול להיות שיספק אותם ואפשר ליבא ב-7000 שח.
זה בית חדש במרתף, מרחק הקרנה יכול לעלות על 3-4 מטר.
יהיה מסך קבוע על הקיר.
אז ישמש בעיקר לסרטי ילדים ומשחקי וידיאו.
המליצו להם על האפסון 9200, אבל משוטטות פה אני רואה שאולי יש אופציות עדיפות, אולי הסוני 55 או פאנאסוניק 8000.
חשבתי גם אולי להציע להם את האפסון 6600 שיכול להיות שיספק אותם ואפשר ליבא ב-7000 שח.
זה בית חדש במרתף, מרחק הקרנה יכול לעלות על 3-4 מטר.
יהיה מסך קבוע על הקיר.
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
כמו שקראת יש המון שרשורים בנושא. לטעמי (וגם לדעת הרבה אחרים) המנצח בין הפנסוניק 8000, לאפסון 9200 לבין הסוני 55 הוא הסוני 55 בעיקר בדגש על רמת החדות שלו. מ-3 המקרנים האלה, אין טעם לייבא אף אחד ביבוא אישי מכיוון שזה פשוט לא משתלם מכיוון שהפער מול רכישה בישראל הוא זניח וכמובן אתה בארץ מקבל אחריות ולא לוקח את הסיכונים הכרוכים ביבוא אישי. זה מצד אחד, מצד שני אם המקרן הוא רק עבור הילדים, אז למה להשקיע ? אתה יכול ללכת על מקרן FULL HD תלת מימד פשוט כגון INFOCUS IN118HDXC וחסכת משהו כמו 10,000 ש"ח ! אתה וזוגתך באמת לא רוצים להנות מקולנוע ביתי? עושה הרושם שיש לך תנאים טובים לכך...
הממ לא ציינתי שזה לא בשבילי אלא בשביל משפחה. חברים שלהם בכלל הלהיבו את האישה שאפשר להביא מקרן 4K שבארץ עולה 40K בחצי מחיר מאמאזון.
כמה הם באמת ישתמשו במקרן בעצמם על פני הילדים אני בספק (מעצם העובדה שגם כיום הם בכלל לא רואים סרטים בבית, הם לא טכנולוגיים במיוחד).
אגב האפסון 9200 יוצא 12,800 שח מארה"ב (כולל שילוח ומיסים ואחריות של אמאזון) ואי אפשר להגיד שזה לא הבדל משמעותי מה-17,000 שח שהוא עולה כאן.
לדעתי הם צרכים ללכת ה-6600 אפסון ביבוא מגרמניה, הוא יוצא בערך חצי ממחירו בארץ וזה יהיה דיי והותר בשבילם בשנים הקרובות.
כמה הם באמת ישתמשו במקרן בעצמם על פני הילדים אני בספק (מעצם העובדה שגם כיום הם בכלל לא רואים סרטים בבית, הם לא טכנולוגיים במיוחד).
אגב האפסון 9200 יוצא 12,800 שח מארה"ב (כולל שילוח ומיסים ואחריות של אמאזון) ואי אפשר להגיד שזה לא הבדל משמעותי מה-17,000 שח שהוא עולה כאן.
לדעתי הם צרכים ללכת ה-6600 אפסון ביבוא מגרמניה, הוא יוצא בערך חצי ממחירו בארץ וזה יהיה דיי והותר בשבילם בשנים הקרובות.
·biodome כתב:הממ לא ציינתי שזה לא בשבילי אלא בשביל משפחה. חברים שלהם בכלל הלהיבו את האישה שאפשר להביא מקרן 4K שבארץ עולה 40K בחצי מחיר מאמאזון.
לדעתי הם צרכים ללכת ה-6600 אפסון ביבוא מגרמניה, הוא יוצא בערך חצי ממחירו בארץ וזה יהיה דיי והותר בשבילם בשנים הקרובות....
גם אני מסכים איתך -לא בטוח שכדאי להשקיע במקרן ברמת ה-9200 רק בשביל משחקים וכו'..
אם אתה מתכנן לראות סרטים ואתה שם לב לכל פיפס בתמונה - אז שווה לך ללכת על הדגמים הללו (הסוני 55 עדיין מכיל בעיות כמו ב-50 ב-2 מקרנים שאני ראיתי ואם כבר הייתי הולך על ה 9200 או הפנסוניק 8000).
בכל מקרה נראה לי שכדאי לך ללכת על מקרן פשוט וזול יותר מאלה עבור השימושים הללו לילדים.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אם בכל זאת אתה הולך על מקרנים ברמה כזו (סוני 55 / אפסון 9200, ה-8000 בכלל לא באותה ליגה) המחירים שאתה רואה הם לא מחירים אם אתה רציני.
הסוני 55 (אם עדיין ניתן להשיגו) צריך לעלות סביב 13,000 ש"ח ואני מעריך שה-9200 לא הרבה יותר (ואני אישית לא הייתי משלם עליו אפילו 1 ש"ח יותר מאשר על הסוני 55).
מסכים עם חברי שאם אין כוונה לצפות בסרטים באיכות גבוהה אפשר בהחלט להסתפק במקרן זול יותר אפילו מה-6600.
אין כרגע שום מקרן 4K טבעי ביבוא אישי שיעלה לך ביבוא אישי חוקי פחות מ-30,000 ש"ח (ואני בכלל לא בטוח שאם היה כזה הייתי משקיע את הסכום הזה).
הסוני 55 (אם עדיין ניתן להשיגו) צריך לעלות סביב 13,000 ש"ח ואני מעריך שה-9200 לא הרבה יותר (ואני אישית לא הייתי משלם עליו אפילו 1 ש"ח יותר מאשר על הסוני 55).
מסכים עם חברי שאם אין כוונה לצפות בסרטים באיכות גבוהה אפשר בהחלט להסתפק במקרן זול יותר אפילו מה-6600.
אין כרגע שום מקרן 4K טבעי ביבוא אישי שיעלה לך ביבוא אישי חוקי פחות מ-30,000 ש"ח (ואני בכלל לא בטוח שאם היה כזה הייתי משקיע את הסכום הזה).
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אם זה לילדים הייתי רוכש בכלל את הפנסוניק 8000 מאמזון וחוסך לא מעט כסף.
הפחת הכי פחות גבוה, תלת מימד טוב, נוחות התקנה גבוהה - מה צריך יותר מזה בשביל מקרן לילדים ולחברים שלהם שיבואו לשחק\לראות סרטים?
הפחת הכי פחות גבוה, תלת מימד טוב, נוחות התקנה גבוהה - מה צריך יותר מזה בשביל מקרן לילדים ולחברים שלהם שיבואו לשחק\לראות סרטים?