WeTek core או +M8S
מתלבט בין שניהם. נתונים טכניים די זהים
יתכן שאסב את המכשיר שיבחר ל openelec ואז יתכן שיהיה ל WeTek יתרון בדמות תמיכה רשמית של OE?
יש גם הבדל מחיר אך זה פחות מעניין אותי
WeTek core - 107$
M8S+ - 63$
מה דעתכם?
יתכן שאסב את המכשיר שיבחר ל openelec ואז יתכן שיהיה ל WeTek יתרון בדמות תמיכה רשמית של OE?
יש גם הבדל מחיר אך זה פחות מעניין אותי
WeTek core - 107$
M8S+ - 63$
מה דעתכם?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי ל-WETEK CORE יש תמיכה טובה יותר מבחינת תיקוני באגים ופיצ'רים בזמן שה-OE על M8S+ עובד בצורה משביעת רצון.
אני משתמש ב M8S+ כבר בערך חודשיים.
את הגרסה OE 6.0.1 לא אהבתי כי אין בה תמיכה ב 4K (הטלויזיה שלי 4K) ואין את PVR SIMPLE CLIENT הדרוש עבור LIVE TV.
מצד שני לגרסה שאני משתמש בה כרגע 6.0.0 הכל עובד מצויין למעט שתי בעיות:
1) תוכן SD מפוענח בתוכנה, וזה גורם ברוב התכנים לקריעת תמונה. דיי מציק. בגרסה החדשה זה נפתר, מאחר וניתן להפעיל האצת חומרה גם על תכני SD.
2) זה לא תמיד קורה, אבל לפעמים אני שם לב שבתכנים 720P יש דיליי של 250-300מ"ש בין הסאונד לתמונה.
אין לי מערכת קולנוע, לכן אני לא יכול לחוות דעה לגבי התמיכה שלו בהוצאת פורמטים דרך ה HDMI. לפי מה שהבנתי, לא אמורה להיות לו בעיה עם זה.
אני משתמש ב M8S+ כבר בערך חודשיים.
את הגרסה OE 6.0.1 לא אהבתי כי אין בה תמיכה ב 4K (הטלויזיה שלי 4K) ואין את PVR SIMPLE CLIENT הדרוש עבור LIVE TV.
מצד שני לגרסה שאני משתמש בה כרגע 6.0.0 הכל עובד מצויין למעט שתי בעיות:
1) תוכן SD מפוענח בתוכנה, וזה גורם ברוב התכנים לקריעת תמונה. דיי מציק. בגרסה החדשה זה נפתר, מאחר וניתן להפעיל האצת חומרה גם על תכני SD.
2) זה לא תמיד קורה, אבל לפעמים אני שם לב שבתכנים 720P יש דיליי של 250-300מ"ש בין הסאונד לתמונה.
אין לי מערכת קולנוע, לכן אני לא יכול לחוות דעה לגבי התמיכה שלו בהוצאת פורמטים דרך ה HDMI. לפי מה שהבנתי, לא אמורה להיות לו בעיה עם זה.
אם לא דחוף שווה לדעתי להמתין למוצרים החדשים של WETEK ביניהם ה WETEK HUB. אתה יכול למצוא עוד מידע פה:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=263373
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=263373
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט מסכים עם Cleaner.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
·או דגם WeTek Play2S שהוא יכלול גם טיונר לעידן + מובנה.Cleaner כתב:אם לא דחוף שווה לדעתי להמתין למוצרים החדשים של WETEK ביניהם ה WETEK HUB. אתה יכול למצוא עוד מידע פה:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=263373...
ההבדל בין הדגם הזה לדגם WeTek Play2 הוא בנפח הכרטיס 8GB מול 16GB, אבל בעיקר בזיכרון 1GB מול 2GB.
דגם הWeTek Play2S יתמוך בH265 10BIT בודאות.
אני בהחלט ממתין להכרזה שלהם לדגמים החדשים. אמרו שזה יהיה ברבעון הראשון של השנה.
מרץ עוד לא ניגמר, אז נמתין.
אישית אני גם ממתין ל play 2s אבל הכל תלוי במחיר אם המחיר של ה HUB הולך להיות אטרקטיבי אין לי בעיה להוסיף דונגל USB עידן+.
בקשר לזכרון אני מתכוון להשתמש בעיקר ב OE ובאנדרואיד רק בשביל netflix ככה שההבדל בין 1GB ל 2GB לא ממש משנה לי.
תמיכה ב 10bit hevc אמורה להיות בשני המכשירים כי הם אמורים להיות עם אותו מעבד.
לפי התגובה האחרונה בשרשור בפורום של קודי הנציג שלהם טוען שהמכשירים אמורים לצאת לקראת סוף אפריל
בקשר לזכרון אני מתכוון להשתמש בעיקר ב OE ובאנדרואיד רק בשביל netflix ככה שההבדל בין 1GB ל 2GB לא ממש משנה לי.
תמיכה ב 10bit hevc אמורה להיות בשני המכשירים כי הם אמורים להיות עם אותו מעבד.
לפי התגובה האחרונה בשרשור בפורום של קודי הנציג שלהם טוען שהמכשירים אמורים לצאת לקראת סוף אפריל