רסיבר מאמזון ups מבקשים קטלוג עם ציון תדרים עליו עובד
מישהו יכול להגיד לי למה הם מתכוונים? הזמנתי דנון x3100 מאמזון גרמניה, ועכשיו קיבלתי מייל שבו נם מבקשים שאעביר אליהם קטלוג של המוצר עם ציון התדרים עליו הוא עובד. הם טוענים שמשרד התקשורת דורש זאת. אודה מאד אם מישהו יסביר לי איפה אני מוצא קטלוג כזה לשלוח להם.
תודה רבה על כל עזרה!
תודה רבה על כל עזרה!
I choose not to run
http://manuals.denon.com/AVRX3100W/EU/E ... jxinov.php
תלחץ על Specification ותרד ל- Wireless LAN Section.
תעתיק את כל הרשום, כולל Bluetooth. תדאג שיופיע גם הקטע על Wi-Fi Alliance Compliance, זה חשוב.
תלחץ על Specification ותרד ל- Wireless LAN Section.
תעתיק את כל הרשום, כולל Bluetooth. תדאג שיופיע גם הקטע על Wi-Fi Alliance Compliance, זה חשוב.
לא הספיק להם
ups כותבים:
לצערי לא ניתן להגיש העתקה של מפרט טכני, יש צורך במסמך של מפרט טכני של היצרן או הספק.
בנוסף המפרט הטכני צריך להכיל את שם הדגם לשם התאמה עם הדגם הרשום בחשבון הספק (מצורף).
אנא העבר מפרט טכני תקין על מנת שנוכל להגיש בקשה למשרד התקשורת.
לצערי לא ניתן להגיש העתקה של מפרט טכני, יש צורך במסמך של מפרט טכני של היצרן או הספק.
בנוסף המפרט הטכני צריך להכיל את שם הדגם לשם התאמה עם הדגם הרשום בחשבון הספק (מצורף).
אנא העבר מפרט טכני תקין על מנת שנוכל להגיש בקשה למשרד התקשורת.
I choose not to run
תוריד את הקובץ הבא מפה:
http://www.audiogeneral.com/denon/avrx3100w_manual.pdf
בעמוד 268-270 יש את המפרט המדויק של הדרישה שלהם.

http://www.audiogeneral.com/denon/avrx3100w_manual.pdf
בעמוד 268-270 יש את המפרט המדויק של הדרישה שלהם.
קבלו את זה - צפי קבלת האישור 10-20 ימי עסקים!!!
המייל שקיבלתי:
צורף טופס בקשה למשרד התקשורת , עבור המשלוח הנ"ל
נא למלא מטרת יבוא (סעיף 3 מסומן באיקס), לבדוק, לחתום על הדפים המצורפים ולהחזיר אלי ,שנוכל להגיש בקשה למשרד התקשורת
צפי קבלת האישור 10-20 ימי עסקים.
איך אני ממלא? מדפיס, חותם, מצלם את המסמך ושולח?
המייל שקיבלתי:
נא למלא מטרת יבוא (סעיף 3 מסומן באיקס), לבדוק, לחתום על הדפים המצורפים ולהחזיר אלי ,שנוכל להגיש בקשה למשרד התקשורת
איך אני ממלא? מדפיס, חותם, מצלם את המסמך ושולח?
I choose not to run
·almog333 כתב:קבלו את זה - צפי קבלת האישור 10-20 ימי עסקים!!!
המייל שקיבלתי:
איך אני ממלא? מדפיס, חותם, מצלם את המסמך ושולח?...
בדיוק.
פעם האישורים היו זריזים יותר, בזמן האחרון זה אכן לוקח יותר זמן. פעם אחרונה שהגשתי בקשה לקח חודשיים, ורק אחרי שנידנדתי למשרד התקשורת ושלחתי מישהו להתייצב שם הוציאו אישור.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·בעיקרון, כל הסיפור הזה מאוד נדיר, לרוב הכל עובר חלק. מדי פעם, UPS חוצפנים ומנסים להוציא ממך עוד כסף או יותר נכון להוציא כסף מאמזון. אתה לא אמור לשלם כלום כי השרות של אמזון כולל העברה דרך מכס.oron_s כתב:אני גם בדיוק קניתי רסיבר דרך אמזון, מה עדיף מבחינת זמן לשחרר לבד או ש ups ידאגו לזה?
UPS לוקחים עמלה על השחרור מול משרד התקשורת ? אם כן אפשר לגרום לאמזון לשלם את העמלה?...
·ומבחינת זמן השחרור לשטות הזאתי, מה יותר מהיר לטפל בזה לבד או לתת ל UPS? הכי מצחיק שלפני כמה חודשים קניתי Acsess point דרך אמזון ולא ביקשו ממני שום אישורBUGY כתב:·בעיקרון, כל הסיפור הזה מאוד נדיר, לרוב הכל עובר חלק. מדי פעם, UPS חוצפנים ומנסים להוציא ממך עוד כסף או יותר נכון להוציא כסף מאמזון. אתה לא אמור לשלם כלום כי השרות של אמזון כולל העברה דרך מכס..........
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·הכוונה שלי, שאתה לא צריך לתכנן על הצורך בשחרור, לרוב זה לא נדרש בכלל.oron_s כתב:·ומבחינת זמן השחרור לשטות הזאתי, מה יותר מהיר לטפל בזה לבד או לתת ל UPS? הכי מצחיק שלפני כמה חודשים קניתי Acsess point דרך אמזון ולא ביקשו ממני שום אישור......מדינת ישראל...
...