עזרה: בעיה מוזרה בהעברת ערוצים בממיר של יס
יש לי בעיה מוזרה באחד ממירי ה-HD שיש לנו. יש לנו קוואטרו אחד וכל השאר HD.
השלט לא מעביר ערוצים אז אני מקודד אותו עם הקוד 2215. ואז עובד בסדר. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק אותה שוב אחרי סתם לדוגמא חצי שעה והשלט לא מעביר ערוצים. כשאני מכבה את הטלוויזיה הוא כן מעביר ערוצים אבל איך שאני מדליק שוב הוא לא מעביר. ניסיתי לבדוק עם שלט אחר ואותו דבר. השלט האחר עובד בסדר גמור עם טלוויזיה אחרת ובאותה טלוויזיה 'בעייתית' קורה אותו דבר. אז לא נראה לי שזה בעיה עם השלט או הממיר כי ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה הממיר כן מקבל פקודות ומעביר ערוצים. זו טלוויזיה של טושיבה, ויש לנו עוד טושיבה בבית ושם השלט והממיר עובדים בסדר גמור. זה מאד מוזר.
כשאני מקודד את השלט שוב לממיר הוא חוזר לעבוד, הבעיה מתחילה כשאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק אותה שוב והוא לא מגיב ולא מעביר ערוצים. הווליום וכיבוי הטלוויזיה עובדים בסדר אבל העברת ערוצים לא עובדת.
השלט לא מעביר ערוצים אז אני מקודד אותו עם הקוד 2215. ואז עובד בסדר. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק אותה שוב אחרי סתם לדוגמא חצי שעה והשלט לא מעביר ערוצים. כשאני מכבה את הטלוויזיה הוא כן מעביר ערוצים אבל איך שאני מדליק שוב הוא לא מעביר. ניסיתי לבדוק עם שלט אחר ואותו דבר. השלט האחר עובד בסדר גמור עם טלוויזיה אחרת ובאותה טלוויזיה 'בעייתית' קורה אותו דבר. אז לא נראה לי שזה בעיה עם השלט או הממיר כי ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה הממיר כן מקבל פקודות ומעביר ערוצים. זו טלוויזיה של טושיבה, ויש לנו עוד טושיבה בבית ושם השלט והממיר עובדים בסדר גמור. זה מאד מוזר.
כשאני מקודד את השלט שוב לממיר הוא חוזר לעבוד, הבעיה מתחילה כשאני מכבה את הטלוויזיה ומדליק אותה שוב והוא לא מגיב ולא מעביר ערוצים. הווליום וכיבוי הטלוויזיה עובדים בסדר אבל העברת ערוצים לא עובדת.
·לא עזר אבל תודה בכל זאת.yosbd כתב:@berlad26
·תנסה להחליף יציאת HD במסך,...
הפתרון היחידי שמצאתי להחזיר את השלט לעבוד אחרי שמדליקים את הטלוויזיה הוא להצמיד את השלט לממיר בזווית מאד מסוימת וללחוץ על אחד הכפתורים. רק ככה הוא חוזר לעבוד רגיל. זה לא פתרון משהו כי מדובר בחדר שינה והמיטה לא צמודה לטלוויזיה. (הטלוויזיה תלויה על הקיר והממיר מתחת, על מדף). אז אם יושבים במיטה הממיר לא מגיב צריך לקום מהמיטה ולהצמיד את השלט לממיר כדי שהוא יחזור לעבוד רגיל.
·LCDJEXY כתב:האם זו פלזמה או LED? האם זו טלויזיה "חכמה" שיש לה כל מני אפשרויות שליטה עבור HDMI (כמו למשל VIERA LINK)?
ניסית להחליף תדר בשלט?...
כן, יש לה דבר שנקרא Regza Link. כנראה ככה הם קוראים לזה בטושיבה. אבל לא מחובר לטלוויזיה שום דבר חוץ מהממיר.
זה הדגם של הטלוויזיה:
http://icecat.biz/p/toshiba/37rv733dg/l ... 63766.html
איך מחליפים תדר בשלט של יס?