שרשור קבוצת רכישה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פרסומות הן בתשלום לפורום.
אתה יודע מי מארגן את קבוצת הרכישה בפורום? ואם יש לו רווח עקיף או לא? אין על זה בקרה לכן אין קבוצות רכישה בפורום.
אתה יודע מי מארגן את קבוצת הרכישה בפורום? ואם יש לו רווח עקיף או לא? אין על זה בקרה לכן אין קבוצות רכישה בפורום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני לא כ"כ מבין את הטיעון. אם ההאתרגנות נעשית על בסיס וולנטרי והיוזם אינו סוחר, ההתארגנות יכולה רק להועיל לחברי הפורום ואיני רואה כל סיבה למחוק אותהדבוטאנט כתב:פרסומות הן בתשלום לפורום.
אתה יודע מי מארגן את קבוצת הרכישה בפורום? ואם יש לו רווח עקיף או לא? אין על זה בקרה לכן אין קבוצות רכישה בפורום....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
בעבר היו לנו מספר קבוצות רכישה.
1. במקרה אחד דובר על עוסק בתחום לכל דבר שניצל את הפלטפורמה וזו היתה בעצם פרסומת סמויה
2.במקרה אחר אחד המשתתפים במכירה הצליח להוזיל את המחיר והיתה מלחמה בין שני הגורמים, כולל הטחות אשמה וכיוצב
3. מקרה נוסף היה שבו היה כמות מינימום וחלק מהאנשים התחרטו והיבואן האשים אותנו כמארגנים (מבחינתו זה היה בחסות האתר) ואף היו איומי תביעה באוויר.
4. היו מספר מקרים שבהם המארגן גזר קופה מכל הסיפור כאדם פרטי (לא עוסק בתחום) אך זה התברר רק לאחר המכירה ולא תוך כדי.
היו עוד מקרים אבל אלה מייצגים.
לכן הוחלט שקבוצות רכישה אסורות בפורום אלא אם הם מאורגנות בשיתוף של האתר או על ידו.
1. במקרה אחד דובר על עוסק בתחום לכל דבר שניצל את הפלטפורמה וזו היתה בעצם פרסומת סמויה
2.במקרה אחר אחד המשתתפים במכירה הצליח להוזיל את המחיר והיתה מלחמה בין שני הגורמים, כולל הטחות אשמה וכיוצב
3. מקרה נוסף היה שבו היה כמות מינימום וחלק מהאנשים התחרטו והיבואן האשים אותנו כמארגנים (מבחינתו זה היה בחסות האתר) ואף היו איומי תביעה באוויר.
4. היו מספר מקרים שבהם המארגן גזר קופה מכל הסיפור כאדם פרטי (לא עוסק בתחום) אך זה התברר רק לאחר המכירה ולא תוך כדי.
היו עוד מקרים אבל אלה מייצגים.
לכן הוחלט שקבוצות רכישה אסורות בפורום אלא אם הם מאורגנות בשיתוף של האתר או על ידו.
@oferlaor
לרוב הסיבות אותן מנית יש מידע בתחילת או במשך המכירה.
לפסול אפריורי התארגנויות כאלו היא לשפוך את התינוק עם המים.
ההתארגנויות הללו הן לפעמים האפשרות היחידה של חברי הפורום להשתדרג וחבל למנוע זאת מהם.
נראה לי כי ברוב אם לא כל המקרים אפשר לסנן את היוזמים וגם אם פעם ב... יסתנן מישהו, יהיה " בטל בשישים "
ההתארגנויות הללו הן לפעמים האפשרות היחידה של חברי הפורום להשתדרג וחבל למנוע זאת מהם.
נראה לי כי ברוב אם לא כל המקרים אפשר לסנן את היוזמים וגם אם פעם ב... יסתנן מישהו, יהיה " בטל בשישים "
אפשר להבין את השיקולים של מנהלי האתר ותודה לעפר על ההסבר המפורט והמנומק.
עם זאת, אין בעייה שמי שרוצה להתארגן באופן עצמאי (דרך הודעות פרטיות וכו') יוכל להמשיך ולארגן באופן פרטי ולא בחסות או באחריות האתר "רכישות קבוצתיות" כאלו לרווחת החברים בפורום. אני חושב שכך עשה אז חן בהצלחה מרובה.
צריך תמיד להביט על שני צידי המטבע.
בהצלחה לכולם!
עם זאת, אין בעייה שמי שרוצה להתארגן באופן עצמאי (דרך הודעות פרטיות וכו') יוכל להמשיך ולארגן באופן פרטי ולא בחסות או באחריות האתר "רכישות קבוצתיות" כאלו לרווחת החברים בפורום. אני חושב שכך עשה אז חן בהצלחה מרובה.
צריך תמיד להביט על שני צידי המטבע.
בהצלחה לכולם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
·הגישה שלנו היתה תמיד של בואו ננסה, אבל אחרי שאתה נכווה מספר פעמים אז בסופו של דבר די הרמנו ידיים מהסיפור הזה.misty כתב:@oferlaor
נראה לי כי ברוב אם לא כל המקרים אפשר לסנן את היוזמים וגם אם פעם ב... יסתנן מישהו, יהיה " בטל בשישים "...
כפי שאתה רואה בפינת המסך יש לנו כיום את מערכת HT DEALS שהיא סוג של תחליף לזה. אין מחוייבויות ואין מארגנים שעלול להיות להם אינטרסים מסחריים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·זה בהחלט בעבודה יחד עם משה, שאירגן את היוזמה המקורית.KOBIY22 כתב:אז בתור מנהלי האתר את מוזמנים להרים את הכפפה ולהציע לארגן קבוצת רכישה
כמו במקרה זה כאשר יש התעניינות של החברים
·...
אין כרגע מה לשתף אז לא שיתפנו.
מעבר למה שציין עפר, היו גם מקרים שאנשים הגיעו לשירשור כזה דרך גוגל והם, שלא בהכרח, חברי האתר, לא מבינים את ההבדל בין התארגנות פרטית למשהו בחסות וארגון של האתר ומבחינתם הכל זה אנחנו.
יש פה בעיתיות שחייבים לשים אליה לב ולתת לה את הפיתרון המתאים לכולם.
הרמנו את הכפפה וזה בעבודה.