Denon x4200 Hdmi pre-out zone 2
היי,
התחדשתי ב Denon x4200w מאמזון גרמניה.
חיברתי את כל הרמקולים בסלון בתצורת 5.1.2. (שני רמקולים במרכז התקרה) כיילתי הכל ושומעים dolby atmos בצורה מדהימה. עשיתי עדכון ל DTS:X (עבר בהצלחה) אך עדיין לא מצאתי כותר לבדוק את הסאונד.
חיברתי מגבר סטריאו נוסף Denon PMA 520 ל zone 2 ולמגבר הנ"ל חיברי שני רמקולים חיצוניים לגינה.
אני מצליח לשמוע כאשר אני מזרים מוזיקה מהנייד באמצעות airplay את Zone 2. עם זאת, כאשר אני מעוניין לשמוע את הסאונד של הטלוויזיה דרך input של SAT/CBL אני לא שומע כלום ( הגדרתי ב source של zone 2 את הכניסה של יס SAT/CBL).
אני יודע שאני יכול לחבר כבל RCA מהממיר של YES אל הרסיבר ואז אשמע את Zone 2 אך לצערי בממיר החדש של yes אין יותר יציאה של RCA. יחד עם זאת, במגבר הסטיריאו אין כניסת HDMI שתוכל לקבל את zone 2 דרך HDMI.
יש עוד משהו שאוכל לעשות על מנת לשמוע YES ב Zone2?
התחדשתי ב Denon x4200w מאמזון גרמניה.
חיברתי את כל הרמקולים בסלון בתצורת 5.1.2. (שני רמקולים במרכז התקרה) כיילתי הכל ושומעים dolby atmos בצורה מדהימה. עשיתי עדכון ל DTS:X (עבר בהצלחה) אך עדיין לא מצאתי כותר לבדוק את הסאונד.
חיברתי מגבר סטריאו נוסף Denon PMA 520 ל zone 2 ולמגבר הנ"ל חיברי שני רמקולים חיצוניים לגינה.
אני מצליח לשמוע כאשר אני מזרים מוזיקה מהנייד באמצעות airplay את Zone 2. עם זאת, כאשר אני מעוניין לשמוע את הסאונד של הטלוויזיה דרך input של SAT/CBL אני לא שומע כלום ( הגדרתי ב source של zone 2 את הכניסה של יס SAT/CBL).
אני יודע שאני יכול לחבר כבל RCA מהממיר של YES אל הרסיבר ואז אשמע את Zone 2 אך לצערי בממיר החדש של yes אין יותר יציאה של RCA. יחד עם זאת, במגבר הסטיריאו אין כניסת HDMI שתוכל לקבל את zone 2 דרך HDMI.
יש עוד משהו שאוכל לעשות על מנת לשמוע YES ב Zone2?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לפחות בזמנו - זה היה המצב - לZONE 2 היית יכול לחבר רק אודיו אנלוגי.
בקיצור - כדאי לפתוח את הManual.
בקיצור - כדאי לפתוח את הManual.
זה כל מה שמצאתי ב manual אך לא כלכך הבנתי את ההסתייגויות הרלוונטיות לסוג החיבור שלי:
מה הכוונה ל 2channel PCM signal? האם זה משהו שאני צריך להגדיר בממיר של YES? האם ניתן להבין מכאן שאם ה audio source הוא dolby וכו' אז ההמרה לא תתבצע או שזה אמור לעבוד בכל סוג של audio source?
הגדרתי בהגדרות ה HDMI של Zone2 את HDMI Audio ל PCM אך עדיין זה לא עובד.The analog audio signal and the 2-channel PCM signal input from HDMI connector or digital connectors (OPTICAL/COAXIAL) can be played back in ZONE2.
If you want to play back HDMI signals other than 2-channel PCM in ZONE2, set “HDMI Audio” to “PCM”. 2-channel PCM signals are output from a device connected to the input source selected for ZONE2 and can be played back in ZONE2.
In this case, the MAIN ZONE audio will also be converted to 2-channel PCM signals if the MAIN ZONE and ZONE2 are set to the same input source. However, depending on
the playback device, the playback signal may not be converted to PCM even if this setting is configured...
מה הכוונה ל 2channel PCM signal? האם זה משהו שאני צריך להגדיר בממיר של YES? האם ניתן להבין מכאן שאם ה audio source הוא dolby וכו' אז ההמרה לא תתבצע או שזה אמור לעבוד בכל סוג של audio source?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בקיצור, ההמלצה שלי זה לחבר את הממיר בRCA בנוסף לHDMI ולסגור סיפור. חבל לפגום בחווית השמיעה בחדר העיקרי בשביל משהו שייקח לך שתי דקות.