עזרה עם התאמת רזולוציה נכונה
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי
יש לי מיני pc של חברת wintel הוא הגיע אתמול מובנה עם win 10 ומתפקד מצויין חיברתי אותו לטלויזיה בחדר שהיא hd ready יש לי בעיית תאימות מבחינת יחס גובה ורוחב ולא משנה מה אני בוחר עדיין לא הגעתי להתאמה מירבית בסלון יש לי מסך של סמסונג ובהגדרות כרטיס המסך אני יכול לשחק עם הגובה והרוחב ידנית עד להתאמה מושלמת נאמר לי כי יש תוכנה צד שלישית שיכולה לסייע לי להגיע לתצוגה מושלמת האם מישהו מכיר תוכנה כזו ויכול לעזור לי?
תודה
יש לי מיני pc של חברת wintel הוא הגיע אתמול מובנה עם win 10 ומתפקד מצויין חיברתי אותו לטלויזיה בחדר שהיא hd ready יש לי בעיית תאימות מבחינת יחס גובה ורוחב ולא משנה מה אני בוחר עדיין לא הגעתי להתאמה מירבית בסלון יש לי מסך של סמסונג ובהגדרות כרטיס המסך אני יכול לשחק עם הגובה והרוחב ידנית עד להתאמה מושלמת נאמר לי כי יש תוכנה צד שלישית שיכולה לסייע לי להגיע לתצוגה מושלמת האם מישהו מכיר תוכנה כזו ויכול לעזור לי?
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
במקום 16:9 במסך יש לך הגדרה "התאמה למסך"...
מעבר לזה תגדיר רזולוציה למחשב 1280X720, צריך לעבוד ללא בעיה אלא אם המסך שלך הוא מאוד ישן ברזולוציה 1366x768 ואז אין מה לעשות כי לא תוכל להגיע לדיוק מרבי...
מעבר לזה תגדיר רזולוציה למחשב 1280X720, צריך לעבוד ללא בעיה אלא אם המסך שלך הוא מאוד ישן ברזולוציה 1366x768 ואז אין מה לעשות כי לא תוכל להגיע לדיוק מרבי...
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

תודה לך על העזרה אבל יש לי תמסך הלבן של אינטל ושם אין אפשרות להתאמה של יחס גובה לרוחב שם ניתנה לי האופציה או מרכוז תמונה או התאמה למסך ועדיין קצת נחתך לי בצדדים השאלה אם יש אפשרות להתקין תוכנה צד 3 או תתוכנה של אינטל שבא יש אפשרות להתאים יחס גובה לרוחב?
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

קודם כל זה הכרטיס מסך Intel HD Graphic(Gen7
והנה קישור למוצר
http://www.aliexpress.com/item/New-Wind ... 73203.html
בבוקר אעלה תמונה תודה על העזרה
והנה קישור למוצר