רמקולים מפסיקים לעבוד לשניה בזמן הפעלת\כיבוי מכשירי חשמל בבית
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה אצלי בבית.
לטלויזיה מחוברת מערכת קולנוע ביתית{מגבר וחמישה רמקולים}.
כאשר אני מפעיל\מכבה מכשירי חשמל בבית{אור,קומקום,תריס חשמלי..}, הרמקולים משתתקים לשניה וחוזרים אחר כך לעבוד כרגיל.
אולי זו בעיה של תדרים? אם יש למישהו תשובה לגבי זה שמח מאד לשמוע.
חשבתי אולי על מסנן אודיו אבל אני לא יודע אם זה מה שצריך ואם כן איזה סוג אני צריך.
תודה לעוזרים.
לטלויזיה מחוברת מערכת קולנוע ביתית{מגבר וחמישה רמקולים}.
כאשר אני מפעיל\מכבה מכשירי חשמל בבית{אור,קומקום,תריס חשמלי..}, הרמקולים משתתקים לשניה וחוזרים אחר כך לעבוד כרגיל.
אולי זו בעיה של תדרים? אם יש למישהו תשובה לגבי זה שמח מאד לשמוע.
חשבתי אולי על מסנן אודיו אבל אני לא יודע אם זה מה שצריך ואם כן איזה סוג אני צריך.
תודה לעוזרים.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7399
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא יעזור אל תחליף שום כבל גם אצלי אם מדליקים אור במטבח הרמקולים שותקים לשניה ואחר כך חוזר. פשוט אם יש לך שקע אחר תעביר אליו את החשמל של המערכת אם לא אכלנו אותה להמשך הדרך . זה לא תדרים פשוט זה על אותו קו .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
·עופרפולק כתב:לא יעזור אל תחליף שום כבל גם אצלי אם מדליקים אור במטבח הרמקולים שותקים לשניה ואחר כך חוזר. פשוט אם יש לך שקע אחר תעביר אליו את החשמל של המערכת אם לא אכלנו אותה להמשך הדרך . זה לא תדרים פשוט זה על אותו קו ....
בדיוק ,
הבעייה נובעת מכך שהמוצרים/צרכנים הללו נמצאים על אותו חצי אוטומאט .
תודה רבה על התגובות, אשמח להסבר תיאורטי לגבי התקלה הזו
אני לומד הנדסת חשמל והיה מעניין אותי לדעת איך הדבר הזה מתנהג, כלומר האם זה תלוי בכמות הצרכנים שמחוברים במקביל לשקע שאליו מחוברת המערכת?
לא הסבירו לנו בתואר על בעיה כזו או בעיה דומה לה.
אז מה שצריך זה את השקע שאליו מחוברת המערכת בעצם לחבר ישירות ללוח?
תודה.
לא הסבירו לנו בתואר על בעיה כזו או בעיה דומה לה.
אז מה שצריך זה את השקע שאליו מחוברת המערכת בעצם לחבר ישירות ללוח?
תודה.
Re: תודה רבה על התגובות, אשמח להסבר תיאורטי לגבי התקלה הזו
@OrAsidon
זה לא קשור לכמות הצרכנים שמחוברים לאותו חצי אוטומט, אלה להספק שלהם יש מכשירים שיוצרים קפיצות מתח.
הפיתרון היחיד שאני מכיר הוא לחבר לשקע אחר שלא על אותו קו(חצי אוטומט).
זה לא קשור לכמות הצרכנים שמחוברים לאותו חצי אוטומט, אלה להספק שלהם יש מכשירים שיוצרים קפיצות מתח.
הפיתרון היחיד שאני מכיר הוא לחבר לשקע אחר שלא על אותו קו(חצי אוטומט).