רוצה ליצור שקע חשמל בעצמי!
היי!
אני רוצה ליצור שקע חשמל בארון התקשורת שנמצא מתחת לארון החשמל בבית בבניין חדש מקבלן. אני לא הכי מבין בזה אבל נראה כאילו הסיפור לא יצריך עבודה רבה מדי וכך יחסוך לי הזמנת טכנאי.
ראיתי שיש צינורות שעוברים בין הארון חשמל לתקשורת, אז מה שנשאר זה לחבר חוטים בארון חשמל, ובצד השני בארון תקשורת לחבר את התקע.
אני מצרף תמונה של ארון החשמל, מישהו יכול לעזור לי ולאמר לאן אני מחבר את החוטים למעלה בארון?
תודה!!!
אני רוצה ליצור שקע חשמל בארון התקשורת שנמצא מתחת לארון החשמל בבית בבניין חדש מקבלן. אני לא הכי מבין בזה אבל נראה כאילו הסיפור לא יצריך עבודה רבה מדי וכך יחסוך לי הזמנת טכנאי.
ראיתי שיש צינורות שעוברים בין הארון חשמל לתקשורת, אז מה שנשאר זה לחבר חוטים בארון חשמל, ובצד השני בארון תקשורת לחבר את התקע.
אני מצרף תמונה של ארון החשמל, מישהו יכול לעזור לי ולאמר לאן אני מחבר את החוטים למעלה בארון?
תודה!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
נראה לי כמו מתכון לאסון. עדיף בדברים האלה לשלם לאיש מקצוע. חשמל זה לא משחק - טעות ותגרום לשריפה או אתה עצמך עלול להפגע.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אוי ואבוי !
אוי ואבוי..
אם תגרום נזק ללוח החשמל, סביר שכל ביטוח שיש לך יבוטל במיידי וגם תיתבע לפיצויים לכל מי שנפגע מכך (דיירים אחרים). קימום לוח החשמל ופיצויים לכל מי שנפגע יעלה לך כל כך הרבה כסף שתרגיש ממש טיפש.
ועוד לא דיברנו על סכנת התחשמלות, סכנת פיצוץ או שריפה לדירה כולה. סכנת פגיעה בהארקה שעלולה לסכן חיי ילדים יחפים בדירה שנוגעים בגוף מתכתי של מכשיר חשמלי כמו טוסטר, מיקרו, מקרר, תנור חימום וכיוצ"ב (לידיעה: אם ההארקה לא תקינה, מפסק הפחת לא יקפוץ ולכן סכנת המוות מאוד מוחשית)
בקיצור, בשום פנים ואופן - לא!
ג'יימס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נשמע לא מסובך מידי...
מילים אחרונות מפורסמות באותה מידה כמו: "מעניין מה יקרה אם..." ו "אני בטוח שהחוט הזה מתחבר לכאן".
עשה לעצמך ולבני ביתך טובה, קרא לחשמלאי.
מילים אחרונות מפורסמות באותה מידה כמו: "מעניין מה יקרה אם..." ו "אני בטוח שהחוט הזה מתחבר לכאן".
עשה לעצמך ולבני ביתך טובה, קרא לחשמלאי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
tkhvbcht
לך תישן.
תשלם לאיש מקצוע ולא תשרוף את הבניין. ומי יודע לכמה הרוגים אתה יכול לגרום...
בגלל 200 ש""ח...חיסכון.
לך תישן.
תשלם לאיש מקצוע ולא תשרוף את הבניין. ומי יודע לכמה הרוגים אתה יכול לגרום...
בגלל 200 ש""ח...חיסכון.