אחרי התקנה נקייה של קודי אין תוספי כתוביות להורדה
אחרי שהתקנתי גירסת openelec החדשה ביותר , אני מנסה להוריד תוספי כתוביות מדה וויז או מדה וויב.
בשניהם יש לי אפשרות להוריד רק תוספים בין לאומיים אבל לא את תוספי הכתוביות מישראל כמו כתובית או סאב סנטר.
כשבדקתי לעומק אז אותם תוספים נסתרים בגלל שהם "לא מותאמים" לקודי .
מה הבעיה ואיך לפתור ?
בשניהם יש לי אפשרות להוריד רק תוספים בין לאומיים אבל לא את תוספי הכתוביות מישראל כמו כתובית או סאב סנטר.
כשבדקתי לעומק אז אותם תוספים נסתרים בגלל שהם "לא מותאמים" לקודי .
מה הבעיה ואיך לפתור ?
- abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
אותם התוספים נמצאים למעשה בקודי הרשמי, וגם ב-TheWiz וב- Abeksis Repo. אותם התוספים זקוקים לגרסת קודי 16 ומעלה, אתה משתמש ב-openelec שלפי מה שנראה עדיין לא שיחררה קודי 16 בצורה רשמית למערכת שלה.
ניתן להתקין קודי בטא של openelec.. ישנם מדריכים רבים ברשת.
תוכל לעיין בגרסאות פה - http://milhouse.openelec.tv/builds/master/
תוכל לעיין בגרסאות פה - http://milhouse.openelec.tv/builds/master/
·תודה על התשובה. אבל איך אפשר להסביר שבמערכת נוספת שיש לי עם OPENELEC 6 שאיננה כוללת את קודי16 אני רואה את תוספי הכתוביות בריפו השונים והם זמינים להורדה. יש לי שתי יחידות CUBOX. עם אותה גירסה עליהן. באחת אפשר להוריד תוספי כתוביות ובשניה לא.abeksis כתב:אותם התוספים נמצאים למעשה בקודי הרשמי, וגם ב-TheWiz וב- Abeksis Repo. אותם התוספים זקוקים לגרסת קודי 16 ומעלה, אתה משתמש ב-openelec שלפי מה שנראה עדיין לא שיחררה קודי 16 בצורה רשמית למערכת שלה.
תוכל לעיין בגרסאות פה - http://milhouse.openelec.tv/builds/master/...
מוזר.
- abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
@off
·
הרחבות כתוביות זקוקים להרחבת עזר (תלות) בגרסה 15.2, וזאת הסיבה שאינך רואה את הכתוביות להתקנה, בשום ריפו רשמי.
על מנת להנות מאותם הרחבות התרגום - עשה ככה:
תפעיל מחדש את הקודי לאחר התקנת ההרחבות שציינתי, ותוכל להנות מתרגום בגרסה שלך, עד שתצאה קודי 16.
·
הרחבות כתוביות זקוקים להרחבת עזר (תלות) בגרסה 15.2, וזאת הסיבה שאינך רואה את הכתוביות להתקנה, בשום ריפו רשמי.
- תתקין את ההרחבה הזו (קישור) - זאת הרחבת תלות המתאימה לגרסות ישנה במטרה להנות מכתוביות בגרסה 15.2
- תתקין את הרחבה הזו (קישור) - גם היא זקוקה.
- תתקין את ההרחבה subsenter - קישור
- תתקין את הרחבת טורק - קישור
תפעיל מחדש את הקודי לאחר התקנת ההרחבות שציינתי, ותוכל להנות מתרגום בגרסה שלך, עד שתצאה קודי 16.
מצוין עכשיו זה עובד. נחכה לגירסה סופית של OPENELEC לקודי 16 ואז נעדכן.abeksis כתב:@off
·
- תתקין את ההרחבה הזו (קישור ) - זאת הרחבת תלות המתאימה לגרסות ישנה במטרה להנות מכתוביות בגרסה 15.2
- תתקין את הרחבה הזו (קישור ) - גם היא זקוקה.
- תתקין את ההרחבה subsenter - קישור
- תתקין את הרחבת טורק - קישור
תפעיל מחדש את הקודי לאחר התקנת ההרחבות שציינתי, ותוכל להנות מתרגום בגרסה שלך, עד שתצאה קודי 16....
תודה
·