הצעה - לפתח פיצ'ר לשיתוף סנכרונים של כתוביות
לא נראה לי שיש דבר כזה.
כידוע בקודי יש אפשרות לסנכרן כתוביות ידנית.
אני מציע להרחיב את הפיצ'ר הזה כך שהמשתמש יוכל לשתף את הסנכרון שהוא עשה מהכורסה/מיתה (בדרך כלל ככה צופים בקודי).
אני מציע לפתח תוסף שנותן אפשרות להעלות את הסנכרון לשרת ייעודי ובלחיצת כפתור התרגום המסונכרן יהיה בשרת ואנשים אחרים יוכלו להשתמש בו.
ככה רק בן אדם אחד ישקיע קצת על סנכרון וכל השאר ישתמשו במה שהוא עשה.
לכל אחד תהיה גישה לשפר סנכרון ולדרג סנכרון. המערכת תבחר אוטומטית את הסנכרון המתאים עם הדירוג הכי גבוהה.
במידה והמשתמש צפה עם כתוביות שהורדו דרך ההרחבה הזאת (שאני מציע שיפתחו), בסיום הצפייה יפתח חלון של ההרחבה שמבקש מהמשתמש לדרג את הסנכרון.
מקווה שהרעיון מובן ושזה ישים.
כידוע בקודי יש אפשרות לסנכרן כתוביות ידנית.
אני מציע להרחיב את הפיצ'ר הזה כך שהמשתמש יוכל לשתף את הסנכרון שהוא עשה מהכורסה/מיתה (בדרך כלל ככה צופים בקודי).
אני מציע לפתח תוסף שנותן אפשרות להעלות את הסנכרון לשרת ייעודי ובלחיצת כפתור התרגום המסונכרן יהיה בשרת ואנשים אחרים יוכלו להשתמש בו.
ככה רק בן אדם אחד ישקיע קצת על סנכרון וכל השאר ישתמשו במה שהוא עשה.
לכל אחד תהיה גישה לשפר סנכרון ולדרג סנכרון. המערכת תבחר אוטומטית את הסנכרון המתאים עם הדירוג הכי גבוהה.
במידה והמשתמש צפה עם כתוביות שהורדו דרך ההרחבה הזאת (שאני מציע שיפתחו), בסיום הצפייה יפתח חלון של ההרחבה שמבקש מהמשתמש לדרג את הסנכרון.
מקווה שהרעיון מובן ושזה ישים.
·אני מבין שאתה מאלה שרואים 720Ptoxin כתב:לא עדיף להוריד תרגום שמסונכרן בהתאם דרך אתרי התרגומים?...
מסתבר שב 2016 אתרי הכתוביות ממש לא טורחים לסנכרן ל 1080P
סתכלו למשל על המתים המהלכים בטורק. בדיחה.. לא שאני בקטע שחייבים לי (אני לא משלם)
אני מתכוון שזה בדיחה שב 2016 אנשים עדיין רואים 720P ולא 1080P
ולא רק המתים המהלכים. זה הרבה דברים.. בסדרה וויקינגים זה אפילו יותר גרוע!
יש כאן בעיה ממשית.. אתה מציע להוריד מראש מסונכרן אבל אין! זה מה שכלכך *.. זה לא 2010 ולמרות זאת משום מה ממש מזלזלים ב 1080p
ומילא אם לא הייתי רואה הבדל בין 720 ל 1080 אז הייתי מבין. אבל יש ממש הבדל במיוחד כשמנגנון החלקת תמונה בטלוויזיה מופעל (ואני לא יכול לוותר על ההחלקת תמונה כי זה משהו אדיר. זה עושה 60 פריימים בשנייה במקום 25 או 30) וגם מנגנון החלקת תמונה עובד יותר טוב על 1080P
כל זה גורם לכך שכן יש צורך בזה.
בנוסף לכך, זה לא בהכרח נוגע רק לאנשים שרואים 1080p.
הרבה פעמים מוצאים הורדה מהירה לאיזה גרסה שאין לה כתוביות ואין הורדה מהירה לגרסה שיש לה.
תוסף כזה היה עוזר בכך שבדרך כלל יהיו כתוביות ליותר גרסאות.
אני אישית משקיע כמה דקות בשביל לסנכרן את הכתוביות (תוך כדי צפיה ב kodi). לי זה לא כלכך חבל על הזמן הזה שאני משקיע כי אני נהנה אחר כך מהכתוביות. אבל חבל לאנשים אחרים שלא יוכלו להינות מהסנכרון שעשיתי. אנשים שמסנכרנים תוך כדי צפייה עושים משהו עם ערך - כתוביות תיקנות. חבל שהדבר הזה ילך לפח במקום שישותף ברשת.. אני לא מבין למה לא מבינים את זה.
אם העניין זה להוסיף או להוריד כמה שניות זה לא ביג דיל.
אבל לפעמים צריך כל הזמן לשנות וזה לא משהו שנשמר וגם אם היו עושים שזה נשמר, מהרגע ששמת לב שצריך לשנות ועד ששינית התרגום עדיין לא מסונכרן.
אז מה שאפשר לחסוך זה את השינוי הקבוע אבל זה גם לא חיסכון כזה משמעותי.
אבל לפעמים צריך כל הזמן לשנות וזה לא משהו שנשמר וגם אם היו עושים שזה נשמר, מהרגע ששמת לב שצריך לשנות ועד ששינית התרגום עדיין לא מסונכרן.
אז מה שאפשר לחסוך זה את השינוי הקבוע אבל זה גם לא חיסכון כזה משמעותי.
·אדייק אותך: כל הזמן זה רק בין המסכים השחורים.ofekb כתב:אם העניין זה להוסיף או להוריד כמה שניות זה לא ביג דיל.
אז מה שאפשר לחסוך זה את השינוי הקבוע אבל זה גם לא חיסכון כזה משמעותי....
עכשיו המנגנון סנכרון כתוביות פרמיטיבי מיסודו.. הוא טיפש.
צריך משהו בשם "קבע נקודת סנכרון"
עכשיו כל פעם שיש מסך שחור הפסקה לכמה שניות (זה המקרים שהסנכרון כבר לא טוב) המשתמש ילחץ על "קבע נקודת סנכרון חדשה"
מנקודה זו הוא יסנכרן שוב.
בסוף התהליך יעלה המשתמש את הכתוביות..
זה גם יקל על עבודת הקודש של האנשים שמתרגמים את התוכן ותורמים מזמנם החופשי בחינם.. ככה המשתמשים נותנים חלק ותרומה.
זה גם יותר נכון שבמקום שהמשתמש יבקש שיעשו לו סנכרונים בחינם, הוא בעצמו יעשה אותם וישתף אותם עם הקהילה.
זה מודל הגיוני לחברה צרכנית שלא משלמת על הכתוביות..
זה קצת דומה ל waze שב waze המשתמשים הם חלק מיוצרי התוכן - ב waze אתה מדווח על אירועים מקומיים כגון תאונה, שוטר וכו'. הקהילה מייצרת תוכן ומשתמשת בו.. כך צריך להיות עם סנכרונים לכתוביות לדעתי.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
רעיון מצוין. האתגר הגדול הוא למצוא מתכנת שיעשה הכל בהתנדבות ושיממן שרתים שיאחסנו את כל הכתוביות.
הרעיון שלך בעצם חוסך את אתרי הכתוביות שלשם כל הסנכרונים היום מתרכזים. נשמע כמו פרוייקט לא קטן לבנות פלטפורמה כזאת.
הרעיון שלך בעצם חוסך את אתרי הכתוביות שלשם כל הסנכרונים היום מתרכזים. נשמע כמו פרוייקט לא קטן לבנות פלטפורמה כזאת.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
gil900, אם היית טורח לבדוק היית שם לב שהסנכרונים שמתאימים ל-720P מתאימים גם ל-1080P. אלו קידודים שמגיעים מאותו מקור. אין שום צורך בפלטפורמה מיוחדת בשביל זה.
ו"טורק" גונב תרגומים משני האתרים האחרים, מוחק את הקרדיט של המתרגמים ומכריז שזה תרגום/סנכרון של האתר.
ו"טורק" גונב תרגומים משני האתרים האחרים, מוחק את הקרדיט של המתרגמים ומכריז שזה תרגום/סנכרון של האתר.
בנושא "שרתים" ו"חוסך את אתרי הכתוביות" - לא בהכרח.vivi כתב:רעיון מצוין. האתגר הגדול הוא למצוא מתכנת שיעשה הכל בהתנדבות ושיממן שרתים שיאחסנו את כל הכתוביות.
הרעיון שלך בעצם חוסך את אתרי הכתוביות שלשם כל הסנכרונים היום מתרכזים. נשמע כמו פרוייקט לא קטן לבנות פלטפורמה כזאת....
לדעתי שהתוכנה הזו תעלה בחזרה בדיוק לאותם אתרי כתוביות עם שם הגרסה אליה סונכרן,
וכך מיד זה יהיה זמין לאחרים.
·אני בדיוק בעיצומו של תהליך למידת C++ אבל לא נראה לי שאני אקח את היוזמה כי אין לי זמן וכי אני לא בשל לזה עדיין.vivi כתב:רעיון מצוין. האתגר הגדול הוא למצוא מתכנת שיעשה הכל בהתנדבות ושיממן שרתים שיאחסנו את כל הכתוביות.
הרעיון שלך בעצם חוסך את אתרי הכתוביות שלשם כל הסנכרונים היום מתרכזים. נשמע כמו פרוייקט לא קטן לבנות פלטפורמה כזאת....
אתה חושב שפתחתי את האשכול מבלי לדעת מה קורה? אני פתחתי את האשכול בגלל שמה שאמרת לחלוטין לא נכון.gil900, אם היית טורח לבדוק היית שם לב שהסנכרונים שמתאימים ל-720P מתאימים גם ל-1080P. אלו קידודים שמגיעים מאותו מקור. אין שום צורך בפלטפורמה מיוחדת בשביל זה.
ו"טורק" גונב תרגומים משני האתרים האחרים, מוחק את הקרדיט של המתרגמים ומכריז שזה תרגום/סנכרון של האתר....
מה שקורה עם המתים המהלכים למשל - קשה למצוא הורדות לגרסאות 1080P בגלל שחברות התוכן דואגות לחסל(הסרת הורדה על ידי תביעת זכויות יוצרים) את הגרסאות האלה
ואז המתרגמים באתרי הכתוביות הולכים על הקל (ולא מאשים אותם) ועושים כתוביות למה שיש. יש מצב שהם אפילו לא מודעים שיש גרסאות 1080P ..
זה שקשה יותר למצוא את כל הגרסאות מגביר את התדירות של הבעיה הזאת. קשה למתרגמים להוריד את הגרסה ואז הם מוותרים עליה.. ואז קורה יותר שחסרים סנרונים
אני נתקלתי המון פעמים שתרגום לגרסת 720P לא התאים לגרסת 1080P בסדרה וויקינגים בעיקר וגם בסדרה המתים המהלכים.
·
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

אז כנראה שאתה מחפש במקומות הלא נכונים. יש את כל גרסאות ה-1080 ברשת (HDTV או WEB-DL). הכל עניין של לדעת למצוא אותם.
המתרגמים מודעים בדיוק אלו גרסאות יש ברשת וכמעט בוודאות גרסאות ה-720P תואמות לגרסאות 1080 כי הם מגיעים מאותו מקור. רוב הסיכויים שהורדת תרגום שלא תואם לגרסת השחרור.
אתה יכול לתת כאן דוגמה למשהו שלא מסונכרן ואני יכול לבדוק.
המתרגמים מודעים בדיוק אלו גרסאות יש ברשת וכמעט בוודאות גרסאות ה-720P תואמות לגרסאות 1080 כי הם מגיעים מאותו מקור. רוב הסיכויים שהורדת תרגום שלא תואם לגרסת השחרור.
אתה יכול לתת כאן דוגמה למשהו שלא מסונכרן ואני יכול לבדוק.
·אתה מציע שנהיה תלויים עד הסוף באתרי הכתוביות שיעשו סנכרונים ושנהיה זהירים כשבוחרים איזה גרסה להוריד.toxin כתב:אז כנראה שאתה מחפש במקומות הלא נכונים. יש את כל גרסאות ה-1080 ברשת (HDTV או WEB-DL). הכל עניין של לדעת למצוא אותם.
אתה יכול לתת כאן דוגמה למשהו שלא מסונכרן ואני יכול לבדוק....
אני מציע שהקהילה תהיה חלק פעיל ביצירת הסנכרונים וככה פחות נהיה תלויים במסנכרנים.
לפעמים יש גרסאות איכותיות יותר של 1080P שלהם אין כתוביות מסונכרנות. אז אתה מציע שאוריד גרסה פחות איכותית של 1080P ?
זה לא מקובל אצלי. בעזרת מערכת כזאת נהיה הרבה פחות כבולים בנושא הזה.
הרבה פה תומכים ברעיון ואומרים שהוא מצויין. אני שמח על כך..
מקווה שמישהו יקח על עצמו את היוזמה המבורכת לעשות את זה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

אף אחד לא ישקיע מעצמו כדי להרים מערכת כזאת. בעיקר בגלל שאין צורך בה.
כמו שכתבתי לך כבר פעמיים, אז הנה פעם שלישית ואחרונה: כל גרסאות ה-720P תואמות לגרסאות 1080 כי הם מגיעים מאותו מקור.
כמו שכתבתי לך כבר פעמיים, אז הנה פעם שלישית ואחרונה: כל גרסאות ה-720P תואמות לגרסאות 1080 כי הם מגיעים מאותו מקור.