נקסוס 5 מת
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
גם דברים כאלה קורים לפעמים.
אם יש אחריות יצרן, לפנות אליהם ולקבל מכשיר חדש.
אם יש אחריות יצרן, לפנות אליהם ולקבל מכשיר חדש.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
נקנה בארץ לפני יותר משנה באחת מחנויות ה"ברגע שיצאת מהחנות, תכלס אין אחריות" חחח.
אגב, כשפירקתי אותו על מנת לבדוק את הסוללה ראיתי שיש קשקושים עם טוש על חלק מהרכיבים, מה שמעיד על כך שהיה מדובר במוצר משומש/מחודש. מדינת הקומבינה.
אגב, כשפירקתי אותו על מנת לבדוק את הסוללה ראיתי שיש קשקושים עם טוש על חלק מהרכיבים, מה שמעיד על כך שהיה מדובר במוצר משומש/מחודש. מדינת הקומבינה.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
טוב , זה אולי longshot, אבל אני לא זוכר - האם ניתן לנתק לגמרי את הסוללה בנקסוס?
חוץ מזה, הטלפון הזה ידוע כבעייתי מבחינת אורך החיים של הלחצנים אם כי בדרך כלל הלחצן מת במצב לחוץ ואז אתה מקבל reboot loop.
חוץ מזה, הטלפון הזה ידוע כבעייתי מבחינת אורך החיים של הלחצנים אם כי בדרך כלל הלחצן מת במצב לחוץ ואז אתה מקבל reboot loop.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
udif,
זוהי תופעה שקיימת בחלק מהסדרות של Nexus 5 והיצרן מחליף לחדש במקרה כזה.
זוהי תופעה שקיימת בחלק מהסדרות של Nexus 5 והיצרן מחליף לחדש במקרה כזה.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
איזה בעסה, התאמצתי והחלפתי כפתור לבד 
פרקתי את המפסק המקורי, וחודש הייתי בלי מפסק הדלקה בכלל.
הייתי מדליק את הטלפון עם נייר כסף שהייתי דוחף לחריץ של הכפתור המת, ואז דואג שהסוללה לא תתרוקן.
התקנתי אפליקציה שעוררה את המכשיר משינה ע"י לחצני ה- volume וככה הסתובבתי חודש עד שהגיעו המפסקים שהזמנתי מסין...
פרקתי את המפסק המקורי, וחודש הייתי בלי מפסק הדלקה בכלל.
הייתי מדליק את הטלפון עם נייר כסף שהייתי דוחף לחריץ של הכפתור המת, ואז דואג שהסוללה לא תתרוקן.
התקנתי אפליקציה שעוררה את המכשיר משינה ע"י לחצני ה- volume וככה הסתובבתי חודש עד שהגיעו המפסקים שהזמנתי מסין...