התייעצות - סאונד בר/מקרן קול?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ShimiVaitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה אתם אומרים על האפשרות הזאת עבור יחידת דיור? אני לא מחפש סאונד מטורף, רק משהו שיהווה מעין שדרוג לרמקולים של הטלויזייה ויגרום לי לקצת הנאה. הסלון ביחידה שלי לא גדול אם זה חשוב. עוד משהו קטן, אני משתמש ב - Minix Z64 NEO, יש אפשרות לחבר בינהם? חשבתי ללכת על משהו כזה:

https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16202

עריכה: לא פוסל זוג רמקולים סטריאו. איך ה - Mcrolab C9 למשל? יש לי את ה - C7 למחשב קרוב לשלוש שנים ואני מבסוט מהם מאוד, השאלה עד כמה האופציה הזו טובה.

תודה לעונים.

ShimiVaitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

שמעתי איזה סאונד בר שרצו עליו 1400 שקל באילת (שווה יותר בצפון מין הסתם), ועוד שנייה צחקתי למוכר בפרצוף. בסופו של דבר בגלל שאני גר ביחידה שיש לה סלון קטן וגם כי יש בעיית תקציב, רכשתי לי עוד זוג 7C לסלון שפשוט כל פעם מפתיעים אותי לטובה.

אז נכון שזאת לא מערכת קולנוע וזה סה"כ זוג מדפיים גדולים - סטריאו, אני ממש נהנה מהם. באסים מאוד מדיוקים, צליל עמוק ועוצמתי. שווים כל שקל (750 שקל באילת). יש ב 100 שקל יותר את ה - 8C, אבל הבנת שאין בינהם כמעט הבדל.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #3 

ShimiVaitz כתב:שמעתי איזה סאונד בר שרצו עליו 1400 שקל באילת (שווה יותר בצפון מין הסתם), ועוד שנייה צחקתי למוכר בפרצוף.
...
למה?
סאונד-בר מדמה צליל היקפי אותו לא תוכל להשיג עם צמד רמקולים בלבד, טובים ככל שיהיו. נכון שהוא מהווה פשרה לעומת מערכת רמקולים סראונד "אמיתית", אבל הדגמים האיכותיים יותר, שמספקים חוויית סאונד טובה יחסית, יקרים הרבה הרבה מעבר ל-1,400 ש"ח שרצו ממך (אפילו ברכישה מחו"ל) ואין מה לזלזל בהם רק בגלל שהם "סאונד-בר".

בכל אופן, תתחדש.

ShimiVaitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

Lee כתב:
...
...
למה?
סאונד-בר מדמה צליל היקפי אותו לא תוכל להשיג עם צמד רמקולים בלבד, טובים ככל שיהיו. נכון שהוא מהווה פשרה לעומת מערכת רמקולים סראונד "אמיתית", אבל הדגמים האיכותיים יותר, שמספקים חוויית סאונד טובה יחסית, יקרים הרבה הרבה מעבר ל-1,400 ש"ח שרצו ממך (אפילו ברכישה מחו"ל) ואין מה לזלזל בהם רק בגלל שהם "סאונד-בר".

בכל אופן, תתחדש.
...
למה שמישהו ישלם הרבה מעבר ל - 1400 עבור מקרן קול שאפשר לרכוש מערכת קולנוע ביתית? על כל פנים, אני יודע שהסאונד בר מדמה צלילי היקפי, אבל שמעתי את מה שהוצע לי (JBL כלשהו), וזה פשוט לא זה. הסאונד ברמה ירודה, הבאסים חלולים והעוצמה די חלשה לי.

חוץ מזה, היה לי בעיה של תקציב והייתי מוכן לשלם את ה - 1400 שקלים האלה אם הסאונד בר היה נשמע טוב, אבל זה ממש בדיחה לעומת ה - 7C. סגרתי חשבון עם 750 שקל עבור צמד רמקולים מעל ומעבר עבור הסלון הקטנטן שיש לי. אז נכון שזה סטריאו ולא הדימוי ההיקפי כמו מה שמקרן קול יכול לתת לי, אבל לפחות האיכות הרבה יותר טובה לטעמי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”