תקיעות בקודי 16
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
ב-99 אחוז התוספים הם האשמים
אני כן משאיר מקום לספק כי מדי פעם באמת יש באגים של קודי עצמו אבל בד"כ אלו התוספים שעושים את הבעיות, אז אל תצפו לטיפול מצד הצוות של קודי. אם תוסף מסוים מתנהג לא יפה וגורם לתקיעות זו אחריות המפתח לפתור.
כל התוספים המובבסים על טורנטים מלכתחילה בעייתיים כי הם משתמשים בפרוסס חיצוני כדי לבצע את ההורדה של הטורנט. זה מתכון ברור לצרות.
כל התוספים המובבסים על טורנטים מלכתחילה בעייתיים כי הם משתמשים בפרוסס חיצוני כדי לבצע את ההורדה של הטורנט. זה מתכון ברור לצרות.
הטלוויזיה החיה כבוייה לגמרי, מה שקורה הוא לאחר כשעה פחות או יותר שאני לא נוגע בקודי
איטי נורא המעבר בין תפריטים בקודי בדיליי מטורף ,אמרתי לעצמי להסיר תוספים כדי להבין ממה זה נובע
עשיתי כך עד שהגעתי לisraelive ופתאום זה השתחרר ברגע..אני עם ווינדוס 10 וקודי 16.
לדעתי בלוג לא תוכל לאתר את הבעיה אבל אתקין את התוסף שוב ואשלח לוג יותר מאוחר.
איטי נורא המעבר בין תפריטים בקודי בדיליי מטורף ,אמרתי לעצמי להסיר תוספים כדי להבין ממה זה נובע
עשיתי כך עד שהגעתי לisraelive ופתאום זה השתחרר ברגע..אני עם ווינדוס 10 וקודי 16.
לדעתי בלוג לא תוכל לאתר את הבעיה אבל אתקין את התוסף שוב ואשלח לוג יותר מאוחר.
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
·לי אין את בכלל ישראל לייב אבל קורה לי גם בדיוק מה שאתה מתאר.itzikg כתב:הטלוויזיה החיה כבוייה לגמרי, מה שקורה הוא לאחר כשעה פחות או יותר שאני לא נוגע בקודי
לדעתי בלוג לא תוכל לאתר את הבעיה אבל אתקין את התוסף שוב ואשלח לוג יותר מאוחר....
אני עם פנומנל התקנה נקייה...avigdork כתב:אתם עובדים עם סקין confluence על התקנה נקייה או שהשתמשתם באיזשהו וויזארד?
לא שיש לי משהו נגד וויזארדים, רק מנסה לברר....
הקטע הוא שאותו דבר מותקן אצלי בסלון קודי 16
עם אותם תוספים רק על ווינדוס 8.1 ושם הכל בסדר.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·שי-כ כתב:גם לי זה קרה על 8.1. פשוט שנמכתי חזרה ל 15.1.
אמור לצאת עדכון ל 16 (16.1) בקרוב. יצא כבר גרסת RC. מקווה שיטפל בבעיה....
עקב אילוצי סקין, שידרגתי שוב ל 16 והבעיה חזרה
עדכנתי ל 16.1 RC2 והבעיה עדיין קיימת. ניקיתי גם כל מיני תוספים שלא בשימוש וזה לא עוזר...
למישהו יש המלצות?
היה פה נושא לפני כמה ימים, ככל הנראה יש איזה בעיה בסקינים פנומנל וזאב, בתצורות מסויימות. אני חושד שזה קשור להפעלה על כונני ssd, אין לי מושג למה. בכל מקרה, נסה לעבור לאמיננס של אבקסיס או לכל סקין אחר ותבדוק אם זה ממשיך.