עזרה - רסיבר דנון אקס 2000 לא מזהה שידור דולבי בהוט

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
HTuser1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אז ככה, יש לי רסיבר של דנון AVRX2000 במשך כמה שבועות מחובר לטלוויזיה סמסונג JU6400 .

ניסיתי אתמול שוב לנסות אולי לפתור בעיה שיש לו להתחבר לרשת, עשיתי ריסט למכשיר וניסיתי לעדכן קושחה עם USB אך לא הצלחתי לעשות עדכון הוא רשם שהמערכת עסוקה ולנסות יותר מאוחר.

בכל אופן ניסיתי להחזיר את העסק לקדמותו, להפעיל את אשף העזרה ולהגדיר שוב את הרמקולים (5.1 של אנרגי טיק) ולעשות כיול מהיר של אודיסי.

ואני נתקל בבעיה שהוא מזהה רק שידור סטריאו דרך הוט, אם אני שם ערוץ 526 שזה ערוץ שמשדר בדולבי הוא רושם בממיר סטריאו. כך גם לגבי סרט דולבי שמשודר בערוץ 13 גולד בזמן אמת.

אם אני נכנס להגדרות הטלוייזה של שמע אז אני יכול לבחור בזמן שידור כזה לשנות מ PCM ל לדולבי ואז משתנה גם בממיר, עד הפעם הבאה שאני אדליק טלויזיה ואז זה יחזור ל PCM , אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו שהוא יזהה לבד את ערוצי הדולבי.

המגבר מחובר של חיבור ARC לטלוויזיה.

אם אני הולך בטלוויזה למקור של הרסיבר ולוחץ בשלט של הרסיבר על INFO הוא רושם שלי שהוא מקבל PCM ומוציא סטריאו.

ניסיתי להפעיל סרט דרך PLEX והוא זיהה לי שזה DTS שוב משום מה הבעיה בזיהוי ערוצי הדולבי בטלוויזיה.

כל עזרה תתקבל בברכה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”