אז התקינו לי HOT FiberBox, כמה דברים שמפריעים לי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
jsaphcrnnh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אין אפשרות כניסה מהירה למסך הקלטות. חסר לי מאוד.
במג'יק אתה נותן קליק או שתיים על כפתור ה PLAY בשלט - הופ, אתה במסך הקלטות. כמה פשוט? ככה קל.

הקלטת תוכנית, אתה צופה בה. אתה יכול להעביר או ב 8 דקות קדימה (או שלא חישבתי נכון?) או ב X2/6/30.
סבבה, נתעלם מזה. לא שזה לא מפריע, אבל תכף נתקדם ליותר מציק.
למה הפס מידע לא נהיה שקוף? למה אני לא יכול לקרוא או לראות את התוכנית בלי שיסתיר לי חלק ממנה?
במג'יק אתה צופה בתוכנית מוקלטת, כלום לא מסתיר לך את המסך.
יש לך נטו ריבוע למעלה במסך עם סמל של PLAY או PAUSE
למה פה צריך להסתיר לי את החלק התחתון? זה מפריע לקרוא בתוכניות כמו תוכנית חסכון או חדשות לדעת על מה הכתבה הנוכחית.

כמה קשה היה לעשות חיווי להאם הממיר מקליט כרגע בצורת נורה בולטת, כמו במג'יק?
נורה אדומה, ככה שנדע שהממיר כרגע במצב הקלטה. שלא נחשוב - מקליט? לא מקליט לי את מה שרציתי?
מה עשו במקום זה? כמה נורות LED קטנות לבנות שבקושי בקושי בקושי רואים משהו. תכלס זה כמעט ולא קיים בינינו.

השלט HOT WAVE אחד הלא נוחים לדעתי.
אז סבבה הוא יודע להעביר ערוצים מכל חדר, נחמד
אבל ההקשות בו... לא יודע, אולי זה רק אני, אבל אין על השלט האדום של המג'יק כשמדברים על נוחות
פעם אחת הקשת - מספיק. לא צריך מיליון פעם.

זה מה שמפריע לי בינתיים. עוד לא גיליתי הכל ועוד לא התנסתי בהכל... עדיין חדש

מה שכן אחרי שהחליפו את ההוט בוקס, ויש עכשיו מוקה, משום מה אין upload
מוכר למישהו?
נראה מה אומרים על זה בתמיכה.

גם לבצע חיפוש בממיר לא נותן לי. שגיאת 702. לך תדע מה זה, עוד שיחה בנוסף לזה שאין העלאה באינטרנט.

רק לי מפריעים כל הדברים שכתבתי פה, או שיש הזדהות?
שגיאת חיפוש בממיר
 שגיאת חיפוש בממיר

landk
טרול
טרול
תגובות: 13
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול להעביר גם דקה אחת קדימה ע"י לחיצה עם ch+
אתה גם יכול להמשיך להשתמש בשלט הישן.

jsaphcrnnh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לא הכרתי את הטריק של +CH
נחמד.

להשתמש בשלט הישן, די מיותר לא?
אני לא נגד החדש. אני רק אומר שהוא לא הכי נוח.
הם היו יכולים לעשות אותו יותר שימושי, יותר נוח. פחות מסורבל
גם הסכימו איתי כמה נציגים בהוט שהרבה מתלוננים על ההקשות שלו, ועל כל מיני פאקים שיש בו מדי פעם.
שצריך להוציא סוללות ולהחזיר.

היום שוב צפיתי בהקלטות, בתור משתמש חדש בפייבר, אחד הלא נוחים בעליל.
מסתיר את כל השדה למטה, איפה שכתוב על מה מדברים כרגע נגיד בתוכניות הבוקר, או כל תוכנית אחרת
אפילו בחדשות, כל פעם כשיש כתבה כתוב על מה הכתבה - בול את המקום הזה הפס מידע של ההקלטה, ציר הזמן, מסתיר
זה לא היה ככה במג'יק.

ברור שאני לא הולך להחזיר את הפייבר ולחזור למג'יק.
נתרגל.
אבל היה נחמד אם הוט היו לוקחים זאת לצומת ליבם, כי זה כבר לא בקשה של להקטין את גודל הממיר או לשנות את צורתו.
זה נראה דברים שקל לשנות אותם ברמת התוכנה ולעדכן בעדכון הבא ללקוחות.
מה שכתבתי פה הרי יישפר את חווית השימוש לכולם, לא רק לי.
האם רק לי ציר הזמן בצפיית הקלטה מסתיר או שלאחרים לא? ברור לי שלאחרים גם. הרי יש לנו את אותו ממיר (לבעלי פייבר).

או הקטע שהוא מתכבה אחרי 4 שעות של אי שימוש בממיר, ובגלל זה אי אפשר להשתמש בהפעלה אוטומטית של הטלויזיה.
עם המג'יק הטלויזיה הייתה נדלקת בבוקר, בשעה מוגדרת, על הערוץ האחרון שהיה בממיר. כמו שעון מעורר נחמד.
היום הטלויזיה נדלקת - מסך שחור.
למה? כי הממיר מכבה את עצמו אחרי 4 שעות של אי שימוש.

יש הרבה בעיות שאת כולן אפשר לפתור תוכניתית, פשוט חבל.
כמה קשה לבטל / להוסיף אפשרות שהלקוח יבחר מתי הממיר יכבה אם בכלל יכבה בלא שימוש?

חבל

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

אני מזדהה איתך לגבי כל מה שכתבת (בעל פייבר בוקס + מיני פייבר בוקס).

אני באופן כללי חושב שכל הממשק של הוט הוא מסורבל - יותר מידי ולחינם. אנחנו לא מחפשים את זה.

יש לקרובי משפחה שלי YES, ושמה הכל יותר נוח. וחלק. ומהיר. לחיצה על הכפתור האמצעי מביא אותך ישר להקלטות. ופשוט כל ההקלטות מסודרות בסדר כרונולגי. כנ"ל לגבי ה-VOD...

אצלנו צריך ללחוץ על MENU - להגיע להקלטות - ללחוץ על ההקלטות - ללחוץ על הסדרה המיועדת (הרי כל הסדרות מאוגדות ביחד. והסרטים בכלל בנפרד. בשביל מה?) - ללחוץ על הפרק הספציפי - ואז עוד ללחוץ על PLAY (כי יש עוד מלא אופציות מיותרות...). כל כך הרבה צעדים.

ואני גם חושב שפס המידע הוא גדול מידי, וטו מאץ' אינפורמציה. מספיק רק את שם התוכנית הנוכחית + שם התוכנית הבאה אחרייה. זהו.

jsaphcrnnh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא ידעתי שביס זה יותר טוב, אבל אם אתה אומר - מאמין לך.
תמיד היו משבחים את יס על פני הוט.
למה אנחנו בהוט? בגלל המחיר. מה נעשה.
לרוב זה זול יותר ב 100-200 שקל. זה משמעותי. למי שיכול להוסיף - נראה לי לא חושב פעמיים והולך ליס.

ראיתי שמישהו פה כתב שזה קטנוני להתבכיין כביכול על זה שהממיר נכבה אחרי 4 שעות.
וזה שעם המג'יק הייתי יכול שהטלויזיה תדלק בשעות ההשכמה שלי, ב 6 בבוקר, עם ערוץ 10 תוכנית הבוקר
למה עם הפייבר, שהוא פי כמה מתקדם יותר מהמג'יק, אני לא יכול?
למה הטלויזיה צריכה להדלק על מסך שחור, כי הממיר לא בפעולה, והוא ישן את שנת היופי שלו?

נראה שהוט רוצים לשמור על המכשיר שלהם.
הוא עולה להם המון כסף, ועל חשבון חווית הלקוח לא אכפת להם שהוא יכבה אחרי 4 שעות - העיקר לצמצם את הסיכון שלו לההרס.
ככה הוא ינוח הרבה זמן, ויעבוד פחות - יתקלקל פחות. פחות לשלוח טכנאים, פחות להחליף קופסאות חכמות ויקרות כאלה.

ואנחנו הלקוחות כביכול נדפקים.
פונקציה פשוטה וקלה של הפעלה מתוזמנת של הטלויזיה אי אפשר לעשות. כי מתקבל מסך שחור כי הממיר מכובה. הזוי.

על להיכנס למסך ההקלטות אין מה להוסיף, כתבת הכל.
אנחנו אנשי הטכנולוגיה, הצעירים, מי שבקיע - עוד יכולים להצליח.
מבוגרים? לך תלמד אותם. בשלט הישן היית אומר שצריך להקיש פעמיים PLAY, וזהו. עכשיו תהליך כמו שתיארת MENU

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #6 

למזלכם אין לכם מספר משתמשים רב בבית, כך שמהבעיה העיקרית חמקתם.

ארבעה אנשים בבית, פייברבוקס ושלושה מיני - מלחמת עולם על הקלטות !!!

פעם היו 3 ממירי MAGIC-HD שכל אחד יכול היה להקליט 2 תכניות בו-זמנית בלי להפריע אחד לשני (ולשלישי ולרביעי...).

ועכשיו צריכים 4 אנשים בבית (עם פייבר ועוד 3 מיני) לריב על ממיר שיכול להקליט רק שתי הקלטות בו-זמנית ! ! !

עם כל הכבוד - זה לא שטויות ! ! !

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #7 

ה-HOT WAVE אכן עושה בעיות בלחיצות. תמיד שאר בני משפחתי היו מתלוננים שצריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא יקלוט. כי הכפתורים שלו רכים כאלה. בעיקר לחצני הכיוונים סביב כפתור select.

אנחנו עברנו שבוע שעבר מהוט ליס אחרי שהיינו בהוט מאז שחברות הכבלים התאחדו וגם אז היינו בערוצי זהב. בקיצור אף פעם לא היינו ביס. אני תמיד רציתי לעבור ליס אבל ההחלטה לא הייתה תלויה רק בי.

לאח שלי תמיד היה יס אז הכרתי את הממשק של יס.

אחרי קצת פחות משבוע ביס, אני עדיין צריך להתרגל. מבחינת התוכן, אין מה לדבר. אני מעדיף את יס פי כמה וכמה על הוט. אבל הממשק של התפריטים וה-VOD לא כל כך נוח לי ביס לעומת הוט. במיוחד מסך ההקלטות. בפייבר בוקס מאד אהבתי את הסידור של ההקלטות. הכל היה תחת thumbnails והיה מסודר לפי פרקים. ביס במסך ההקלטות יש רשימה של כל ההקלטות לפי סדר כרונולוגי ולדעתי זה פחות נוח לעין מאשר שיש לך בפייבר את כל ההקלטות מסודרות.

האמת ממש לא אהבתי את המג'יק. כל הממשק שלו עיצבן אותי. כל התפריטים לא נוחים. הדבר היחיד שאהבתי בממיר המקליט הראשון של הוט היה שהיה אפשר לסמן סימניות בכל קטע שאתה רוצה. ואז היית יכול לבחור אחת מהסימניות ולקפוץ לאותה דקה שסימנת ולהמשיך לראות משם.

במג'יק הראשון הייתי מקליט תוכנית בערוץ 22, כשהיו עוברים לפרסומות הייתי עוצר את ההקלטה, עובר לערוץ אחר ואז חוזר לערוץ 22 כשהפרסומות היו מסתיימות ולוחץ שוב על הקלטה. ככה הוא לא היה מקליט את הפרסומות. אבל בפייבר זה לא עובד. ניסיתי. הוא עושה שני קבצים של אותה תכנית במקום קובץ אחד.

גם צריך לשים לב להורדות כשאני רואה vod כי אז אני מוריד הורדות ישירות והקובץ שאני רואה ב-vod יותר לאט.

גם מפריע לי שאין אפשרות למחוק הקלטות או לקבוע הקלטות בממירי ה-HD. אפשר רק למחוק ולקבוע הקלטות בקוואטרו. ובפייבר והמיני היה אפשר להקליט בלי שום בעיה.

אני חושב שבסופו של דבר הכל עניין של הרגל.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”