קיבלתי היום את ה raspberry pi 3
קצת רשמים כי ממש טיפלתי בו בקטנה.
הותקן עליו berryboot ומעליו openelec + retropie
קודי מגיב יפה וחלק, לא הותקנו סקינים מעבר למה שמגיע איתו,
נסרקה ספריית הסדרות והדפדוף בה חלק וזורם, הסדרות נטענות מהר ותרגומים יורדים חלק.
בסה״כ נראה שהמוצר מוצלח למחירו.
הותקן עליו berryboot ומעליו openelec + retropie
קודי מגיב יפה וחלק, לא הותקנו סקינים מעבר למה שמגיע איתו,
נסרקה ספריית הסדרות והדפדוף בה חלק וזורם, הסדרות נטענות מהר ותרגומים יורדים חלק.
בסה״כ נראה שהמוצר מוצלח למחירו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תומך בפורמטי האודיו DOLBY HD ו DTS HD ?
מאפשר הזרמה של תכני בלו ריי מלאים ,כולל ISO ,ברשת?
תודה
מאפשר הזרמה של תכני בלו ריי מלאים ,כולל ISO ,ברשת?
תודה
כמה עדכונים
אין עלות למשלוח ( חינם )
הוא לא תומך בפורמטי הסאונד החדשים ( לא תומך ב 7.1, מוציא pcm )
מתמודד עם bd iso , לוקח לו קצת זמן ״לעכל״ את הקובץ עד שמתחיל לנגן, לאחר מכן מנגן חלק ( נבחן רק לכמה דקות ולא סרט שלם ).
אני משתמש עם כרטיס זכרון במהירות של 90 מגה
יכול להיות שזה גם משפיע על מהירות התגובה.
בסה״כ בשביל 170 ש״ח ( לפני כרטיס זכרון וחיבור לחשמל ) אני לא חושב שיש לו מתחרים , חשוב לי לציין שעדיין לא עבדתי איתו בצורה רצינית
אני לא משתמש בwifi וגם לא הצלחתי לגרום לו לעבוד ( הבנתי שיש בעיה עדיין עם הדרייברים) כנ״ל ל Bluetooth
אין עלות למשלוח ( חינם )
הוא לא תומך בפורמטי הסאונד החדשים ( לא תומך ב 7.1, מוציא pcm )
מתמודד עם bd iso , לוקח לו קצת זמן ״לעכל״ את הקובץ עד שמתחיל לנגן, לאחר מכן מנגן חלק ( נבחן רק לכמה דקות ולא סרט שלם ).
אני משתמש עם כרטיס זכרון במהירות של 90 מגה
יכול להיות שזה גם משפיע על מהירות התגובה.
בסה״כ בשביל 170 ש״ח ( לפני כרטיס זכרון וחיבור לחשמל ) אני לא חושב שיש לו מתחרים , חשוב לי לציין שעדיין לא עבדתי איתו בצורה רצינית
אני לא משתמש בwifi וגם לא הצלחתי לגרום לו לעבוד ( הבנתי שיש בעיה עדיין עם הדרייברים) כנ״ל ל Bluetooth
לא מרגיש הבדל מהגרסה הקודמת שיש לי (עובד עם OC בגרסא הקודמת)Oferot כתב:יש לך ניסיון עם הגרסה הקודמת? שווה שדרוג?...
Wi-Fi עובד ואין בעיית דרייברים (אישית אני עובד עם קווי רק וודאתי שהוא עובד)
ולמי שרוצה להזמין אני ממליץ בחום להזמין דרך modmypi.com האתר מוכר רק מקורי שיוצר במפעל של סוני באנגליהת הגיע אליי תוך 4 ימים!
מניסיון החיקויים שמגיעים אחר כך מסין הם בעלי רכיבים ירודים! ולא שווה את ה- 5$ פחות
ספק כח ממליץ גם כן מאותו אתר (אין לי קשר אליות פשוט מרוצה מכל ההזמנות שעשיתי דרכו) ולא ספק מעלי או איביי בעלי מתח לא יציב.
·dondi כתב:אציל הwifi בכלל לא מזוהה, לא ב openelec ולא ב retropie...
ב-OpenELEC 6.02/6.03? כי ב-Release Notes מוזכר במפורש שנוספה תאימות למתאם ה-WiFi המובנה ב-RaspberryPi 3:
http://openelec.tv/news/22-releases/175 ... 2-released
Batnun
.
אתמול קיבלתי את שלי, התקנתי עליו גרסת OPENELEC לא רשמית עם קודי 16של כריס סוואן, בינתיים עובד מצוין רק עוד לא הצלחתי לסדר את הטלויזיה החיה. קצת נתקע בהתחלה בהפעלת סרטים של 1080 אבל אחר כך זורם.
WIFI עובד טוב.
סהכ קניה משתלמת
WIFI עובד טוב.
סהכ קניה משתלמת
·זה נתקע לך אך ורק בגלל שלא התקנת גרסא נקיה !! ורשמית.DorMeljon כתב:אתמול קיבלתי את שלי, התקנתי עליו גרסת OPENELEC לא רשמית עם קודי 16של כריס סוואן, בינתיים עובד מצוין רק עוד לא הצלחתי לסדר את הטלויזיה החיה. קצת נתקע בהתחלה בהפעלת סרטים של 1080 אבל אחר כך זורם.
WIFI עובד טוב.
סהכ קניה משתלמת...
אני עובד עם גרסא רשמיתכולל ביצוע התקנת הרחבות כמו שצריך ולא כל מיני ויזארדים למינהם והכל רץ חלק כולל 1080P + DTS
גם טלויזיה חיה עובד חלק.