קידוד HEVC,265 מעבד של אינטל שינגן אותו חלק
הי, היום יש לי htpc עם i5 4200u
עם טלויזיה 4k, הורדתי פרק של סמוך על סול ב 4k והוא לא מנגן אותו חלק, יש קפיצות,במיוחד בסצינות
עם הרבה תנועה, מחפש מעבד שיודע להתמודד עם זה...
תודה.
דרך אגב, האיכות של הוידאו פשוט מטורפת והגודל לא מוגזם (1.4GB). הקידוד החדש פשוט מעולה.
עם טלויזיה 4k, הורדתי פרק של סמוך על סול ב 4k והוא לא מנגן אותו חלק, יש קפיצות,במיוחד בסצינות
עם הרבה תנועה, מחפש מעבד שיודע להתמודד עם זה...
תודה.
דרך אגב, האיכות של הוידאו פשוט מטורפת והגודל לא מוגזם (1.4GB). הקידוד החדש פשוט מעולה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כל עוד מדובר על HEVC 8BIT ולא 10BIT אז מעבדי סקיילייק, אטום מסדרת Z8000 או פנטיום\סלרון N3050/N3150\N3700 יעשו את העבודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין.
החומרה היחידה שמציעה כיום 4K עבור כל סוגי הקידודים היא ה GTX950 וה GTX960 של NVIDIA. חוץ מהם אין עדיין אף כרטיס או מעבד עם ליבה גראפית שתומכת בהכל.
יש כמובן סטרימרים שקיימת בהם תמיכה גם ב HEVC 10BIT. והם עולים $40-50.
לא חושב שתמצא היום וגם בזמן המיידי\קרוב תכנים ב HEVC 10BIT, למעט הUHD בלוריי החדשים.
החומרה היחידה שמציעה כיום 4K עבור כל סוגי הקידודים היא ה GTX950 וה GTX960 של NVIDIA. חוץ מהם אין עדיין אף כרטיס או מעבד עם ליבה גראפית שתומכת בהכל.
יש כמובן סטרימרים שקיימת בהם תמיכה גם ב HEVC 10BIT. והם עולים $40-50.
לא חושב שתמצא היום וגם בזמן המיידי\קרוב תכנים ב HEVC 10BIT, למעט הUHD בלוריי החדשים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כמובן לא לשכוח את mpc-hc
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חלכם שוכחים שיש תמיכה חלקית ב10ביט, מה נקרה Hybrid, מה שכן KODI לא תומך כלל ב10ביט, אז תחפש נגן אחר.
אני גם בהטלבטות, חשבתי להרכיב מפרט על סקייליק, וברגע שיהיה פתרון מצד INTEL/AMD/NVIDIA במחיר לא יקר, אשדרג מעבד/יוסיף כרטיס מסך. לגבי קופסאות ANDROID, אין לי אישית ניסיון איתן, אבל אם זה באמת רק 40-50$ עולי שווה לנסות. המעבד שיש לך ז"א לא תומך כלל ב H265, רק בH264, אז הכל תלוי בכמה שהוא חזק, כי הקידוד הוא תוכנתי בלבד.
PS. אם אתה גיימר מצד שני, וחשבת לשחק מידי פעם בסלון (או איפו שהHTPC יושב לך), אז עולי השקע של 800 שקל על GTX950 שווה את המחיר, על הדרך אתה מקבל HDMI2.0. ועוד דבר, לא מזמן קראתי כי ASUS הציגה GTX950 אם TDP של 75W בלבד, כך שאין צורך בחיבור PCIE 6PIN נוסף, אז עולי גם ספק בינוי יוכל להסתדר איתו. GTX950 2G זה הדגם שלו.
אני גם בהטלבטות, חשבתי להרכיב מפרט על סקייליק, וברגע שיהיה פתרון מצד INTEL/AMD/NVIDIA במחיר לא יקר, אשדרג מעבד/יוסיף כרטיס מסך. לגבי קופסאות ANDROID, אין לי אישית ניסיון איתן, אבל אם זה באמת רק 40-50$ עולי שווה לנסות. המעבד שיש לך ז"א לא תומך כלל ב H265, רק בH264, אז הכל תלוי בכמה שהוא חזק, כי הקידוד הוא תוכנתי בלבד.
PS. אם אתה גיימר מצד שני, וחשבת לשחק מידי פעם בסלון (או איפו שהHTPC יושב לך), אז עולי השקע של 800 שקל על GTX950 שווה את המחיר, על הדרך אתה מקבל HDMI2.0. ועוד דבר, לא מזמן קראתי כי ASUS הציגה GTX950 אם TDP של 75W בלבד, כך שאין צורך בחיבור PCIE 6PIN נוסף, אז עולי גם ספק בינוי יוכל להסתדר איתו. GTX950 2G זה הדגם שלו.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
דבר נוסף, H265 הן ב8ביט והן ב10 ביט הוא תקני, כלומר פרופיל MAIN ו MAIN10, הMAIN 10 הוא ה10ביט. בינתיים ידוע רק על מעבדי KABY LAKE שיוצגו השנה..מתישהו. ושמועות שNVIDIA תציג איזה MAXWELL מוזל, 950SE או 750SE..אבל הכל בגדר שמועות, יש הרבה שמועות סביב ההנושא, בגלל הכניסה של 4K והתעניינות רבה מצד חובבי הסרטים וכו'.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הHYBRID שווה לת** בסה"כ. עדיף כבר פיענוח בתוכנה.
גם AMD אמורים לשחרר כרטיס מסך חדש מבוסס על הארכיטקטורה החדשה Polaris בחצי השני של השנה. וגם הוא יוסיף תמיכה בכל הפורמטים האלה.
גם AMD אמורים לשחרר כרטיס מסך חדש מבוסס על הארכיטקטורה החדשה Polaris בחצי השני של השנה. וגם הוא יוסיף תמיכה בכל הפורמטים האלה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
במקרה של AMD זה או לחכות לכרטיס ברמה של ה6450 מבחינת המחיר עם היכולות החדשות, או APU מהדור הבא בתקווה שיכלול את הפי'צרים האלו.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לא חשבתי שיהיה כזה בלאגן סביב ניגון קובץ וידאו....
השחרורים שיש עכשיו של 4k HEVC , אין מעבד של אינטל שיכול לנגן אותם חלק?.. אני מדבר על מעבד שאמור לשמש ל htpc וככזה אמור להיות מהמעבדים היותר זולים של אינטל.
או שצריך לחכות כמה שנים..
Tronsmart mxiii plus יכול לנגן אותם חלק?
הזמנתי ואני מתכוון להתקין עליו OPENELEC.
השחרורים שיש עכשיו של 4k HEVC , אין מעבד של אינטל שיכול לנגן אותם חלק?.. אני מדבר על מעבד שאמור לשמש ל htpc וככזה אמור להיות מהמעבדים היותר זולים של אינטל.
או שצריך לחכות כמה שנים..
Tronsmart mxiii plus יכול לנגן אותם חלק?
הזמנתי ואני מתכוון להתקין עליו OPENELEC.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
סביר להניח שתצטרך מעבד מרובע ליבות לפחות כדי לפענח HEVC 4K בתוכנה.
אצלי על המחשב הראשי (I7 שרץ ב4.5GHZ) רוב הדברים שבדקתי עובדים סביר עם הקודק החדש של MPC.
על ה I3 5005U זה לא הולך.
כן, זאת אותה חומרה שיש ב M8S+ ואצלי סרטוני הדגמה של HEVC 4K עובדים אחלה.
אשמח לבדוק תכנים כמו הסדרה שלך, אם תשלח לי לינק להורדה בה"פ.
אצלי על המחשב הראשי (I7 שרץ ב4.5GHZ) רוב הדברים שבדקתי עובדים סביר עם הקודק החדש של MPC.
על ה I3 5005U זה לא הולך.
כן, זאת אותה חומרה שיש ב M8S+ ואצלי סרטוני הדגמה של HEVC 4K עובדים אחלה.
אשמח לבדוק תכנים כמו הסדרה שלך, אם תשלח לי לינק להורדה בה"פ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כפי שאמרתי קודם, יש לי +M8S עם OpenELEC 6.0.0.0 עליו.
בדקתי עכשיו תוכן HEVC 4K וזה מתנגן חלק לחלוטין. כך שכל עוד לא מדובר על משהו שמקודד ב- HEVC 10BIT לא תהיה למכשיר שום בעיה לנגן אותו חלק.
בדקתי עכשיו תוכן HEVC 4K וזה מתנגן חלק לחלוטין. כך שכל עוד לא מדובר על משהו שמקודד ב- HEVC 10BIT לא תהיה למכשיר שום בעיה לנגן אותו חלק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אכן Cleaner צודק.
קיימים מכשירים הרבה יותר זולים מהמיניקס, לדוגמה ה Beelink MiniMX, עבורם כבר עובדים על גרסה יעודית של OE.
ועלותם בערך $40.
קיימים מכשירים הרבה יותר זולים מהמיניקס, לדוגמה ה Beelink MiniMX, עבורם כבר עובדים על גרסה יעודית של OE.
ועלותם בערך $40.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
חשוב לציין שלמרות שהתחילו לעבוד על זה עבור ה S905, התוצאה עדיין רחוקה מלהיות משביעת רצון.
לכן אני אישית לא ממליץ על המכשירים האלה בינתיים אם התכנון הוא להתקין עליו OE וללכת על המוכר והידוע S812.
http://amlinuxmedia.com/forum/index.php?board=5.0 (דורש הרשמה)
לכן אני אישית לא ממליץ על המכשירים האלה בינתיים אם התכנון הוא להתקין עליו OE וללכת על המוכר והידוע S812.
http://amlinuxmedia.com/forum/index.php?board=5.0 (דורש הרשמה)
אם זה ממש דחוף לעכשיו אני מצטרף להמלצה על ה s812 אבל מי שרוצה לחכות קצת צריכים לצאת בקרוב מכשירים עם s905-H (גירסה C) שעל פי כל הדיווחים אמור להריץ הכל באופן תקין. אני אישית מחכה למכשיר ה- wetek play 2s שאמור להגיע עם המעבד הנ"ל ומה שנהדר בו הוא שהוא גם מגיע עם מקלט DVB-T/T2 מובנה וגם עם אפשרות של דואל בוט של OE ואנדרואיד. בנוסף wetek הם החברה היחידה שאני מכיר שהצליחו לקבל אישורי DRM כדי לנגן נטפליקס ב HD.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, בדיוק קראתי על זה היום. נראה כמו אחת האופציות הכי טובות במחיר סביר.
http://www.cnx-software.com/2016/03/09/ ... processor/
http://www.cnx-software.com/2016/03/09/ ... processor/