בהתחלה הפלאגין של הרסיבר ימאהה שעכשיו עובד חלקית, מזהה ושולט אבל רק בממשק WEB כשאני נמצא ברשת הביתי (192.168.1.1) ואז תחת DEVICES ניתן לשלוט. בתוכנת אנדרואיד או באייפאד אין לו כפתורי שליטה, אז הוא יהיה שימושי רק לסצינות, מספיק טוב, יש את התוכנה הייעודית של ימאהה לשליטה על גבי WIFI.
עכשיו אני מנסה להתקין 2 פלאגים שונים:
Data Yours שמחזיר "no services no database", באשכול רשום להוריד עוד 2 חלקים: DataYours-Graphite + DataYours-DataMineServer, לא מוצא לי את אותן בתוכנות של VERA.
חיפשתי את מה שהפלאגין מחזיר לי "no services no database" אין בכל 33 עמודי האשכול...
EventWatcher מייצר DEVICE וירטואלי ותחת CONTROL יש "Links to reports" כל אחד מהדו"חות מחזיר ERROR:Module not found:port_3480" באשכול רשום :
קוד: בחירת הכל
The links from the control panel will not work over the MiOS servers. The appropriate URL with authorization parameters does work through MiOS for UI5, but I understand that UI7 handles this in a completely different way.
יש איזה מדריך בסיסי לVERA שפיספסתי? הEDGE הגיע בלי MANUAL ואני לא מוצא משוה רלוונטי באינטרנט.
יש פלאגאין מומלץ לראות נגיד גרף ניטור של חיישן טמפרטורה?
יש פלאגאין מומלץ שיודע להגיד שכל טריגר אי זוגי של חיישן דלת הוא פתיחה וכל טריגר זוגי הוא סגירה? כרגע יש לי רק את ה-ALERTS ב-UI הגרוע מאוד של VERA.