הכל הולך קשה!!

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

מאז שקיבלתי את הבקר כל הוספה של פלאגאין היא סיפור, כלום לא עובד חלק

בהתחלה הפלאגין של הרסיבר ימאהה שעכשיו עובד חלקית, מזהה ושולט אבל רק בממשק WEB כשאני נמצא ברשת הביתי (192.168.1.1) ואז תחת DEVICES ניתן לשלוט. בתוכנת אנדרואיד או באייפאד אין לו כפתורי שליטה, אז הוא יהיה שימושי רק לסצינות, מספיק טוב, יש את התוכנה הייעודית של ימאהה לשליטה על גבי WIFI.

עכשיו אני מנסה להתקין 2 פלאגים שונים:

Data Yours שמחזיר "no services no database", באשכול רשום להוריד עוד 2 חלקים: DataYours-Graphite + DataYours-DataMineServer, לא מוצא לי את אותן בתוכנות של VERA.
חיפשתי את מה שהפלאגין מחזיר לי "no services no database" אין בכל 33 עמודי האשכול...

EventWatcher מייצר DEVICE וירטואלי ותחת CONTROL יש "Links to reports" כל אחד מהדו"חות מחזיר ERROR:Module not found:port_3480" באשכול רשום :

קוד: בחירת הכל

The links from the control panel will not work over the MiOS servers. The appropriate URL with authorization parameters does work through MiOS for UI5, but I understand that UI7 handles this in a completely different way.
נכנסתי בבית ובאמת יש דו"חות אבל הם לא נותנים כלום

יש איזה מדריך בסיסי לVERA שפיספסתי? הEDGE הגיע בלי MANUAL ואני לא מוצא משוה רלוונטי באינטרנט.
יש פלאגאין מומלץ לראות נגיד גרף ניטור של חיישן טמפרטורה?
יש פלאגאין מומלץ שיודע להגיד שכל טריגר אי זוגי של חיישן דלת הוא פתיחה וכל טריגר זוגי הוא סגירה? כרגע יש לי רק את ה-ALERTS ב-UI הגרוע מאוד של VERA.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #2 

@Huvenster
·
אני מבצע את השליטה על המדיה באמצעות harmony hub (שמתמחים בציוד מדיה) ופלא לVERA זה עובד לא רע.

באם יש לך ידע בסיסי בלינוקס יש כאן הסבר איך לראות לוג מעמיק של האירועים:
http://wiki.micasaverde.com/index.php/Luup_Debugging

כאן תוכל למצא הסבר מעמיק על היחידה:
http://wiki.micasaverde.com/index.php/Main_Page

מניח שאתה כבר מעודכן לגירסה האחרונה של הבקר.

בהצלחה, ואל תתיאש כי הדרך היא החלק המהנה כאן.

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1206
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 150 פעמים

שליחה #3 

Huvenster כתב:Data Yours שמחזיר "no services no database", באשכול רשום להוריד עוד 2 חלקים: DataYours-Graphite + DataYours-DataMineServer, לא מוצא לי את אותן בתוכנות של VERA.
חיפשתי את מה שהפלאגין מחזיר לי "no services no database" אין בכל 33 עמודי האשכול...
...
יש פלאגאין מומלץ לראות נגיד גרף ניטור של חיישן טמפרטורה?
...
תנסה לעבוד עם DataMine. אתה יכול לקרוא פרטים נוספים בשרשור פה . יש שם גם קישור למדריך המפורט.

יש פלאגאין מומלץ שיודע להגיד שכל טריגר אי זוגי של חיישן דלת הוא פתיחה וכל טריגר זוגי הוא סגירה?
...
לא הבנתי למה אתה מתכוון

Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

@Grappa
אני אעבור על זה, תודה

@morgi23
·
תודה אבל גם DATAMINE לא מזהה לי את מד הטמפ', קראתי במדריך שצירפת שהוא אמור להראות לי מספר ערוצים כמספר החיישנים.

בקשר לשאלה השנייה אני מצרף לוג של חיישן הדלת, הוא רק מראה טריגר טריגר, אתה צריך לקרוא שורה שורה, הכוונה היא אם יש דרך לקבל פלט של הדלת נפתחה ב-XX:XX:XX ונסגרה תוך 3 שניות בשורה אחת ולא כמו היום רק "שינוי מצב"

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

Huvenster כתב: תודה אבל גם DATAMINE לא מזהה לי את מד הטמפ', קראתי במדריך שצירפת שהוא אמור להראות לי מספר ערוצים כמספר החיישנים.
...
לפי התמונה שצירפת נראה שאתה לא מתחבר דרך הרשת הביתית.

בקשר לשאלה השנייה אני מצרף לוג של חיישן הדלת, הוא רק מראה טריגר טריגר, אתה צריך לקרוא שורה שורה, הכוונה היא אם יש דרך לקבל פלט של הדלת נפתחה ב-XX:XX:XX ונסגרה תוך 3 שניות בשורה אחת ולא כמו היום רק "שינוי מצב"
...
אין אפשרות דרך הממשק של Vera. תצטרך לעבוד עם PLEG.

Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

לפי התמונה שצירפת נראה שאתה לא מתחבר דרך הרשת הביתית.
...
גם בחיבור מהרשת הביתית זה מה שרואים.
יכול להיות שבגלל שהחיישן הוא לא חיישן טמפ' יעודי אני לא רואה אותו? זה "בן" של חיישן תנועה של AEON

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

Huvenster כתב:גם בחיבור מהרשת הביתית זה מה שרואים.
יכול להיות שבגלל שהחיישן הוא לא חיישן טמפ' יעודי אני לא רואה אותו? זה "בן" של חיישן תנועה של AEON
...
אני גם עובד עם חיישן של AEON שיש לו 3 "בנים" (לחות, טמפ', אור) ולא נתקלתי בבעיה להוסיף את ה"בנים".
אתה מצליח להגיע למסך של ה-plugin או שזה נתקע עוד לפני?

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

...
חשבתי על עוד משהו, אולי בגלל שאתה עובד עם עברית בשמות של הסנסורים, ל-Datamine יש בעיה לזהות אותם.
תנסה לשנות לאנגלית ותראה אם זה פותר את הבעיה.

Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אני מתחיל לחשוב שהבקר שלי באמת לא תקין!!
כל מכשיר שאני מנסה מצטרף לרשת בקלות בפעם הראשונה ואז CANT DETECT DEVICE
גם ה ZXT וגם ה RGBW
ה-ZXT בכלל מחובר ישירות לחשמל ולא על סוללות, הגדרתי לו ALWAYS ON לפני צירוף לרשת, היו לי 4 הבהובים שקיבל את ההגדרה כמו שאמור להיות ועדיין מראה לי 1% סוללה...

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

@Huvenster
·
נסה לאפס את הכל ולהתחיל מהתחלה, הנחיות לאיפוס:

vera edge factory reset
1. Make sure VeraEdge is powered up
2. Push & hold for 30 seconds, the small reset button on the side with a paper clip or equivalent.
3. After 30 seconds releases button. you will immediately see lights start to flash & change.
4. After a few minutes it will Finish, Restart & Stabilize.
5. Next you will have to reauthorize & restore backup.

זה תהליך די מהיר עד 15 דקות.
במידה ואתה לא יכול לבנוות הכל מחדש עדיין אתה יכול לטעון בסוף התהליך את ההגדרות מהגיבוי.

Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Grappa כתב:@Huvenster
·
נסה לאפס את הכל ולהתחיל מהתחלה, הנחיות לאיפוס:

vera edge factory reset
1. Make sure VeraEdge is powered up
2. Push & hold for 30 seconds, the small reset button on the side with a paper clip or equivalent.
3. After 30 seconds releases button. you will immediately see lights start to flash & change.
4. After a few minutes it will Finish, Restart & Stabilize.
5. Next you will have to reauthorize & restore backup.

זה תהליך די מהיר עד 15 דקות.
במידה ואתה לא יכול לבנוות הכל מחדש עדיין אתה יכול לטעון בסוף התהליך את ההגדרות מהגיבוי.
...
לעשות לפני כן EXCLUSION לכל המכשירים?
אני אצטרך לעשות INCLUSION להכל לאחר מכן?
·

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

@Huvenster
·
אם אתה רוצה לחסוך את התהליך של ה exclusion / inclusion ורוצה לקצר, נסה קודם עם שיחזור של הגיבוי בסוף התהליך זה יחסוך לך את הexclusion / inclusion
ממליץ לך לגבות הכל לפני גם לקובץ מקומי ותוודא שאתה מגבה גם: Backup Z-Wave network
אתה יכול למצא את זה תחת Settings /Backup.

בשיחזור תפעיל את האופציה Restore Z-Wave network

במידה ועדיין יש לך בעיות נסה בדרך הקשה והארוכה של exclusion לכל המכשירים איפוס הכל ובניה מחדש כולל inclusion.

קח בחשבון שאם יש לך גיבוי תמיד אפשר לחזור אחורה.
בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”