המלצה על סלסלה כפולה תחליפית
שלום,
לא מזמן השתמשתי בסלסלה של רנציליו סילבייה הכפולה שאותה הייתי ממלא בכ-17 גרם קפה,לאחר מעבר למכונה החדשה ראיתי שאני צריך למלא את הסלסלה החדשה בכ-23-24 גרם קפה.
האם יש למישהו סלסלה כפולה של רנציליו למכירה/לא משתמש בה או לחילופין האם הסלסלה של VST בגודל של 15 גרם תעשה את אותה עבודה (ואולי יותר טוב) כמו הסלסלה של הרנציליו,מבחינת כמות הקפה שצריך לשים כדי שבזמן דחיסה הקפה יגיע לקו המסומן?
לא מזמן השתמשתי בסלסלה של רנציליו סילבייה הכפולה שאותה הייתי ממלא בכ-17 גרם קפה,לאחר מעבר למכונה החדשה ראיתי שאני צריך למלא את הסלסלה החדשה בכ-23-24 גרם קפה.
האם יש למישהו סלסלה כפולה של רנציליו למכירה/לא משתמש בה או לחילופין האם הסלסלה של VST בגודל של 15 גרם תעשה את אותה עבודה (ואולי יותר טוב) כמו הסלסלה של הרנציליו,מבחינת כמות הקפה שצריך לשים כדי שבזמן דחיסה הקפה יגיע לקו המסומן?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ראשים שונים נכנסים אחרת למכונה.
אתה יכול תמיד לקנות סלסלה של רנצ'יליו בנני אבל במכונה החדשה יכול להיות שייכנס יותר קפה בגלל שהיא בנויה קצת אחרת.
אתה יכול תמיד לקנות סלסלה של רנצ'יליו בנני אבל במכונה החדשה יכול להיות שייכנס יותר קפה בגלל שהיא בנויה קצת אחרת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אין לי VST. יש לי סלסלה כפולה מקפה רות, סלסלה של קונטי, לה מרצוקו כפולה רגילה וגם https://www.espressoparts.com/espresso- ... ter-basket
בסוף אני עובד עם הסלסלה הרגילה של קפה רות.
בסוף אני עובד עם הסלסלה הרגילה של קפה רות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)