חיבור מחשב לרסיבר בUSB

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

האם יש דרך לחבר מחשב (ווינדוס 10 , USB 2.0, יציאת HDMI לא שמישה) לרסיבר (HDMI) לצורך נגינת סרטים מהUSB? ראיתי באיביי מוצרים כמו זה http://www.ebay.com/itm/Wavlink-USB-2-0 ... SwPc9Wx~zR
ברובם מצוינת תאימות לווינדוס 7- בלבד או ל USB 3.0 בלבד. האם יש מוצר כזה שיתאים למחשב שלי שעושה את העבודה?

אם לא איזה נגן מדיה/קופסת טלביזיה או מוצר דומה מנגן סרטים ב1080p עם תמיכה בכתוביות עבריות ויכול להתחבר ב HDMI למגבר? קישוריות וויפיי - מיותרת (אם יש חשוב שא]שר יהיה לכבות אותה).

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

השאלה לא כל כך ברורה, הרי כל מכשיר עם יציאת HDMI יכול להתחבר בHDMI לרסיבר. והיום קשה יהיה למצוא מכשיר ללא יציאת HDMI.
מה המטרה שלך?

לגבי מתאם ה USB ל HDMI, לא הייתי בונה על זה יותר מדי. ל-USB 2.0 אין מספיק רוחב פס כדי להפעיל מסך 1080P בצורה חלקה, ואני דיי בטוח שאין למתאמים האלה אופציה להוציא סאונד אלא רק תמונה.

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

הצרכים שלי הם נגינת סרטים עד 1080p, אבל אם בשדרוג קטן אפשר לקבל יותר מזה (כרגע לא רלבנטי לי) זה עדיין מעניין אותי.
קישוריות וויפיי לא מענינת אותי (עדיף אפילו שלא תהיה..)- המטרה היא נגינת תכנים מDOK כרטיס זכרון או הארד דיסק (פחות נוח אבל גם בסדר).

אם אין לי מה לעשות עם יציאת USB של מחשב אז ה Raspberry Pi2 יהיה הפתרון הכי זול? ואם הוא יוכל להתחבר לרסיבר זה אומר שהוא יוכל להוציא סאונד בכל פורמט? או שרק הCuBox TV יעשה את זה?
בכל מקרה מכשיר כזה יכול לנגן תכני 1080p מDOK עם USB 2.0 או רק מכרטיס זכרון?

ושאלה אחרונה - מה ההבדל בין ה Raspberry Pi2 ובין מוצר כמו http://www.ebay.com/itm/231851437289?eu ... xe,ext=ext?
(בנגינת תכני HD, אני מבין שהראשון זה מחשב שיכול לעשות הרבה יותר)

מצטער אם עשיתי סלט, אני לא מכיר את כל המוצרים האלה...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

לא ברור למה לא לחבר את המחשב שלך ב HDMI למגבר?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

@mp3lll
·זה מה שעשיתי עד היום אבל היציאה נדפקה ואחרי הרבה נסיונות הבנתי שעדיף לא לשחק איתה.
ואם בעלות של 100-200 ש"ח אני יכול להפטר מכל הכבלים - עדיף לי.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

אם רק היית כותב את זה בהתחלה...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

@mp3lll
·"יציאת HDMI לא שמישה" מתייחס לנסיון ארוך להתעסק איתה עד שהתייאשתי.

בכל מקרה מה מומלץ במקרה שלי? אני לא מחפש הזרמות ווויפיי, פשוט התקן שינגן Full HD + אודיו 5.1 מDOK/כרטיס/הארד דיסק

בכל מקרה קראתי פה שאין דרך לכבות קוביות אלא ע"י ניתוק מהמתח - זה חסרון קריטי. אני צריך משהו שמדליקים לצפייה ואין בעיה לכבות כשהסרט נגמר.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #8 

ב200 שקלים אתה יכול לקנות כרטיס מסך חדש בסיסי עם יציאת HDMI. למה להסתבך עם מתאמים?

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

@TheCoolest
·טכנאי שישים לי אותו יקח כסף על עבודה במחשב עם לוח אם ישן (מה שאולי יקשה למצוא כרטיס מסך) שאני חושב להחליף תוך שנה.
אני מעדיף לא לגעת במחשב ואם מתאם מUSB לא עובד ירדתי מזה. אני כבר מעדיף ללכת על משהו בדומה ל PI2 ב200 ש"ח (יש לי כבר מקלט IR + שלט). אני רק רוצה לדעת שהוא מוציא אודיו 5.1 למגבר, ניתן לכיבוי ומאיזו מדיה הוא מנגן 1080p.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #10 

אני לא בדקתי לגבי הפיי, אבל נראה שהוא כן מסוגל להוציא 5.1 למגבר. אבל לא תומך בפורמטים החדשים יותר.
והוא מסוגל לנגן 1080P. לא הבנתי מה הכוונה מאיזו מדיה? תחבר אותו לרשת אז הוא ינגן מהרשת, תחבר לו דיסק קשיח, הוא ינגן ממנו.

עוד אופציה היא סטרימר. יש לי את הM8S+ שמגיע במקור עם אנדרוידד, אבל אחרי "עדכון" ל-OpenELEC הוא עובד מצויין עבור כל תוכן שתרצה למעט HEVC 10BIT. וגם הוא תומך בהוצאה של אודיו 5.1 למגבר, אבל לא תומך בפורמטים החדשים.

בעיקרון אם מה שאתה צריך זה אך ורק 1080P וללא תמיכה ב 4K, אז יכול להיות שהפיי הוא אופציה עדיפה מאחר ויש לו תמיכה "רשמית" של OE.

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

@TheCoolest
·מה קורה עם פורמט אודיו חדש - המכשירים האלה מורידים אותם ל 5.1 פחות מוצלח (נסבל) או שאין סאונד (בעיה!) ?

HEVC 10BIT זה משהו שאני יכול להתקל בו ב1080p או שלא?

ואני רק רוצה לודא - DOK עם USB 2.0 יוציא 1080p + 5.1 בצורה נקייה או שאנ יחייב USB 3.0?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #12 

אני חושב שזה תלוי בפורמט האודיו עצמו, אבל אני לא מתמצא בנושא האודיו יותר מדי, כך שאני לא יכול לעזור לך כאן עם תשובה מפורטת.

אין בעיה לנגן תכנים מ USB 2.0. כמובן זה תלוי יותר בDOK ופחות בסוג החיבור. לרוב הDOKים באיכות סבירה לא תהיה בעיה.

HEVC 10BIT יכול להגיע בשלל רזולוציות, מאחר וזה קידוד. בדיוק כמו שתכנים ב-H264 קיימים החל מSD ועד 4K.
לא חושב שזה משהו שאתה תתקל בו בזמן הקרוב, אבל זה הקידוד שמשמש את הדיסקים בלוריי UHD החדשים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”