שלום
אני רוצה לקנות סט מעבד מזון איכותי שמכיל הרבה מאד פיצ'רים ,
לדוגמא :
Philips HR7778
שמכיל גם מעבד מזון , בלנדר , מסחטת מיצים , מקציף , זרוע לבצק , מסחטת פרי הדר ועוד מלא סכינים ודברים אחרים.
לפי זאפ יש לו 3 ביקורות וכולן 5 כוכבים.
השאלה היא אם יש משהו אחר באותו סגנון עם אותם פיצ'רים אבל שמומלץ יותר.
תודה על העזרה.
מחפש המלצה על סט מעבד מזון איכותי
הפיליפס נראה הכי טוב שתוכל להשיג במחיר הזה.
באמזון גרמניה יעלה לך 1200₪ עד הבית. אני אישית מעדיף אחריות של אמזון על פני כל חנות\יבואן ישראלי.
אם אתה רוצה מוצר יותר איכותי, זה ה-Breville BFP800XL Sous Chef , באוסטרליה נקרא WIZ PRO.
משום מה בארץ ובאירופה הוא עולה כפליים מאשר באוסטרליה\ארה"ב.
אם יש לך מישהו שיכול לשלוח מאוסטרליה (220V), יצא לך חצי ממה שעולה בארץ.
או הידני Breville All in One Processing Station שהוא פשרה.
לא הייתי מתקרב ל-Magimix או Kitchen Aid מכשירים מאכזבים. לפני כשני עשורים הם היו טובים. רק המיקסר\לישה של KA נשאר איכותי.
באמזון גרמניה יעלה לך 1200₪ עד הבית. אני אישית מעדיף אחריות של אמזון על פני כל חנות\יבואן ישראלי.
אם אתה רוצה מוצר יותר איכותי, זה ה-Breville BFP800XL Sous Chef , באוסטרליה נקרא WIZ PRO.
לא הייתי מתקרב ל-Magimix או Kitchen Aid מכשירים מאכזבים. לפני כשני עשורים הם היו טובים. רק המיקסר\לישה של KA נשאר איכותי.
·תודה על התגובה , אבל האמת ששעה אחרי שהגבת השליח כבר היה אצלי בדלת עם הסט של פיליפסminime כתב:הפיליפס נראה הכי טוב שתוכל להשיג במחיר הזה.
...
הייתי אמור לקבל כבר שבוע שעבר אבל לא הסתדר לי