המלצה לטלויזיה "55~
-
daniel310ro
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחרי הרסיבר (Denon AVR-X2100W) והרמקולים (Cabasse Eole 3) הגעתי לשלב החיפוש אחר טלויזיה.
הספה במרחק 2.5 מ' ולפי מה שהבנתי "55 אמור להתאים. במסגרת החיפושים כל מה שחשבתי זה שאין לי צורך בסמארט TV (הMINIX ינהל את התוכן) בתלת מימד או ב4K.
בחנות הראשונה שנכנסתי המליצו בכ"ז על הCX400 או הCX600 של פנסוניק שאמנם הם 4K (כשההבדל הוא 200HZ מול 100HZ, יש לזה משמעות?) ואולי למרות הכל כדאי להיות future proof. האם הדגמים האלו מומלצים? האם עדיף ללכת על הCS630 שהינו בראש רשימת הFHD של פנסוניק במקום אלו שהוזכרו שבתחתית רשימת ה4K? האם יש טלויזיה מקבילה ומומלצת מחברה אחרת?
תודה על העזרה.
הספה במרחק 2.5 מ' ולפי מה שהבנתי "55 אמור להתאים. במסגרת החיפושים כל מה שחשבתי זה שאין לי צורך בסמארט TV (הMINIX ינהל את התוכן) בתלת מימד או ב4K.
בחנות הראשונה שנכנסתי המליצו בכ"ז על הCX400 או הCX600 של פנסוניק שאמנם הם 4K (כשההבדל הוא 200HZ מול 100HZ, יש לזה משמעות?) ואולי למרות הכל כדאי להיות future proof. האם הדגמים האלו מומלצים? האם עדיף ללכת על הCS630 שהינו בראש רשימת הFHD של פנסוניק במקום אלו שהוזכרו שבתחתית רשימת ה4K? האם יש טלויזיה מקבילה ומומלצת מחברה אחרת?
תודה על העזרה.
-
daniel310ro
-
- חבר שרק התחיל

אני לא יודע לומר, לא בדקתי הרבה מסכים אז אין לי ממש נקודת ייחוס. התמונה נראתה לי טוב אבל כנראה שזו המטרה של סרטון הדגמה..
אז על איזו טלויזיה היית אומר שהתמונה שלה טבעית? האם יש "55 מומלצת בטווח מחירים דומה?
אז על איזו טלויזיה היית אומר שהתמונה שלה טבעית? האם יש "55 מומלצת בטווח מחירים דומה?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם אתה מתעלה על עצמך ומבין ש 4K מיותר הייתי הולך על סדרת 800 של סוני.
אם אתה לא מתעלה על עצמך 8000 או 8500 של אותו היצרן... אבל אז הייתי מחכה לדגמי 2016 שמושקים ממש בשניות אלו לפנלים של HDR
כמובן שהמחיר בהתאם.
אם אתה מתעקש על פנסוניק, שזאת בחירה ראויה... הייתי מחפש 600 או 700
יש עוד מותגים גדולים, עליהם ימליצו לך אחרים... לא אני!
אם אתה לא מתעלה על עצמך 8000 או 8500 של אותו היצרן... אבל אז הייתי מחכה לדגמי 2016 שמושקים ממש בשניות אלו לפנלים של HDR
כמובן שהמחיר בהתאם.
אם אתה מתעקש על פנסוניק, שזאת בחירה ראויה... הייתי מחפש 600 או 700
יש עוד מותגים גדולים, עליהם ימליצו לך אחרים... לא אני!
-
daniel310ro
-
- חבר שרק התחיל

אז אם הבנתי אותך נכון.. "מתעלה על עצמך" - אתה חושב ש4K מיותר? ו"מתעקש על פנסוניק, שזאת בחירה ראויה" - כלומר הצבעים עד כדי כך מעוותים שאתה אומר לא להתקרב..?