DAC ב500-600 ש"ח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
yoram101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,

אני רוצה לרכוש DAC עם חיבור USB עקב שימוש בכמה מחשבים.
מה הDAC הכי מומלץ בטווח המחירים 500-600 ש"ח?

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #2 

DAC יעודי מומלץ רק במקרים כשהDAC המובנה שבלוחות האם/מכשירים אחרים לא מספק את הסחורה, יש לך אינדיקציות שזה מה שקורה?

yoram101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

evgenetic כתב:DAC יעודי מומלץ רק במקרים כשהDAC המובנה שבלוחות האם/מכשירים אחרים לא מספק את הסחורה, יש לך אינדיקציות שזה מה שקורה?
...
·

כשאני מחבר את האוזניות למחשב נייד יש הבדל בסאונד.
אני חושב שDAC יעזור לשפר.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

תתן בבקשה את הדגמים של כל הציוד הרלוונטי: המחשבים (דגם לוח אם בנייח), אוזניות וכל דבר אחר שאתה חושב לחבר לDAC. אז נדע בדיוק מה צריך, יכול להיות שאתה בכלל צריך מגבר אזניות ולא DAC..

yoram101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

evgenetic כתב:תתן בבקשה את הדגמים של כל הציוד הרלוונטי: המחשבים (דגם לוח אם בנייח), אוזניות וכל דבר אחר שאתה חושב לחבר לDAC. אז נדע בדיוק מה צריך, יכול להיות שאתה בכלל צריך מגבר אזניות ולא DAC..
...
מחשב נייד זה הכרטיס קול בלוח אם - .ALC3241
מחשב נייח ALC892.

נ.ב יש לי מחשב נייח נוסף שאני עובד עליו שבו יש את הXONAR DX.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

ALC892 וXONAR טובים, על ALC3241 שבנייד אני שומע בפעם הראשונה ולא רואה עליו הרבה מידע ברשת ובטח לא מדידות, אז אני לפחות לא הייתי סומך עליו.
לא כתבת איזה אזניות יש לך, אבל במקרה וזה משהו שדורש הגברה, הייתי מסתכל על זה: http://schiit.com/products/fulla

גם לfiio יש כל מיני מוצרים לא יקרים שבטוח יתאימו לך.

yoram101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

evgenetic כתב:ALC892 וXONAR טובים, על ALC3241 שבנייד אני שומע בפעם הראשונה ולא רואה עליו הרבה מידע ברשת ובטח לא מדידות, אז אני לפחות לא הייתי סומך עליו.
לא כתבת איזה אזניות יש לך, אבל במקרה וזה משהו שדורש הגברה, הייתי מסתכל על זה: http://schiit.com/products/fulla

גם לfiio יש כל מיני מוצרים לא יקרים שבטוח יתאימו לך.
...
m50x

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אה לא, אלה לא צריכים הגברה מיוחדת. אבל DAC מוציא lineout אם אני לא טועה, לכן כן צריך הגברת אוזניות כלשהי, הfulla הזה שקישרתי אליו יספיק.

אל תשכח שגם הפלאפון הוא מקור לכל דבר, הוא יכול להחליף לך את המחשב הנייד בקלות וברבים מהם (כל החברות הגדולות כמו HTC, APPLE, SAMSUNG) יש DACים טובים מאד. אם תגדיר לך שרת DLNA אתה יכול להזרים ממנו מוזיקה בכל הבית לכל המכשירים הניידים דרך הWI-FI, ונראה לי שזאת הייתה המטרה העיקרית שלך.

yoram101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

evgenetic כתב:אה לא, אלה לא צריכים הגברה מיוחדת. אבל DAC מוציא lineout אם אני לא טועה, לכן כן צריך הגברת אוזניות כלשהי, הfulla הזה שקישרתי אליו יספיק.

אל תשכח שגם הפלאפון הוא מקור לכל דבר, הוא יכול להחליף לך את המחשב הנייד בקלות וברבים מהם (כל החברות הגדולות כמו HTC, APPLE, SAMSUNG) יש DACים טובים מאד. אם תגדיר לך שרת DLNA אתה יכול להזרים ממנו מוזיקה בכל הבית לכל המכשירים הניידים דרך הWI-FI, ונראה לי שזאת הייתה המטרה העיקרית שלך.
...
תודה על הסבר המפורט!

bsphere
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
שם מלא: Gal Ben-Haim
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

Audioquest Dragonfly 1.2
DAC + מגבר אוזניות, סאונד ועוצמה מדהימים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #11 

לצד ה-Fulla והדרגונפליי יש בגזרת הדאקים שנותנים תמורה טובה למחיר גם את ה-HRT dSp במחיר נמוך למדי של $69.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”