לאחרונה עברתי דירה ועשיתי כמה שינויים במערכת. כחלק מהשינוי הגעתי למסקנה שאני רוצה לצמצם את המערכת בסלון למערכת שתכלול זוג רמקולים בלבד, ותהייה כמה שיותר פשוטה לשימוש מאחר ואני לא היחיד שמשתמש בה (לכן צריך רסיבר בודד שיעשה הכל, ולא שילוב של כמה מכשירים שצריך לשלוט בהם). עם זאת, זה לא אומר שמבחינתי הסאונד יכול להיות על הפנים, ואני כן רוצה משהו שיעשה עבודה סבירה שלפחות לא תבאס אותי כל פעם שאצפה בסרט או אשים מוזיקה ברקע.
כמו כן, מיקום הרסיבר יהיה כזה שלא יהיה לי קו ישיר אליו בזמן שאני יושב בסלון. לכן אני צריך אפשרות לשלוט עליו גם ללא קו ראיה ישיר. זה אומר כנראה שאני צריך או עינית עם כבל שאוכל להעביר לקיר של הסלון, או שאני צריך שלט שלא עובד על IR. אין לי הרבה ניסיון עם מצב כזה ברסיברים, לכן אשמח לשמוע אם יש פתרונות מומלצים (כרגע אני מכוון פשוט לקנות ir repeater פשוט בכמה דולרים מאיביי, זה דיי גנרי סך הכל).
בנוסף, ישנם כמה דברים שאני לא מכיר היטב, מאחר ואני לא מעודכן ברסיברים שיש בשוק בשנים האחרונות, ואשמח להבין מעט יותר טוב. ראשית, מהו סדר הגודל של מחיר שבו ניתן לקבל room correction ברסיברים מודרניים? עד כמה הם עושים את העבודה אם לא מדובר על דגם יקר מאוד של רסיבר?
דבר נוסף, במה עליי לוודא שהרסיבר יתמוך בכדי שהוא יחזיק מעמד עוד כמה שנים ויתמוך גם ב-4K, ושאר הפורמטים העדכניים?
אני עוד לא בטוח האם אני אקנה עכשיו, או בעוד חודשיים-שלושה, הכל שאלה של כמה כבדה ההוצאה הזו תהייה. לכן אשמח לדעת גם אילו דגמים יכולים לענות על הדרישות שלי. אין לי בעיה להזמין את המכשיר מחול, סך הכל יש לי ניסיון דיי חיובי עם אמאזון ומשלוחים ישירות לארץ.
תודה מראש לעוזרים