שלום כולם,
קניתי השבוע רסברי פאי, ועקבתי אחרי כמה מדריכים שונים בשביל להתקין עליו קודי ואת ההרחבות השונות.
הבעיה שלי כרגע היא שלא מצאתי את ההרחבות של הכתוביות בעברית בשום מקום, לא ב kodi add-on ולא ב kodisrael. כשניסיתי לברר קצת יותר הבנתי שיש לי מסנן שלא מראה הרחבות ש"לא תואמות", ואני פשוט לא מצליח להבין למה רק על ההרחבות של ktuvit, Torec, subcenter כתוב "לא תואם" (משום מה על ההרחבה opensubtitles.org אין בעיה).
הבעיה הייתה גם לאחר ההתקנה עם ההרחבה של theWiz, וגם היום פירמטתי ועקבתי אחרי המדריך שהיה נראה מאוד פשוט וקל: http://www.kodi-g.co.il/
אני לא מצליח להבין מה אני עושה לא נכון, האם מישהו יכול להכווין אותי איך למצוא את המקור לבעיה בבקשה?
תודה רבה ושבת שלום
הרחבות כתוביות לא תואמות
@mp3lll
· תודה על התגובה, אני מניח שאתה מתכוון לחלק הזה:
"
OpenELEC / RPi / Rpi2 (למדריך התקנה OpenELEC על RPi )
1. הדלק את המכשיר וכנס ל-XBMC
2. וודא שה-SSH מאופשר תחת הגדרות -> OpenELEC
3. הורד והרץ TheWiz.Media.OpenELEC על מחשב Windows המחובר ברשת למכשיר הקודי
4. הזן את כתובת ה-IP של ה-OpenELEC שלך
5. זה הכל!
בסוף ההתקנה תופיע שורה "FATAL ERROR: Server unexpectedly closed network connection". ללא להתרגש הכל תקין.
"
כפי שציינתי, ניסיתי את האפשרות הזו, אך גם לאחר הפעולות האלו הייתה לי הבעיה שההרחבות הספציפיות היו "לא תואמות".
כרגע לאחר הפרמוט, כל מה שעשיתי, היה להתקין קודי, להגדיר שפה+תצוגה, להוריד 4-5 רפואים ולהתקין כמה הרחבות סרטים. בסך הכל נראה לי דיי פשוט, בגלל זה אני לא מבין איפה הדברים היו יכולים להשתבש.
תודה על כל עזרה.
· תודה על התגובה, אני מניח שאתה מתכוון לחלק הזה:
"
OpenELEC / RPi / Rpi2 (למדריך התקנה OpenELEC על RPi )
1. הדלק את המכשיר וכנס ל-XBMC
2. וודא שה-SSH מאופשר תחת הגדרות -> OpenELEC
3. הורד והרץ TheWiz.Media.OpenELEC על מחשב Windows המחובר ברשת למכשיר הקודי
4. הזן את כתובת ה-IP של ה-OpenELEC שלך
5. זה הכל!
בסוף ההתקנה תופיע שורה "FATAL ERROR: Server unexpectedly closed network connection". ללא להתרגש הכל תקין.
"
כפי שציינתי, ניסיתי את האפשרות הזו, אך גם לאחר הפעולות האלו הייתה לי הבעיה שההרחבות הספציפיות היו "לא תואמות".
כרגע לאחר הפרמוט, כל מה שעשיתי, היה להתקין קודי, להגדיר שפה+תצוגה, להוריד 4-5 רפואים ולהתקין כמה הרחבות סרטים. בסך הכל נראה לי דיי פשוט, בגלל זה אני לא מבין איפה הדברים היו יכולים להשתבש.
תודה על כל עזרה.