אייפון נאבד ומס' טלפון של בעליו מנותק
@eg99
·אם הבעלים לא דיווח שאלה כמה ישתדלו למצוא. אצטרך למסור להם את המכשיר או רק את הפרטים ואם ימצאו יחזרו אלי? אני זוכר כשגנבו לי לפטופ יקר פי כמה לא רצו בכלל למלא הצהרה, לכן מנסה לחפש בעצמי בינתיים.
אם לפנות לחברות סלולר יש מצב שידעו מי הבעלים? אולי לשאול באיי דיגיטל
@zivw
שלחתי
·אם הבעלים לא דיווח שאלה כמה ישתדלו למצוא. אצטרך למסור להם את המכשיר או רק את הפרטים ואם ימצאו יחזרו אלי? אני זוכר כשגנבו לי לפטופ יקר פי כמה לא רצו בכלל למלא הצהרה, לכן מנסה לחפש בעצמי בינתיים.
אם לפנות לחברות סלולר יש מצב שידעו מי הבעלים? אולי לשאול באיי דיגיטל
@zivw
שלחתי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אכן, תתחיל בפוסט ויראלי (אל תשלח את כל המספר) ופרסם בצינור
אם לא הלך שווה לעשות את הסיפור עם המשטרה
אם לא הלך שווה לעשות את הסיפור עם המשטרה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חייב לציין שתמיד מצחיק אותי שרושמים את הפרטים של בעל הטלפון והמספר - שהוא תכל'ס של הקו הקיים.
ד"א - ביצעת גוגל למספר?
ד"א - ביצעת גוגל למספר?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אכן הטלפון היה נעול, אחרת לא הייתה את ההודעה שהמכשיר נאבד.
מצאתי את בעליו אחרי שבוע של נסיונות חיוג למספר, מסתבר שהיה בחו"ל כל הזמן, נמסר לאישתו.
מצאתי את בעליו אחרי שבוע של נסיונות חיוג למספר, מסתבר שהיה בחו"ל כל הזמן, נמסר לאישתו.
·באייפון אתה בוחר איזה מספר להציג אחרי שאיבדת אותו כחלק מההודעה שהטלפון מציג, אחלה תכונהItay_Pollak כתב:חייב לציין שתמיד מצחיק אותי שרושמים את הפרטים של בעל הטלפון והמספר - שהוא תכל'ס של הקו הקיים....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כל הכבוד - וטוב לדעת לגבי ההודעה לאחר האבידה.
אני זוכר בזמנו במסיבת רחוב מצאתי טלפון על הרצפה. זה היה דיי ברור של מי הוא, הוא לא היה נעול. פתחתי ונכנסתי לתמונות לראות תמונה של הבעלים (עידן טרום הסלפי לדעתי) עברתי לדעתי 100-200 תמונות בשביל למצוא תמונה ואז החזרתי לבעלים. הייתה שמחה.
אני זוכר בזמנו במסיבת רחוב מצאתי טלפון על הרצפה. זה היה דיי ברור של מי הוא, הוא לא היה נעול. פתחתי ונכנסתי לתמונות לראות תמונה של הבעלים (עידן טרום הסלפי לדעתי) עברתי לדעתי 100-200 תמונות בשביל למצוא תמונה ואז החזרתי לבעלים. הייתה שמחה.