שלום רב
אני שמח להודיע שהתקנתי אתמול גרסה עיברית של ויסטה שרכשתי במיטב כספי במחשב הHTPC בסלון שלי וזה מערכת מדהימה......
עכשיו אני מעוניין לצפות בטלויזיה דרך המחשב ולהוציא את המקסימום מאיכות התמונה האפשרית ולכן יש לי מספר שאלות :
1. ממיר של YES - לאחר בקשות רבות סוף סוף YES הסכימו להחליף לי את הממיר לדגם 3100 שהבנתי שהוא הכי טוב אז לקחתי כבל סקראט ל S וידאו וחיברתי אותו לכרטיס הלכידה שלי מסוג hauppauge pvr-150 את הסאונד חיברתי עם כבלים רגילים לכרטיס (כמה חבל שאין כרטיסי לכידה עם כניסה אופטית מכיון שיש לממיר יציאה אופטית) .
נאמר לי שכדי לקבל את האיכות הכי טובה להתשתמש בתוכנת ה powerDVD אבל ממש לא ברור לי מה זה אומר התקנתי את התוכנה בגירסה 7 מכיוון שהיא היחידה שעובדת עם ויסטה אבל אני לא ממש יודע איך מגדירים אותה......האם היא נכנסת לשימוש כאשר אני רואה טלויזיה דרך המחשב או רק כאשר אני רואה סרטים ....ממה שאני יודע כאשר אני משתמש בנגן הDVD או באופצייה של סרטי וידאו אשר נמצאים על המחשב שלי הויסטה מדיה סנטר משתמש בנגן היעודי שלו ....
בשורה תחתונה אילו הגדרות אני צריך לקבוע כדי לקבל את האיכות הטובה ביותר.....
כי הכל כבר בוצע ....לקחתי את החומרה הטובה ביותר (ממיר + קבלים וכ"ו) והתקנתי את התוכנות הטובות ביותר אבל עכשיו אני תקוע בשלב ההגדרות....אז בשורה התחתונה אני מעוניין לקבל את התמונה האיכותית ביותר גם בצפייה בשידורי טלויזיה אז מה עושים?
אני מקווה שהייתי ברור אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.....
powerDVD בשימוש עם VISTA מדיה סנטר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אהלן,
POWER DVD היא תוכנת צפייה ולא תוכנת הקלטה
תוכל לעבוד עם כרטיס ה PVR 150 ביחד עם תוכנת MCE שבאה עם מערכת ההפעלה (תלוי באיזה גירסה רכשת)
לחלופין יש לך תוכנות הקלטה אחרות החל מחינמיות GRPVR ועד בתשלום SAGE
בהצלחה
POWER DVD היא תוכנת צפייה ולא תוכנת הקלטה
תוכל לעבוד עם כרטיס ה PVR 150 ביחד עם תוכנת MCE שבאה עם מערכת ההפעלה (תלוי באיזה גירסה רכשת)
לחלופין יש לך תוכנות הקלטה אחרות החל מחינמיות GRPVR ועד בתשלום SAGE
בהצלחה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הי james341,
לגבי powerdvd זה בטח משהו שהבנת ממני.. אני אסביר.
ה- PVR150 מקליט חומר שמקודד ב- MPEG2, על מנת לצפות בו אתה זקוק למפענח MPEG. בויסטה מירקוסופט מספקים לראשונה מפענח בילט-אין (שהוא דווקא לא כל כך רע, ולטעמי הרבה יותר טוב מ- purevideo ב- SD) אבל ניתן להחליף אותו.
המפענח שלדעתי נותן את התוצאה הטובה ביותר לשידורי טלויזיה הוא מפענח ה- mpeg2 של סיברלינק שמגיע גם עם תוכנת powerdvd אותה הזכרת. הפענח של גירסה 7 דווקא לא הכי טוב לטלויזיה ואני ממליץ על זה של גירסאות 6 למיניהן (לפחות 6.5 עובדת מצויין על ויסטה).
מקווה שברור עכשיו.
לגבי powerdvd זה בטח משהו שהבנת ממני.. אני אסביר.
ה- PVR150 מקליט חומר שמקודד ב- MPEG2, על מנת לצפות בו אתה זקוק למפענח MPEG. בויסטה מירקוסופט מספקים לראשונה מפענח בילט-אין (שהוא דווקא לא כל כך רע, ולטעמי הרבה יותר טוב מ- purevideo ב- SD) אבל ניתן להחליף אותו.
המפענח שלדעתי נותן את התוצאה הטובה ביותר לשידורי טלויזיה הוא מפענח ה- mpeg2 של סיברלינק שמגיע גם עם תוכנת powerdvd אותה הזכרת. הפענח של גירסה 7 דווקא לא הכי טוב לטלויזיה ואני ממליץ על זה של גירסאות 6 למיניהן (לפחות 6.5 עובדת מצויין על ויסטה).
מקווה שברור עכשיו.
HiFiMusic IL