openelec לא מאפשר לגשת לפרוטוקול FTP , ול-DIRECTORY אלה לתיקיות משותפות
הי ,
חייב לציין קודי על XBMC הרבה יותר גמיש מ קודי על OPENELEC .
דבר ראשון שמשתמשים בפרוטוקול SAMBA \\IPADDRESS זה מראה תקיות משותפות ולא את כל DIRECTORY שניתן לגשת גם לשרת WEB של השליטה על קודי מהדפדפן של אינטרנט ( דרך אגב אם מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של WEB ששולטים על קודי דרך דפדפן אני מוריד את הכובע - עד היום אין תשובה לזה , רק XBMC זה ידוע ) .
-דבר שני לא ניתן לגשת לOPENELEC דרך FTP וגם לא ניתן להגיע לקובץ NETWORK שבשביל לאפשר את זה , עוד בעיה שבעצם מתקשרת למה שנאמר קודם שאין גישה לכל הקבצים אלה רק לתקיות משותפות דרך SAMBA ,דר"כ יש קובץ SAMBA שניתן להוסיף שיתוף תקיות נוספות , אך לא הצלחתי להוסיף את ROOT DIRECTORY , אם מישהו מצליח אשמח לקצת עזרה פה .
תודה מראש חברה, ואני מאמין שזה יעזור לעוד אנשים חוץ ממני ...
שבת שלום .
חייב לציין קודי על XBMC הרבה יותר גמיש מ קודי על OPENELEC .
דבר ראשון שמשתמשים בפרוטוקול SAMBA \\IPADDRESS זה מראה תקיות משותפות ולא את כל DIRECTORY שניתן לגשת גם לשרת WEB של השליטה על קודי מהדפדפן של אינטרנט ( דרך אגב אם מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של WEB ששולטים על קודי דרך דפדפן אני מוריד את הכובע - עד היום אין תשובה לזה , רק XBMC זה ידוע ) .
-דבר שני לא ניתן לגשת לOPENELEC דרך FTP וגם לא ניתן להגיע לקובץ NETWORK שבשביל לאפשר את זה , עוד בעיה שבעצם מתקשרת למה שנאמר קודם שאין גישה לכל הקבצים אלה רק לתקיות משותפות דרך SAMBA ,דר"כ יש קובץ SAMBA שניתן להוסיף שיתוף תקיות נוספות , אך לא הצלחתי להוסיף את ROOT DIRECTORY , אם מישהו מצליח אשמח לקצת עזרה פה .
תודה מראש חברה, ואני מאמין שזה יעזור לעוד אנשים חוץ ממני ...
שבת שלום .
קצת עשית סלט ,
Openelec בנויה על לינוקס ולכן הדיפולט הוא ללא smb
חשופות רק התיקיות עבודה ו userdata
על מנת לגשת לשאר התיקיות , אפשר SSH והתחבר דרך הפרוטוקול הזה.
ממליץ בחום על bitvise בתור הקליינט.
אין צורך לשנות עוד הגדרות בקבצים פנימיים
אין צורך לשנות עוד הגדרות בקבצים פנימיים
·תודה רבה,oshvitzon כתב:קצת עשית סלט ,
אין צורך לשנות עוד הגדרות בקבצים פנימיים...
יש גם את PUTTY , גם בסדר ?
דר"כ שאני מתחבר דרך SSH איפה נמצא הקובץ לאפשר FTP ואיך מאפשרים אותו ?
וגם שאני נמצא דרך SSH אני לא מוצא את התקייה של WWW של האינטרנט ששמה מאוחסנים קבצי PHP וINDEX ... יש לך מושג היכן זה ?
·תודה , וsftp מהיר ואמין כמו FTP ?oshvitzon כתב:putty הוא רק קליינט רגיל ולכן תצטרך להקליד הכל ידני ,
לכן המלצתי על bitvise שישר פותח לך גם קליינט SFTP , ועם זה עובדים לא עם FTP רגיל.
לגבי קבצי הWEB לא יצא לי להתעסק בעבר...
וגם היה קובץ ב GEEXBOX XBMC של network.conf בתקייה etc שעורכים ftp-true למה אני לא מצליח למצוא את זה openelec kodi ?