המלצה על טלוויזיה עד 7000-8000 שקלים 4K או FHD ו55 אינץ' ומעלה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
EitanHalevy772 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

זה עבור אבא שלי ועד כמה שהבנתי אין ממש טעם לקנות 4K כי המרחק בין הספה לטלוויזיה אצלו הוא בערך 4 מטרים, מה שלפי כל מיני מחשבונים אומר שכדי בכלל לראות איכות של 4K צריך טלוויזיה של מינימום 75 אינץ'.

אלא אם המחשבונים והאתרים האלה לא מדייקים אז 4K לא באמת אופציה, אם זו טעות אשמח לשמוע המלצות גם על 4K.

האופציה הבאה זו טלוויזית FHD עם תלת מימד.

הבנתי שבטלוויזיה עם רזולוציה כזאת רק תלת מימד אקטיבי שווה את הכסף, העניין או שהבנתי שמשקפיים של תלת מימד אקטיבי עולים לא מעט.

מנגד אומרים שב4K גם תלת מימד פאסיבי זה סבבה כי זה ייתן אמנם לא איכות של 4K אבל 1080 פיקסלים לעומת 540 בטלווזיית FHD עם תלת מימד פאסיבי.

אני מבחינתי הייתי קונה לו טלוויזיה FHD בלי כל השטויות האלה, אבל הוא רוצה או תלת מימד או 4K ואם אפשר גם וגם.

אז מה מומלץ במחירים האלה עם העדפה לתלת מימד אקטיבי בהנחה(אלא אם אני טועה) ש4K עוד לא רלוונטי?

יש מצב שאפשר קצת להתגמש במחיר ולשים יותר.

נ.ב

קראתי על quattron וhdr האם יש טלווזיות בארץ עם הטכנולגיה הזאת כבר או שעדיף קצת לחכות ואם כן כמה זמן זה ייקח?
נערך לאחרונה על ידי EitanHalevy772 ב 04/03/2016 3:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אגב אם יש טלוויזיות בגדלים האלה בלי כל התלת מימד וה4K באיכות תמונה ממש טובה שיעלו באיזור 3-5 אלף, זו גם אופציה אם איכות התמונה מפצה על זה שאין לא 4K ולא תלת מימד.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20177
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אם מרחק הצפיה שלו הוא בערך 4 מטר, אז אין טעם ב4K. זה לא אומר שצריך להמנע מזה, פשוט לא להתייחס לזה כמו משהו שאתה באמת צריך.
היום מה שחשוב הרבה יותר זה לא 3D, ולא 4K אלא תמיכה בטכנולוגיות חדשות יותר כמו HDR וWCG. כמובן שבערך כל מסך היום עם תמיכה ב HDR יהיה 4K, זה מה שחשוב לחפש נכון להיום.
3D זה כמעט מיותר לחלוטין, אבל כמובן שזו העדפה אישית של הרוכש. אפילו יצרניות הטלויזיות מפסיקות לייצר או מקטינות בהרבה את הייצור של מסכי 3D חדשים. השאלה אם באמת יש לאביך צורך בזה או שהוא סתם רוצה את זה "שיהיה"?
ובעיקרון למסך 3D פסיבי על 4K יש יתרון על פני מסכי FHD, כפי שתיארת. 1080 פיקסלים לגובה תתן לך תמונה מצויינת ובלי כל בעיות ה-crosstalk שלפעמים קיימות במסכי 3D אקטיביים. בנוסף לא צריך משקפיים מיוחדות, יקרות וכבדות. למרות שמשקפי 3D אקטיביים של סמסונג אפשר למצוא באיביי בסביבות ה$12-20 דולר לזוג.

סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@TheCoolest
·

טוב שכנעתי את אבא שלי לרדת מכל הגימיקים של ה4K והתלת מימד, שבמקרה שלו זה באמת בקטע של "שיהיה" וגימיקים, אם זה על חשבון איכות תמונה.

על אילו דגמים וחברות היית (והייתם) ממליצים?

הטכנולוגיות שעליהן דברת (HDR וWCG וכו') - יש בארץ בכלל דגמים כאלה היום? ואם לא מתי זה אמור להגיע בערך? שווה לחכות?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20177
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

עד כמה שידוע לי כשיוצגו דגמי 2016 נדע יותר טוב. אני מניח שצריכה להיות זמינות של מסכי HDR.
היום לא חושב שיש הרבה אופציות מעבר למסכי הסדרות הכי גבוהות של סמסונג.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”