מועדיפים בExodus?
- Freakalik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- שם מלא: שימי ממוקה-שיין
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 0
תקשר לתוסף חשבון TRAKT ואז תוכל להוסיף מה שאתה רוצה למועדפים שלו של החשבון (Collection), וזה יוצג בקלות באקסודוס.eitan-ro כתב:שלום לכולם,
האם יש אפשרות לעשות מועדפים לExodus?
לא הצלחתי למצוא איך עושים את זה......
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
התיקיה הכללית עובדת אבל לא תיקיות שאתה מייצר
ז"א, אם אתה מייצר תיקיה, היא נוצרת, אבל גם אם אתה מעביר אליה חומר, אי אפשר לפתוח אותה.
קליק עליה לא עושה כלום.
ג'יימס
קליק עליה לא עושה כלום.
ג'יימס
- Freakalik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- שם מלא: שימי ממוקה-שיין
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 0
1. כנס ל https://trakt.tv/ וצור חשבון.eitan-ro כתב:·אין לי ממש מושג מה זה אומר... אפשר הכוונה לאיך עושים את זה?......
תודה....
2. עקוב אחר ההוראות הבאות:
Sync Trakt to Exodus
Hover over Exodus in your video add-ons > press menu > add-on settings > acounts
Under the Trakt heading, click authorization
You will be prompted to go to the Trakt website listed. Once there, you will sign in with your account and validate the Kodi Exodus add-on and in return, it will give you a code.
Return to Kodi, click Enter Pin, and enter in the code you received.
Kodi Exodus Trakt Features
When Trakt is approved, your Trakt details can be found under the My Lists category in the add-on.
Hovering on nearly any movie, show, episode or heading in Eodus and pressing the menu button (or right click), click on Trakt Manager to add different things to your collection
3. כשתיכנס ל My lists באקסודוס ומשם ל-collection, כל הסדרות/סרטים שהוספת יוצגו בדיוק כמו המועדפים שהיו בג'נסיס זצ"ל.
תהנה
האם יש אפשרות ללישם לינק לאוסף שלי באקסודוס במסך הראשי?
השאלה היא כזאת:
היות שבדרך כלל אני ניגש לרשימה שלי באקסודוס, אז במקום שאצטרך ללכת לתפריט וידאו - תוספים - אקסודוס - הרשימות שלי בכל פעם שאני משתמש בקודי, הייתי רוצה לשים לו קיצור דרך על המסך הראשי של קודי ולגשת אליו ישירות. איך אני עושה דבר כזה?
היות שבדרך כלל אני ניגש לרשימה שלי באקסודוס, אז במקום שאצטרך ללכת לתפריט וידאו - תוספים - אקסודוס - הרשימות שלי בכל פעם שאני משתמש בקודי, הייתי רוצה לשים לו קיצור דרך על המסך הראשי של קודי ולגשת אליו ישירות. איך אני עושה דבר כזה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תשתמש בסקין שתומך בהתאמה מלאה של מסך הבית... תוכל לשייך כל תפריט בקודי למסך הבית.
(אהמ phenomenal-skin.com )
(אהמ phenomenal-skin.com )