מקרן אפסון הפסיק לעבוד עקב הפסקת חשמל
שלום חברים
אשמח להיעזר בניסיונכם ועצתכם כיצד לפעול
ברשותי מקרן Epson EH-TW8100 , שבוע שעבר היתה אצלנו הפסקת חשמל עם כמה נפילות וחזרות לקראת סופה
היום באתי להדליק את המקרן ויש לי 2 נורות אדומות מהבהבות והמקרן לא נדלק , קראתי קצת על התופעה וכנראה שזו תקלה טכנית
המקרן כבר לא באחריות והייתי רוצה לדעת קודם כל אם מישהו עם מקרן כזה או דומה נתקל בתופעה ומכיר דרך לסדר זאת
ואם לא אז לאן כדאי לפנות לתיקון בלי לתרום כיליה כי להבנתי תיקון כזה אמור להיות לא זול בכלל
תודה מראש
אשמח להיעזר בניסיונכם ועצתכם כיצד לפעול
ברשותי מקרן Epson EH-TW8100 , שבוע שעבר היתה אצלנו הפסקת חשמל עם כמה נפילות וחזרות לקראת סופה
היום באתי להדליק את המקרן ויש לי 2 נורות אדומות מהבהבות והמקרן לא נדלק , קראתי קצת על התופעה וכנראה שזו תקלה טכנית
המקרן כבר לא באחריות והייתי רוצה לדעת קודם כל אם מישהו עם מקרן כזה או דומה נתקל בתופעה ומכיר דרך לסדר זאת
ואם לא אז לאן כדאי לפנות לתיקון בלי לתרום כיליה כי להבנתי תיקון כזה אמור להיות לא זול בכלל
תודה מראש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אכן התיקון צפוי להיות יקר.
לא הייתי שם אותו במעבדה "מזדמנת" רק במעבדה של היבואן עם חלפים מקוריים.
שים שם ובדוק עלות תיקון ואז תחליט כן או לא
וקבל הצעה להמשך.
בחורף ,במזג אויר בעייתי (זה לא מגיע בהפתעה, הכל ידוע מראש בימינו) ,נתק הציוד פיזית מהחשמל, פשוט תשלוף התקע מהשקע.
בהצלחה
לא הייתי שם אותו במעבדה "מזדמנת" רק במעבדה של היבואן עם חלפים מקוריים.
שים שם ובדוק עלות תיקון ואז תחליט כן או לא
וקבל הצעה להמשך.
בחורף ,במזג אויר בעייתי (זה לא מגיע בהפתעה, הכל ידוע מראש בימינו) ,נתק הציוד פיזית מהחשמל, פשוט תשלוף התקע מהשקע.
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·yehudabb כתב:תודה יואב על התגובה הזריזה
יש לך אולי מושג או הערכה כמה יקר זה אמור להיות ?...
לא אין לי מושג למזלי לא נזקקתי לתיקון כזה.
הכל תלוי מה נדפק
ספק?
לוח?
.
.
.
תכניס למעבדה הרשמית לקבלת הצעת מחיר ואז תראה האם כדאי לתקן או לא.
חשבתי על זה
בכל מקרה מסתבר שלפעמים צריך קצת מזל , הייתי במעבדה ומסתבר שהמקרן עדיין תחת אחריות
בקניה הרחבתי לשנה נוספת ולא זכרתי
אז בסופו של דבר יצאתי בזול , מה שכן כמו שיואב אמר כשהמקרן לא יהיה בשימוש אני פשוט אנתק אותו מהחשמל
בכל מקרה מסתבר שלפעמים צריך קצת מזל , הייתי במעבדה ומסתבר שהמקרן עדיין תחת אחריות
אז בסופו של דבר יצאתי בזול , מה שכן כמו שיואב אמר כשהמקרן לא יהיה בשימוש אני פשוט אנתק אותו מהחשמל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·MrHicUp כתב:ואם היה מחובר לפניו מגן ברקים איכותי הכולל השהייה? לא יותר טוב מלהוציא ולהכניס לחשמל כול הזמן?...
מה זה כל הזמן? בארץ מדובר בימים בודדים.
אצלי יש מגן בלוח עצמו, מגנים בכל שקע ואני , בימי ברקים ורעמים, פשוט שולף מהחשמל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·yehudabb כתב:חשבתי על זה
אז בסופו של דבר יצאתי בזול , מה שכן כמו שיואב אמר כשהמקרן לא יהיה בשימוש אני פשוט אנתק אותו מהחשמל...
רק בחורף בימי מזג אויר סוערים. אין צורך לנתק כל הזמן .