תקלה בעת ניגון קבצי וידאו בקודי - דילוג על פרימיים -קפיצה של כמה שניות
בעת ניגון של קבצי וידאו בסטרימינג דרך ההרחבות רשת וערוץ 10 נתקלתי בתקלה שהניגון מתבצע עם קפיצה של כמה שניות קדימה כל מספר דקות. אם אני מבצע חזרה אחורה של 10 שניות הוא מנגן את אותו קטע בצורה תקינה עם הקטע וידאו שהוחסר.
המערכת היא וינדוס 10, הדבר לא קורה בשאר המערכות עליהם מותקן קודי.
ניסיתי התקנה מחדש על המערכת הקיימת אולם הדבר לא עזר, איפסתי את הגדרות נגן הוידאו לברירת מחדל ועדין ללא הצלחה.
יש לי מאגר סרטים שיושב על שרת ולא בא לי לשבת לעשות שוב תיקון ידני לכל סרט שהוא לא מזהה נכון מה שיקרה אם אסיר את קודי ואני יתקין מחדש.
מישהו ניתקל בתקלה או יודע איך לתקן אותה?
המערכת היא וינדוס 10, הדבר לא קורה בשאר המערכות עליהם מותקן קודי.
ניסיתי התקנה מחדש על המערכת הקיימת אולם הדבר לא עזר, איפסתי את הגדרות נגן הוידאו לברירת מחדל ועדין ללא הצלחה.
יש לי מאגר סרטים שיושב על שרת ולא בא לי לשבת לעשות שוב תיקון ידני לכל סרט שהוא לא מזהה נכון מה שיקרה אם אסיר את קודי ואני יתקין מחדש.
מישהו ניתקל בתקלה או יודע איך לתקן אותה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
·תוכל לחדד קצת? גם אני סובל מאותה בעיה.eladme כתב:בסוף מה שעשיתי לתקן זה שמחקתי את קודי מהסיפריה של Program files והתקנתי מחדש תוך שמירה על הספריה שמוגדרת ב user...
פשוט עשית UNINSTALL והתקנת מחדש?
uninstall משאיר קבצים בספריה לפי מה שזכור לי. פשוט הסרתי את התקיה מPROGRAMFILES\KODImrunderhill כתב:·תוכל לחדד קצת? גם אני סובל מאותה בעיה.......
פשוט עשית UNINSTALL והתקנת מחדש?...
אחכ עשיתי התקנה של קודי ככה הוא שמר את ההגדרות של הסקין , קיר סרטים ולא היתי צריך להתקין את ההרחבות וכו מחדש
זה גם לא עוזר לצערי... חיברתי על רשת WIFI והכל עבד תקין. מה שאומר שהתקלה נבעה מחיבור אינטרנט לא יציב. צריך לבדוק מה גורם לאיבוד האינטרנט בחיבור הקוי
.
זה נראה כאילו דווקא WIN10 הוא הבעיה כאן, זה המכנה המשותף לתופעה הזו שמתרחשת רק בהרחבות ישראליות וצפייה ישירה בערוצים שלהן (10, קשת ורשת). משהו הזוי.
ELADME אתה סגור על זה שב WIFI הבעיה לא חוזרת על עצמה?
תוכלו לרשום באילו מחשבים את משתמשים? הבעיה באמת מטריפה, ואותה שאלה נשאלת כאן כבר בכמה פוסטים שונים, באף אחד לא עלה רעיון לתיקון...
ELADME אתה סגור על זה שב WIFI הבעיה לא חוזרת על עצמה?
תוכלו לרשום באילו מחשבים את משתמשים? הבעיה באמת מטריפה, ואותה שאלה נשאלת כאן כבר בכמה פוסטים שונים, באף אחד לא עלה רעיון לתיקון...